sğl tatlım...doktorum bana ayın 9nda renkli ultrason için gün verdi..o gün şeker yüklemeside yaparız dedi..ama doktorumun yolu çok uzun aç karnına dayanamam o yola:)
başka yerde de yaptırsan olur dedi...benim anlamadığım sen bu glikozu içtikten ne kadar zaman sonra kanı aldılar?
Günaydın kızlaaaarrrr. Nabersiniz? Bebişler nasıl?
Biz dün kızımızı gördük. Kocaman olmuş. Görmeyeli 1.5 ay olmuştu çünkü. Çok şükür her şeyi iyi. Ayrıntılı olarak inceledi doktor. 747 gr olmuş tontoşum. 1 hafta önden gidiyormuş. Ben 2 kilo almışım. Totalde hamileliğin başından beri 3 kilo oldu. Ayaklarım şişmeye başladığı için tuzu azaltmam gerekiyor artık. Reflüm olduğu için pulset diye bir ilaç verdi. Bunu içince 4-5 ay rahat edersin. Kısada olsa tedavi ediyor dedi. Balık yiyemediğimi, ve balık yağı hapını içsem olurmu diye sordum? Asla dedi  çünkü içinde erken doğuma yol açan maddeler varmış. Yani haftada 1-2 kez balık şart kızlar. Tetananoz aşısını sordum. Dedim sağlık ocaklarında karma yapılıyormuş. Hiçbirşey olmaz, sen 5 dozda yesen bir zararı yok ama 2 doz yeterli senin için dedi. Hatta 1 kere vurulman bile yeterdi dedi. Sağlık ocakları aşı kotalarını yükseltmek için hamişlere fazladan vuruyolarmış. Akıntı olması normalmiş kızlar. Kokulu ve aşırı olmadıktan sonra sorun yok dedi. Pazartesi günü şeker yüklemesine gidicem. Annemde şeker olduğu için bendede çıkma ihtimali varmış. İnş. çıkmaz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
tam 2 saat sonra kanı aldılar canım
canım gözün aydın...bebeğin 1 kiloya yaklaşıyor artık:teytey: kocaman olmuş maşallahya bu tetanoz aşısını yaptırmak zorunlu mu doktorum bana daha bişe demedi bu konuda...bide canım sana erken doğumla ilgili bişe dedimi riskin varmıymış
2 saat aç kalıcan yani,...senağlama
Günaydın kızlaaaarrrr. Nabersiniz? Bebişler nasıl?
Biz dün kızımızı gördük. Kocaman olmuş. Görmeyeli 1.5 ay olmuştu çünkü. Çok şükür her şeyi iyi. Ayrıntılı olarak inceledi doktor. 747 gr olmuş tontoşum. 1 hafta önden gidiyormuş. Ben 2 kilo almışım. Totalde hamileliğin başından beri 3 kilo oldu. Ayaklarım şişmeye başladığı için tuzu azaltmam gerekiyor artık. Reflüm olduğu için pulset diye bir ilaç verdi. Bunu içince 4-5 ay rahat edersin. Kısada olsa tedavi ediyor dedi. Balık yiyemediğimi, ve balık yağı hapını içsem olurmu diye sordum? Asla dedi  çünkü içinde erken doğuma yol açan maddeler varmış. Yani haftada 1-2 kez balık şart kızlar. Tetananoz aşısını sordum. Dedim sağlık ocaklarında karma yapılıyormuş. Hiçbirşey olmaz, sen 5 dozda yesen bir zararı yok ama 2 doz yeterli senin için dedi. Hatta 1 kere vurulman bile yeterdi dedi. Sağlık ocakları aşı kotalarını yükseltmek için hamişlere fazladan vuruyolarmış. Akıntı olması normalmiş kızlar. Kokulu ve aşırı olmadıktan sonra sorun yok dedi. Pazartesi günü şeker yüklemesine gidicem. Annemde şeker olduğu için bendede çıkma ihtimali varmış. İnş. çıkmaz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
oooo SÜPER VALLA aman hep böle güzel haberlere sevinelim valla
benimde bebiş en son 530gr.dı.14ünde gittim geçen hafta yani bakalım 11 hazirana kadar ne kadar olacak merak ettim. Bu arada ben de dün tartıldım 83 olmuşummm hatta 84 daha yakın dı ama 83 diyelim :) halbu ki fazlada yemiyorummmm yaaaaaa
Saol cnm. Darısı senin ve bütün doktora gidicek arkadaşların başına inşallah. Herzaman güzel haberlerle gelelim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
aminnnnnnnnnn canım benim şükürler olsun risk yok ya ezgide iyi
kızlar SORUM olucak.... benim dr. erken doğum tehlikem olabileceğini ve bunun için vajinal ultrasona alacağını söledi 11 hairanda. yaptıran oldumuuu bana göre tehlikeli geliyo hiç sevmiyorum şu vaj.ultrasonuuu. nette tehlike olmadığını yazıyor ama ben kendimi ikna edebilmiş değilim. yaptıran oldumu veya dr.u yapabilirz diyen oldu muuu
günaydın hatunlar..
Özgecim gözün aydın..kocaman olmuş kuzumuz..benim dr bana pulset vermişti rahatlıkla içebilirsin dedi..çokda rahatlatıyor..
ayy sabahın köründe uykumuz bitti uyandık ya..ne sinir bozucu..bugün kırklareline gidiyoruz..düğüne..bari gezmiş olurum kızım hiç istanbul dışına çıkmamıştı..görsün bakalım babasının memleketini..şoparların içine giriyoruz..eee nede olsa bizde şoparız..
günaydın hatunlar..
Özgecim gözün aydın..kocaman olmuş kuzumuz..benim dr bana pulset vermişti rahatlıkla içebilirsin dedi..çokda rahatlatıyor..
ayy sabahın köründe uykumuz bitti uyandık ya..ne sinir bozucu..bugün kırklareline gidiyoruz..düğüne..bari gezmiş olurum kızım hiç istanbul dışına çıkmamıştı..görsün bakalım babasının memleketini..şoparların içine giriyoruz..eee nede olsa bizde şoparız..
Saol tatlım benim. Evet pulset baya iyiymiş. İçicem canım.
Ohhhhhh ne güzel. Zeynep Duru göbek atcak bugün desene kaydirigubbakcemile3 Bizim yerimizede eğlenin olurmu? Sağ salim gidip gelin inşallah :Saruboceq:
Amin canım sağol..iyi bir yolculuk olur inşallahh..Özgecim pulseti sağlık ocağına yazdır mutlaka..katılım payı 5 tl ödüyorsun..hemde iki tane yazdırabiliyorsun aklında bulunsun..
günaydın canlarım özge cim neler oldu dün??? iimi ezgi naz cım
benim tatlı gündaşlarım, arkadaşlarım şeker annişler hepiniza kocaman bi GÜNAYDIIINNNNNN hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ay özgecim maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin, maşallah yavruşuna yaa neredeyse 1 kilo olmuşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok sevindim valla, inşallah biz de güzel haberlerle geliriz :)
biz de 2 saat sonra doktorumuza gidiyoruz biz de biz de hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bu arada ben de sonunda kendime albüm yaptım :roflol:
göbüşüm yok ama bi iki resim ekliyim dedim özendim albümlere :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?