2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy ben bir suç işledim..ama söz bir daha yapmicam..ya kızlar duş aldım hazırlanırken resmen burnuma sigara kokusu geldi bir tane içtim..çok vicdan azabı çektim ya..ama çok canım çekmişti bişey olmaz dimi kızlar..

gülüm ufak tefek temizlik tamam da halı yıkamak ne oluyor yahu. yapma yorma kendini. ay düşündüm de bir süpürge tutuyorum ölüyorum yorgunluktan halı yıkasam 3 gün kalkamam.

canim korkma bazi yonden vj.ultrasyon cok iyi cunku acilman varmi yokmu onuda takip ediyorlar burda 6aaydan sonra hep kontrol ediyorlar korkulacak birsey degilllllllllll:teselli:

bunu duymam ii oldu ama çevreme bakıyorumda kimsenin dr.u bu şekilde kontrol etmemiş veya risk var dememiş. öfff dedim gene mii ben :)

Canım benim hamileliğin ilk başında bir iki kere bakıldı vajinal. Sonra hep karından baktı. Ama tabi öyle bir riskin varsa doktoruna güven. Nedenmiş o riskin buarada? sorun ne ?

benim riskli gebelik. önceden 2 bebeğim karnımda ölmüştü. genetik tahlillerde kanda pıhtılaşma çıktı göbekten iğne oluyorum her gün. kanımı sulandırsın diye. ayrıca bebek aşağıdaymış. bu da erken doğumu tetiklermiş. yaaa işte böleee

Saol canım benim ya. a.s.

güzel anneler merhaba. nasılsınız bakem? biz birazdan doktora gitcez. bizim için dua edin bu sefer doktorum içime sinsin ya.

Sende güzel haberlerle gel cnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ya bende öyleydim gece. Yatağıma yattım ama gece kanepede buldum kendimi. Evi dolaşaıyorum bende yani kaydirigubbakcemile3 Kıss dikkat et yakma etrafı allah korusun. Afiyet olsun

Sen bunu hakettin klava:klava:klava:

ben de hamilelikten önce günde 1 paket içerdim. öğrenince bıraktım. arada bir tane içiyorum ama o günden beri hiç içime çekemedim sadece ağzımda tat bıraksın diye içtim. arada kaçamak oluyor abartmamak lazım gene de

Hadi ya. Allah yardımcın olsun canım. Dua ederiz biz sana. İnşallah herşey yolunda gidicek :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canm ya çok geçmiş olsun

klava:klava: kahvaltı yapıldımı yormayın bebekleri bu kadar hamarak kızlar

evet bence de hakettin bak klava: klava: klava: klava: klava:

bencede özge fazlasını hak ettim..kötükedihüsokaydirigubbakcemileklava::tomato:

ben hazırlanayım bari..yola çıkacaz ya..dr gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallaaahhh..

Allaha emanet olun kızlar..hepinizi öpüyorum..kaydirigubbakcemile3

İyi yolculuklar cnm. Allah emanet olun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…