2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Dilekcim saol verdiğin bilgiler için. O göğüs pedlerinin içinde jel varmış kızlar. İçine hapsediyomuş sütleri. O yüzden dışaır sızma olmuyor. Bende onlardan alıcam kısmetse

Nerden veriliyormuş o puan canım? Ben bilmiyorum

Canım benim çok düşüncelisin de alkisalkisalkis sanırım ben biraz bu konuda bilgisizim puanın bol olunca avantajı ne oluyormuş ki biliyor musun? Nerden veriliyor ayrıca bende vereyim bundan sonra?

bende bilmiyorum zaten
ama pan ayzıyor ya sağda üstte benimki baya düşük 75 nedne bana vermediniz bakimmm

Rica ederim fıstıklar umarım işimize yarar...
yaramazmı canım hiç hemde nasıl işimize yarayacak

verelim ama nasil veriliyor puan ben bilmiyorum.

neyse sonraokurum bu sefer kesin ciktim naniknanik
canımcım puan vermek istedigin kişinin mesaj yazdıgı sayfada sol tarafta terazi gibi biişey var oraya tıklıyorsun ve puan veriyorsun yorum yazıyorsun

Canım benim çok düşüncelisin de alkisalkisalkis sanırım ben biraz bu konuda bilgisizim puanın bol olunca avantajı ne oluyormuş ki biliyor musun? Nerden veriliyor ayrıca bende vereyim bundan sonra?

dilek canım sen ne zaman 2. aşıya gidiceksin. ve şeker yüklemesi için ana sağlığına

canım hani sağda KÖTÜ ıÇERıK yazıyor ya onun yanında terazi gibi bişey varya oraya tıklıyorsun ordan veriliyor puan

canımın içi avantajı konusunda benimde bi bilgim yok ama site puanıyla kalmıyorsun kişiler yazılarına verdiğin bilgilerine bir nevii teşekkür ediyorlar
ben siteye ilk üye oldugum zamanlar senin yazdığın gibi yazılar yazıldıgında aynı yerde birde teşekkür et bölümü vardı o yazın için kaç kez teşekkür aldıgın yazıyordu şimdi o yok bu şekilde teşekkürlerimizi sunuyoruz :)))
bende bilmiyorum zaten
ama pan ayzıyor ya sağda üstte benimki baya düşük 75 nedne bana vermediniz bakimmm
canım hemenn sana vermeye başlayalım :))

Hmmmm ok cnm. Buıarada ilk puanımı sana verdim :teytey:
canım arkadaşım çok teşekkür ederim a.s.

Ayyyy alem bunlar yahu. Hatunu aradım doktorun sekreterini. Dünkü gibi sarkma varmı diye. Gayet ciddi ses tonuyla hayır özgecim bir sarkma yok herşey gayet yolunda diyo bana. Gelde yolma yani

Ayyyy alem bunlar yahu. Hatunu aradım doktorun sekreterini. Dünkü gibi sarkma varmı diye. Gayet ciddi ses tonuyla hayır özgecim bir sarkma yok herşey gayet yolunda diyo bana. Gelde yolma yani

lutfettiniz bacım deseydin :roflol:
sen bi ihtar çek bence gidince :))

dilek canım sen ne zaman 2. aşıya gidiceksin. ve şeker yüklemesi için ana sağlığına

Canım benim daha 1,5 sene önce tetanoz olduğum için tek doz yeterli dedi doktor. Bir daha tetanoz olmayacağım yani.. hihoyyyt
Şeker yüklemesine de 8 haziranda gidicem yani 28.haftamın içine yeni girdiğimde. Aynı zamanda o gün idrar tahlili ve hemogram testlerini de yaptıracağım. Doktorum bir sonraki randavu tarihini 13 hazirana verdi ve gelmeden birkaç gün önce bu testleri yaptır dedi.

canım hani sağda KÖTÜ İÇERİK yazıyor ya onun yanında terazi gibi bişey varya oraya tıklıyorsun ordan veriliyor puan

Canım benimde ilik puanım sana gitti alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…