gunaydin kizlar nasilsiniz:CüvCüv:
:ecrin_bebek:gamyoncuiremsubebisler nasil
hasta arkadaslara gecmis olsun:teselli:
bebisini gorenlerinde gozu aydinhihoyyyt
ben cok yorgunum kizlarrrrrrrr mutfagimi temizledim oturma odami temizledim kucuk halilarimi yikadim akliniza ne geliyosa silmedik bir yer birakmadim sadecxe yatak odam ve bebisimin odasi var yemek odasini en son yapicammmmmmmkafamçokkarıştı
canim korkma bazi yonden vj.ultrasyon cok iyi cunku acilman varmi yokmu onuda takip ediyorlar burda 6aaydan sonra hep kontrol ediyorlar korkulacak birsey degilllllllllll:teselli:
Canım benim hamileliğin ilk başında bir iki kere bakıldı vajinal. Sonra hep karından baktı. Ama tabi öyle bir riskin varsa doktoruna güven. Nedenmiş o riskin buarada? sorun ne ?
cümlemizden inşallahh canım
41 kere maşallahh kuzucuguna
aminn inşallah canım
hayırlısı ile alalım kuzularımızı kucaklarımıza inşallahh :Saruboceq:
tatlım biz kaçtık bakalım MOZİ teyzemiz ne yapmış diye geldik :))
hepinizi öptük Allah a emanet olun
görüşmek üzere....
güzel anneler merhaba. nasılsınız bakem? biz birazdan doktora gitcez. bizim için dua edin bu sefer doktorum içime sinsin ya.
günaydınn teyzesi ve kızımın arkadaşı halil ibrahim paşaaa :)))
bilmiyorum kş canım sağa dön sola dön bir hal oldum yatak begenemedim yatak odası olmadı kanape olmadı koltuk oda olmadı yer ama yok hiç bişey uyutmadı beni
bakalım bu gün nasıl geceçek
neyse akadaşlar sizlere doyum olmaz ben kaçayım
ocaga yumurta koymuştum haşlansın diye minik tencerede yumurtanın suyu bitmiş tencere yanmış :))) sizlere daldım
sonra geliriz yine teyzoşlarrr
ayyy ben bir suç işledim..ama söz bir daha yapmicam..ya kızlar duş aldım hazırlanırken resmen burnuma sigara kokusu geldi bir tane içtim..çok vicdan azabı çektim ya..ama çok canım çekmişti bişey olmaz dimi kızlar..
ayyy ben bir suç işledim..ama söz bir daha yapmicam..ya kızlar duş aldım hazırlanırken resmen burnuma sigara kokusu geldi bir tane içtim..çok vicdan azabı çektim ya..ama çok canım çekmişti bişey olmaz dimi kızlar..
bunu duymam ii oldu ama çevreme bakıyorumda kimsenin dr.u bu şekilde kontrol etmemiş veya risk var dememiş. öfff dedim gene mii ben :)
benim riskli gebelik. önceden 2 bebeğim karnımda ölmüştü. genetik tahlillerde kanda pıhtılaşma çıktı göbekten iğne oluyorum her gün. kanımı sulandırsın diye. ayrıca bebek aşağıdaymış. bu da erken doğumu tetiklermiş. yaaa işte böleee
kızlar bu arada sabah saat 6 ya kadar uyuyamadım saat 6 yı geçiyordu yattım 9:30 uyandım
başım deli gibi ağrıyor(
bu saatte kadar yattım olur ya tekrar uyurum belki diye ama nafile
gözlerimi sıka sıka bir hal oldum ama ne uyku ne bişey
ne olacak böyle bilmiyorum
Sende güzel haberlerle gel cnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mozicim saol canım. senin de gözün aydın bu arada. allah hepimize bebişlerimizi böyle sağlıkla görmeyi nasip etsin canım
haklisinda canimmmmmm izinliyken yapiyim ciksin aradan dedimkafamçokkarıştı ama cok kotu oldum neyse eeeeeeee poyraz pasam nasil sen nasilsin:CüvCüv:
inşallah canım ya. sen nasılsın poyraz nasıl?
emsalll ben de sabahın köründe uyandım sıktım sıktım gözlerimi olmadı en son oğlum bir tepti kalk artık diye kalktım o saatten beri temizlik yapıyom...
fussi nasılsın canım? miden nasıl oldu?
klava: klava: kahvaltı yapıldımı yormayın bebekleri bu kadar hamarak kızlar
hamdolsun bugün şimdilik iiiym akşam yemeği bile yiyemedim nasıl kaynadııı...sen nasılsın cnm
bencede özge fazlasını hak ettim..kötükedihüsokaydirigubbakcemileklava::tomato:
ben hazırlanayım bari..yola çıkacaz ya..dr gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallaaahhh..
Allaha emanet olun kızlar..hepinizi öpüyorum..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?