2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

peti kız resim ekledim görmedin mi aşkoldun albümdede var. neyse kızlar ben kaçtım öptüm sizi yarın olmayacaklara iyi tatiller bebekelre ve kendinize çok cici bakın olur mu öptük sizi

haklısın canım şimdi yiyorum bişeyler ama sanki kıtlıktan çıkmışım
yazık yavruma ben iyi bir anne değilim galiba
bir daha yapmam teyzesi babamız duysa kesecek beni
sizde şimdiden afiyet olsun canım
teşekkür ederiz çok

eneee!
sen soleyınce gordum kııız mutfaktaydım ya gecmıse bakmamıstım bırcan alla senı kız ne gusel gobek o oyle bacım.maşşşallah allahım nazardan saklasın.burda bırakma sıl nazar degmesın oglusuna cok guselsınız.
glnzcım ne bılem yaw pçikolocim o an ole yapmak ıstedı sıkıldım galıba

emsalcim hayırdır yeme sorunun mu var ne oldu anlamadım

canım bu gün çok su içtim birde bir ara tatlı aldım iki dilim kesti galiba ama biraz daha yemseydim az önce elim ayagım titremeye başlamıştı
yoksa çok şükür biliyorsun öyle bir sorunum yok bu gün böyle oldu

Günaydın kızlaaaarrrr. Nabersiniz? Bebişler nasıl?
Biz dün kızımızı gördük. Kocaman olmuş. Görmeyeli 1.5 ay olmuştu çünkü. Çok şükür her şeyi iyi. Ayrıntılı olarak inceledi doktor. 747 gr olmuş tontoşum. 1 hafta önden gidiyormuş. Ben 2 kilo almışım. Totalde hamileliğin başından beri 3 kilo oldu. Ayaklarım şişmeye başladığı için tuzu azaltmam gerekiyor artık. Reflüm olduğu için pulset diye bir ilaç verdi. Bunu içince 4-5 ay rahat edersin. Kısada olsa tedavi ediyor dedi. Balık yiyemediğimi, ve balık yağı hapını içsem olurmu diye sordum? Asla dedi  çünkü içinde erken doğuma yol açan maddeler varmış. Yani haftada 1-2 kez balık şart kızlar. Tetananoz aşısını sordum. Dedim sağlık ocaklarında karma yapılıyormuş. Hiçbirşey olmaz, sen 5 dozda yesen bir zararı yok ama 2 doz yeterli senin için dedi. Hatta 1 kere vurulman bile yeterdi dedi. Sağlık ocakları aşı kotalarını yükseltmek için hamişlere fazladan vuruyolarmış. Akıntı olması normalmiş kızlar. Kokulu ve aşırı olmadıktan sonra sorun yok dedi. Pazartesi günü şeker yüklemesine gidicem. Annemde şeker olduğu için bendede çıkma ihtimali varmış. ınş. çıkmaz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

günaydın canım...
sen dün şeker yüklemesi yaptırdın galiba.....bana nasıl yapıldığı hakkında bilgi verirmisin......yerimseniben

tabiki tatlım geçen gittiğimde saf şeker vermişlerdi glikoz toz. 8 de kalkıp onu yarım su bardağına karıştırdım ve içtim sonra saat 70 gittim parmaktan kan ile ölçtüler bu kadar ama bir şey yeyip içmiceksin onu içtikten sonra biraz bayıcı tadı var midenide bulandırıyor bir dikişte içmeye çalış acaip tatlı ve kıvamlı

tatlım çooooooooooook sevindim maşallah ezgi nazımıza kocaman kız olmuş. yerim ben onu ya 750 grma olmuş nerdeyse maşallah kuzuma nazar değmesin prenses ya

tatlım benim anneannemde ve annemde şeker var bende çıkmadı yani korkma. bu arada toplam 3 kilomu aldım maşallah ben 5 kilo

Saol kuzum benim. Valla büyümüş benim kızım ya. Evet cnm 3 kilo aldım toplam. Doktor çok iyi gidiyosun dedi ya bakalım inşallah bozulmaz bu gidiş kaydirigubbakcemile3

İnşallah bendede çıkmaz cnm şeker falan. Yoksa dahada uzun bir işlem bizi bekliyor. Diyet falan veriyolarmış 1 hafta :1no2:

sğl tatlım...doktorum bana ayın 9nda renkli ultrason için gün verdi..o gün şeker yüklemeside yaparız dedi..ama doktorumun yolu çok uzun aç karnına dayanamam o yola:)
başka yerde de yaptırsan olur dedi...benim anlamadığım sen bu glikozu içtikten ne kadar zaman sonra kanı aldılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…