2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ???
fazla kalamayacağım daha kahvaltı yapmadık babamız yatıyor :)))
MOZı yi merak ettim geldim Allah a bin şükür herşey yolunda veeeeeeee kızımız büyümüş :))))
bin kere maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşalllah hep böyle güzel haberler alır sevinçli annelerle çoşarız
Rabbim nazarlardan kötü gözlerden tüm kötülüklerden korusun yavrularımızı

Saol canım benim. Allah razı olsun. Büyümüş benim kız valla şaşırdım. Maşallah. Duaların içinde aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Allah hepimizin yüzünü güldürsün tatlım çok saol

kızlar bu arada sabah saat 6 ya kadar uyuyamadım saat 6 yı geçiyordu yattım 9:30 uyandım
başım deli gibi ağrıyor (
bu saatte kadar yattım olur ya tekrar uyurum belki diye ama nafile
gözlerimi sıka sıka bir hal oldum ama ne uyku ne bişey
ne olacak böyle bilmiyorum

ayyyyy hadi gözün aydın özgecim darısı başımıza inş.

Saol canımmm. Darısı başına inş. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Aaaa neden uyuyamadın sen bakiim?

Saol canım benim. Allah razı olsun. Büyümüş benim kız valla şaşırdım. Maşallah. Duaların içinde aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Allah hepimizin yüzünü güldürsün tatlım çok saol

cümlemizden inşallahh canım
41 kere maşallahh kuzucuguna
aminn inşallah canım
hayırlısı ile alalım kuzularımızı kucaklarımıza inşallahh :Saruboceq:
tatlım biz kaçtık bakalım MOZİ teyzemiz ne yapmış diye geldik :))
hepinizi öptük Allah a emanet olun
görüşmek üzere....

gunaydin kizlar nasilsiniz:CüvCüv:
:ecrin_bebek:gamyoncuiremsubebisler nasil
hasta arkadaslara gecmis olsun:teselli:
bebisini gorenlerinde gozu aydinhihoyyyt
ben cok yorgunum kizlarrrrrrrr mutfagimi temizledim oturma odami temizledim kucuk halilarimi yikadim akliniza ne geliyosa silmedik bir yer birakmadim sadecxe yatak odam ve bebisimin odasi var yemek odasini en son yapicammmmmmmkafamçokkarıştı

günaydın canım dualarımız seninle inşaşşah güzel haberlerle gelirsin tatlıcık

güzel anneler merhaba. nasılsınız bakem? biz birazdan doktora gitcez. bizim için dua edin bu sefer doktorum içime sinsin ya.

günayddddddııınnnnnn emsal cim ve eylülcüm

günaydınn teyzesi ve kızımın arkadaşı halil ibrahim paşaaa :)))

Saol canımmm. Darısı başına inş. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Aaaa neden uyuyamadın sen bakiim?

bilmiyorum kş canım sağa dön sola dön bir hal oldum yatak begenemedim yatak odası olmadı kanape olmadı koltuk oda olmadı yer ama yok hiç bişey uyutmadı beni
bakalım bu gün nasıl geceçek
neyse akadaşlar sizlere doyum olmaz ben kaçayım
ocaga yumurta koymuştum haşlansın diye minik tencerede yumurtanın suyu bitmiş tencere yanmış :))) sizlere daldım
sonra geliriz yine teyzoşlarrr

canım kendini bu kadar yorma biraz dilen ve yavaş yavaş yap sen yoruldukça rahim kasarı kasılıyor bebeğinde içere kasılıyor

canim korkma bazi yonden vj.ultrasyon cok iyi cunku acilman varmi yokmu onuda takip ediyorlar burda 6aaydan sonra hep kontrol ediyorlar korkulacak birsey degilllllllllll:teselli:

canım kendini bu kadar yorma biraz dilen ve yavaş yavaş yap sen yoruldukça rahim kasarı kasılıyor bebeğinde içere kasılıyor

haklisinda canimmmmmm izinliyken yapiyim ciksin aradan dedimkafamçokkarıştı ama cok kotu oldum neyse eeeeeeee poyraz pasam nasil sen nasilsin:CüvCüv:

Kızlar ben bu ticker olayını yapamadım yaa.. Üç tane link çıktı karşıma alt alta hangisini yapıştırıcam acaba

cık cık cık cık demet olmadı bak şimdi, bebiş mahvoldu içeride annesi olmaz ama öyle yorma kendini..
eskisi gibi dayanıklı da değiliz artık bak daha çabuk yoruluyoruz ediyoruz, dikkat et tatlım :1hug:

günaydın canım dualarımız seninle inşaşşah güzel haberlerle gelirsin tatlıcık

çok çok çok sağol hayatatım valla inşallah ben de neşeli neşeli gelirim böyle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…