2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tam 2 saat sonra kanı aldılar canım

canım gözün aydın...bebeğin 1 kiloya yaklaşıyor artık:teytey: kocaman olmuş maşallah ya bu tetanoz aşısını yaptırmak zorunlu mu doktorum bana daha bişe demedi bu konuda...bide canım sana erken doğumla ilgili bişe dedimi riskin varmıymış

Saol tatlımm. Tetanoz aşısını ısrar etmemişti bana doktorum. Ben kendim istedim olmak. Yinede doktoruna sorarsın. Şuan erken doğum riskim yok. Herşey yolunda dedi.

oooo SÜPER VALLA aman hep böle güzel haberlere sevinelim valla
benimde bebiş en son 530gr.dı.14ünde gittim geçen hafta yani bakalım 11 hazirana kadar ne kadar olacak merak ettim. Bu arada ben de dün tartıldım 83 olmuşummm hatta 84 daha yakın dı ama 83 diyelim :) halbu ki fazlada yemiyorummmm yaaaaaa

Saol cnm. Darısı senin ve bütün doktora gidicek arkadaşların başına inşallah. Herzaman güzel haberlerle gelelim :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar SORUM olucak.... benim dr. erken doğum tehlikem olabileceğini ve bunun için vajinal ultrasona alacağını söledi 11 hairanda. yaptıran oldumuuu bana göre tehlikeli geliyo hiç sevmiyorum şu vaj.ultrasonuuu. nette tehlike olmadığını yazıyor ama ben kendimi ikna edebilmiş değilim. yaptıran oldumu veya dr.u yapabilirz diyen oldu muuu

günaydın hatunlar..

Özgecim gözün aydın..kocaman olmuş kuzumuz..benim dr bana pulset vermişti rahatlıkla içebilirsin dedi..çokda rahatlatıyor..

ayy sabahın köründe uykumuz bitti uyandık ya..ne sinir bozucu..bugün kırklareline gidiyoruz..düğüne..bari gezmiş olurum kızım hiç istanbul dışına çıkmamıştı..görsün bakalım babasının memleketini..şoparların içine giriyoruz..eee nede olsa bizde şoparız..

Canım benim hamileliğin ilk başında bir iki kere bakıldı vajinal. Sonra hep karından baktı. Ama tabi öyle bir riskin varsa doktoruna güven. Nedenmiş o riskin buarada? sorun ne ?

Saol tatlım benim. Evet pulset baya iyiymiş. İçicem canım.
Ohhhhhh ne güzel. Zeynep Duru göbek atcak bugün desene kaydirigubbakcemile3 Bizim yerimizede eğlenin olurmu? Sağ salim gidip gelin inşallah :Saruboceq:

canım iyi gezmeler size. bizim yerimizede gez olur mu :uhm:

Saol tatlım benim. Evet pulset baya iyiymiş. İçicem canım.
Ohhhhhh ne güzel. Zeynep Duru göbek atcak bugün desene kaydirigubbakcemile3 Bizim yerimizede eğlenin olurmu? Sağ salim gidip gelin inşallah :Saruboceq:

Amin canım sağol..iyi bir yolculuk olur inşallahh..Özgecim pulseti sağlık ocağına yazdır mutlaka..katılım payı 5 tl ödüyorsun..hemde iki tane yazdırabiliyorsun aklında bulunsun..

Amin canım sağol..iyi bir yolculuk olur inşallahh..Özgecim pulseti sağlık ocağına yazdır mutlaka..katılım payı 5 tl ödüyorsun..hemde iki tane yazdırabiliyorsun aklında bulunsun..

ya sağlık ocakları yazıyormu ilaç.???? Bak ben bunu hiç bilmiyordum tatlım. Saol

benim tatlı gündaşlarım, arkadaşlarım şeker annişler hepiniza kocaman bi GÜNAYDIIINNNNNN hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ay özgecim maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin, maşallah yavruşuna yaa neredeyse 1 kilo olmuşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok sevindim valla, inşallah biz de güzel haberlerle geliriz :)
biz de 2 saat sonra doktorumuza gidiyoruz biz de biz de hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bu arada ben de sonunda kendime albüm yaptım :roflol:
göbüşüm yok ama bi iki resim ekliyim dedim özendim albümlere :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
günaydın canlarım özge cim neler oldu dün??? iimi ezgi naz cım

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/238896-2009-eylul-anneleri-3525.html
burda yazdım şekerim.

Saol tatlımm. Hadi bakalım sende güzel haberlerle gel inş. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…