iyi bak kendine canım benim iyi tatiller afiyetler olsun bizde öptük sizi Şeniz
Canım benim aç bırakma bakayım eylülümüzü bu kadarklava:
Hadi görüşmek üzere. Bizde kayınvalideme gidicez bu gece yemeğe...
Sana da afiyet olsun, yarasın prensesimize... Kendine ii bak. Öpüyoruz çok çok sizi. Şeniz
emsalcim hayırdır yeme sorunun mu var ne oldu anlamadım
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım...
sen dün şeker yüklemesi yaptırdın galiba.....bana nasıl yapıldığı hakkında bilgi verirmisin......yerimseniben
Günaydın kızlaaaarrrr. Nabersiniz? Bebişler nasıl?
Biz dün kızımızı gördük. Kocaman olmuş. Görmeyeli 1.5 ay olmuştu çünkü. Çok şükür her şeyi iyi. Ayrıntılı olarak inceledi doktor. 747 gr olmuş tontoşum. 1 hafta önden gidiyormuş. Ben 2 kilo almışım. Totalde hamileliğin başından beri 3 kilo oldu. Ayaklarım şişmeye başladığı için tuzu azaltmam gerekiyor artık. Reflüm olduğu için pulset diye bir ilaç verdi. Bunu içince 4-5 ay rahat edersin. Kısada olsa tedavi ediyor dedi. Balık yiyemediğimi, ve balık yağı hapını içsem olurmu diye sordum? Asla dedi  çünkü içinde erken doğuma yol açan maddeler varmış. Yani haftada 1-2 kez balık şart kızlar. Tetananoz aşısını sordum. Dedim sağlık ocaklarında karma yapılıyormuş. Hiçbirşey olmaz, sen 5 dozda yesen bir zararı yok ama 2 doz yeterli senin için dedi. Hatta 1 kere vurulman bile yeterdi dedi. Sağlık ocakları aşı kotalarını yükseltmek için hamişlere fazladan vuruyolarmış. Akıntı olması normalmiş kızlar. Kokulu ve aşırı olmadıktan sonra sorun yok dedi. Pazartesi günü şeker yüklemesine gidicem. Annemde şeker olduğu için bendede çıkma ihtimali varmış. İnş. çıkmaz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
tatlım çooooooooooook sevindim maşallah ezgi nazımıza kocaman kız olmuş. yerim ben onu ya 750 grma olmuş nerdeyse maşallah kuzuma nazar değmesin prenses ya
tatlım benim anneannemde ve annemde şeker var bende çıkmadı yani korkma. bu arada toplam 3 kilomu aldım maşallah ben 5 kilo
tabiki tatlım geçen gittiğimde saf şeker vermişlerdi glikoz toz. 8 de kalkıp onu yarım su bardağına karıştırdım ve içtim sonra saat 70 gittim parmaktan kan ile ölçtüler bu kadar ama bir şey yeyip içmiceksin onu içtikten sonra biraz bayıcı tadı var midenide bulandırıyor bir dikişte içmeye çalış acaip tatlı ve kıvamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?