günaydın kızlar nasılsınız bakalım ???
fazla kalamayacağım daha kahvaltı yapmadık babamız yatıyor :)))
MOZİ yi merak ettim geldim Allah a bin şükür herşey yolunda veeeeeeee kızımız büyümüş :))))
bin kere maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inşalllah hep böyle güzel haberler alır sevinçli annelerle çoşarız
Rabbim nazarlardan kötü gözlerden tüm kötülüklerden korusun yavrularımızı
ayyyyy hadi gözün aydın özgecim darısı başımıza inş.
kızlar bu arada sabah saat 6 ya kadar uyuyamadım saat 6 yı geçiyordu yattım 9:30 uyandım
başım deli gibi ağrıyor(
bu saatte kadar yattım olur ya tekrar uyurum belki diye ama nafile
gözlerimi sıka sıka bir hal oldum ama ne uyku ne bişey
ne olacak böyle bilmiyorum
Saol canım benim. Allah razı olsun. Büyümüş benim kız valla şaşırdım. Maşallah. Duaların içinde aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. Allah hepimizin yüzünü güldürsün tatlım çok saol
benim tatlı gündaşlarım, arkadaşlarım şeker annişler hepiniza kocaman bi günaydııınnnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ay özgecim maşallah ne güzel haberlerle gelmişsin, maşallah yavruşuna yaa neredeyse 1 kilo olmuşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok sevindim valla, inşallah biz de güzel haberlerle geliriz :)
biz de 2 saat sonra doktorumuza gidiyoruz biz de biz de hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bu arada ben de sonunda kendime albüm yaptım :roflol:
Göbüşüm yok ama bi iki resim ekliyim dedim özendim albümlere :roflol: :roflol:
günayddddddııınnnnnn emsal cim ve eylülcüm
Saol canımmm. Darısı başına inş. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Aaaa neden uyuyamadın sen bakiim?
gunaydin kizlar nasilsiniz:cüvcüv:
:ecrin_bebek:gamyoncuiremsubebisler nasil
Hasta arkadaslara gecmis olsun:teselli:
Bebisini gorenlerinde gozu aydinhihoyyyt
ben cok yorgunum kizlarrrrrrrr mutfagimi temizledim oturma odami temizledim kucuk halilarimi yikadim akliniza ne geliyosa silmedik bir yer birakmadim sadecxe yatak odam ve bebisimin odasi var yemek odasini en son yapicammmmmmmkafamçokkarıştı
kızlar SORUM olucak.... benim dr. erken doğum tehlikem olabileceğini ve bunun için vajinal ultrasona alacağını söledi 11 hairanda. yaptıran oldumuuu bana göre tehlikeli geliyo hiç sevmiyorum şu vaj.ultrasonuuu. nette tehlike olmadığını yazıyor ama ben kendimi ikna edebilmiş değilim. yaptıran oldumu veya dr.u yapabilirz diyen oldu muuu
güzel anneler merhaba. Nasılsınız bakem? Biz birazdan doktora gitcez. Bizim için dua edin bu sefer doktorum içime sinsin ya.
canım kendini bu kadar yorma biraz dilen ve yavaş yavaş yap sen yoruldukça rahim kasarı kasılıyor bebeğinde içere kasılıyor
gunaydin kizlar nasilsiniz:CüvCüv:
:ecrin_bebek:gamyoncuiremsubebisler nasil
hasta arkadaslara gecmis olsun:teselli:
bebisini gorenlerinde gozu aydinhihoyyyt
ben cok yorgunum kizlarrrrrrrr mutfagimi temizledim oturma odami temizledim kucuk halilarimi yikadim akliniza ne geliyosa silmedik bir yer birakmadim sadecxe yatak odam ve bebisimin odasi var yemek odasini en son yapicammmmmmmkafamçokkarıştı
günaydın canım dualarımız seninle inşaşşah güzel haberlerle gelirsin tatlıcık
tatlım sende güsel haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?