lutfettiniz bacım deseydin :roflol:
sen bi ihtar çek bence gidince :))
Canım benim daha 1,5 sene önce tetanoz olduğum için tek doz yeterli dedi doktor. Bir daha tetanoz olmayacağım yani.. hihoyyyt
Şeker yüklemesine de 8 haziranda gidicem yani 28.haftamın içine yeni girdiğimde. Aynı zamanda o gün idrar tahlili ve hemogram testlerini de yaptıracağım. Doktorum bir sonraki randavu tarihini 13 hazirana verdi ve gelmeden birkaç gün önce bu testleri yaptır dedi.
Canım benimde ilik puanım sana gitti alkisalkisalkis
geldım.ama bu evın ısı nıe hıc bıtmıo ya.ff.ıstıfa edıorum
Sanki bendim dün suçlu hastamı ne Çok üzgünüm çoook
canım teşekkür ederim Şeniz
bu arada kullanıcı paneline girerseniz size kim hangi konu için hangi topikte puan vermiş onu görebilirsiniz
canım teşekkür ederim Şeniz
bu arada kullanıcı paneline girerseniz size kim hangi konu için hangi topikte puan vermiş onu görebilirsiniz
yaniii :))
neyseki bu gün gidiyorsun hayılısı ile önemli olan o canım
git gör ezgi naz ı doya doya
Tamam canım buldum buldum sağol çok körüm:)))
kızlar benim evim 2+1 bundan dolayı küçük odamı bebek odası yapıcam..odada turuncu köşe koltuğum var onu kaldırmıcam..bizde rahatlıkla yatabiliyoruz..biz belis mobilyada bu öodeli beğendik koltuğumuzada uyuyor diye..her türlü yoruma açığım bacılarım..
Tamam canım buldum buldum sağol çok körüm:)))
kızlar benim evim 2+1 bundan dolayı küçük odamı bebek odası yapıcam..odada turuncu köşe koltuğum var onu kaldırmıcam..bizde rahatlıkla yatabiliyoruz..biz belis mobilyada bu öodeli beğendik koltuğumuzada uyuyor diye..her türlü yoruma açığım bacılarım..
yok canım senden daha körleri var ben halen daha bulamadım..:smiley-cool:
estagfirullah canım Allah korusun :)))
kızlar bu arada ben kaçtım yemek yapmam lazım ve ben daha hiç bişey yemedim sahabh kahvaltıda bir simit yemiştim o kadar ondan sonra ne yemek ne bişey bir iki dilim tatlı yedim tıkadı galiba ama şimdi açıktıgımı hissettim bir de aç karna ilaç alıyorum öğlenden beri önce bişeyler atıştırayım sonra yemek yapayım
hepinizi kocccaammann öptük
Bi bilsekk ben seni 10..000 lere çıkarırım şakkıdı
Canım benim aç bırakma bakayım eylülümüzü bu kadarklava:
Hadi görüşmek üzere. Bizde kayınvalideme gidicez bu gece yemeğe...
Sana da afiyet olsun, yarasın prensesimize... Kendine ii bak. Öpüyoruz çok çok sizi. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?