yahuu DİLEK cim canım sana verdiğin tüm bu güzel bilgiler için puanlar vermek istiyorum ama bir kereden fazla veremiyorum geçenlerde puan vermiştim arka arkaya aynı kişiye puan veremiyorsun
o yüzden bu gün petiyede puan verdim ama yinede ne ona ne sana puan veremiyorum
kızlar bari sizler böyle güzel arkadaşlara ve bilgilere oy verin puan verin
yahuu DİLEK cim canım sana verdiğin tüm bu güzel bilgiler için puanlar vermek istiyorum ama bir kereden fazla veremiyorum geçenlerde puan vermiştim arka arkaya aynı kişiye puan veremiyorsun
o yüzden bu gün petiyede puan verdim ama yinede ne ona ne sana puan veremiyorum
kızlar bari sizler böyle güzel arkadaşlara ve bilgilere oy verin puan verin
Dilekcim saol verdiğin bilgiler için. O göğüs pedlerinin içinde jel varmış kızlar. İçine hapsediyomuş sütleri. O yüzden dışaır sızma olmuyor. Bende onlardan alıcam kısmetse
Nerden veriliyormuş o puan canım? Ben bilmiyorum
yaramazmı canım hiç hemde nasıl işimize yarayacakRica ederim fıstıklar umarım işimize yarar...
canımcım puan vermek istedigin kişinin mesaj yazdıgı sayfada sol tarafta terazi gibi biişey var oraya tıklıyorsun ve puan veriyorsun yorum yazıyorsunverelim ama nasil veriliyor puan ben bilmiyorum.
neyse sonraokurum bu sefer kesin ciktim naniknanik
bende bilmiyorum zaten
ama pan ayzıyor ya sağda üstte benimki baya düşük 75 nedne bana vermediniz bakimmm
Canım benim çok düşüncelisin de alkisalkisalkis sanırım ben biraz bu konuda bilgisizim puanın bol olunca avantajı ne oluyormuş ki biliyor musun? Nerden veriliyor ayrıca bende vereyim bundan sonra?
Dilekcim saol verdiğin bilgiler için. O göğüs pedlerinin içinde jel varmış kızlar. ıçine hapsediyomuş sütleri. O yüzden dışaır sızma olmuyor. Bende onlardan alıcam kısmetse
Nerden veriliyormuş o puan canım? Ben bilmiyorum
canım hani sağda KÖTÜ İÇERİK yazıyor ya onun yanında terazi gibi bişey varya oraya tıklıyorsun ordan veriliyor puan
kızlar ben de çıkıyorum hepinize iyi haftasonları. öpüyorum hepinizi. yarın doktordan dönünce yazarım mutlaka
canımın içi avantajı konusunda benimde bi bilgim yok ama site puanıyla kalmıyorsun kişiler yazılarına verdiğin bilgilerine bir nevii teşekkür ediyorlarCanım benim çok düşüncelisin de alkisalkisalkis sanırım ben biraz bu konuda bilgisizim puanın bol olunca avantajı ne oluyormuş ki biliyor musun? Nerden veriliyor ayrıca bende vereyim bundan sonra?
canım hemenn sana vermeye başlayalım :))bende bilmiyorum zaten
ama pan ayzıyor ya sağda üstte benimki baya düşük 75 nedne bana vermediniz bakimmm
canım arkadaşım çok teşekkür ederim a.s.
Hmmmm ok cnm. Buıarada ilk puanımı sana verdim :teytey:
geldım.ama bu evın ısı nıe hıc bıtmıo ya.ff.ıstıfa edıorum
Ayyyy alem bunlar yahu. Hatunu aradım doktorun sekreterini. Dünkü gibi sarkma varmı diye. Gayet ciddi ses tonuyla hayır özgecim bir sarkma yok herşey gayet yolunda diyo bana. Gelde yolma yani
dilek canım sen ne zaman 2. aşıya gidiceksin. ve şeker yüklemesi için ana sağlığına
canım hani sağda KÖTÜ İÇERİK yazıyor ya onun yanında terazi gibi bişey varya oraya tıklıyorsun ordan veriliyor puan
geldım.ama bu evın ısı nıe hıc bıtmıo ya.ff.ıstıfa edıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?