2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen walla eskisi gibi dayanikli degiliz iki gundur 2-3saat uyuyabiliyorum ayaklarim su topladi ellerim agriyoooooooooooooooooosenağlama ama agir olan islerim bittiiiii:lepi: bebisimle bugun ara verdikkkkkkkk:CüvCüv:

klava:klava: tek birsey anlatacagim sana artik sen dusun gercekden yasanmis olay.
benim komsum var akrabalarinda hic goz problemi yokken iki oglunda goz problemi ve karaciger problemi cikdi sebebi ne biliyormusunnnnnnnnnnnn SIGARAAAAAAAAA 5yasindaki oglusun sol gozu iyi goremiyor 9aylik oglununda goz kaymasi veciger problemi cikdi gunde icilen sigara yuzunden tek kelimeyleeeeeeeeeeklava:klava:klava:klava:klava: DAYAKLIKSIN sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gülüm ufak tefek temizlik tamam da halı yıkamak ne oluyor yahu. yapma yorma kendini. ay düşündüm de bir süpürge tutuyorum ölüyorum yorgunluktan halı yıkasam 3 gün kalkamam.

ayyyyyyy walla ustumden dozer gecmis gibi kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı yorgunum ama bebisim kipir kipr teyzeleri o guc veriyor banakaydirigubbakcemile3

iyiz canım işteyiz her zamanki gibi napalım

kiyamam canim annen nasil oldu hastaydi galiba yanlis hatirlamiyorsammmmmmmmCADIARZU

sağol canım siz de güle güle gidin gelin inşallah, hayırlı yolculuklar a.s.

aynen walla eskisi gibi dayanikli degiliz iki gundur 2-3saat uyuyabiliyorum ayaklarim su topladi ellerim agriyoooooooooooooooooosenağlama ama agir olan islerim bittiiiii:lepi: bebisimle bugun ara verdikkkkkkkk:CüvCüv:
...

tamam o zaman madem bitti uzun bi ara ver de dinlen annesi kaydirigubbakcemile3

Hadi ya. Allah yardımcın olsun canım. Dua ederiz biz sana. İnşallah herşey yolunda gidicek :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İNŞALLAHHH bende dua ediyorum allah kimseye yaşatmasın böle acılarııı... benim içinde dua edinnn buna gerçekten ihtiyacım var.

esercim allah yardımcın olsun canım. allah sağlıkla bebeğini kucaklamayı nasip etsin

sağol canım inşallah hepimiz sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımızaaaa.

kızlarrr günaydın hepinizedee bebeklerinizedeeee... ben anca kalktım hap çöp içtim derken anca geldim.. ama daha kahvaltı etmedim... ilaçları içince beklemem gerekiyo geberiyom açlıktaaannnn... :))))) ee herkes nasıl.. ÖNCELıKLEEEE SıGARA ıÇENLERı KUTLUYORUMMM!!! klava: TOPıĞıN ENNN BENCıL HAREKETıNı SERGıLEDıLER KENDıLERı!!!! klava: KAPTIM SOPAMI GELıYORUM YANLARINA!!!! klava: kızlar yapmayın 40 yaşında bir yakınımız beyinde damar daralması yüzünden ölümle pençeleşiyor... sigara için bu acılar çekmeye değermi.. (( küçücük çocukları var karısı ailesi perişan dr.lar umut yok diyolar... bunların lütfen ileride sizin başınıza gelebileceğinide düşünün.. AYRICAA: NıKOTıN VÜCUDA ALINAN ŞEYLER ıÇıNDE BEBEĞE SÜZÜLMEDEN TEMıZLENEMEDEN ULAŞAN TEK MADDEDıR UNUTMAYIN!!!!!!!!! :mymeka:

Demet kız bi tanecik içtim yaaa...vallahi ağzıma sürmicem bi daha..söz kız aaaaa..şeytana uydum söz bir daha asla...ne olur affedin beni...bir daha içersem saçımı başımı yolun..kaydirigubbakcemile

ama 6 ayda ilk defa içtim..sizden ve kızımdan çooookkk özür dilerim..zaten içime çekmedim bile..bak utancımdan yüzüm kızardı..

Demet kız bi tanecik içtim yaaa...vallahi ağzıma sürmicem bi daha..söz kız aaaaa..şeytana uydum söz bir daha asla...ne olur affedin beni...bir daha içersem saçımı başımı yolun..kaydirigubbakcemile

valla yolarım ben bizzat kendi adıma söyliyim.... günah annesi meleğine.. daha çileğin muzun sütün tadını bilmiyo ama doğunca sigarayı tanıcak!!!! ooff off düşünmesi bile iğrenççç.. neyse şekerim sende dersini almışa benziyosun.... daha dicek bişe yok... :a015:

günaydın şekerim ne bu sabah sabah kel mahmut edalarıııı maaşallahhhh korkuyom ben senden bazen
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaaaaaaaaaaa benim aslında moralim bozuk....66 kiloyla ben şimdi hamiş kaldım yaaa dün işyerinde tartıya bi çıktım 73 olmuşum inanmadım tabi dedim evde bi tartılırım anaaaaaaaaaaa evde bi tartıldım aynııııı yaaa bir anda oldu nasıl aldım bu kadar kilo anlamadım kötümü sizce????????

insallahhhh icmezsinnnnnnnnn en kotu ve zararlisey sigara bebek icinnnnnnnnnnnnn lutfennnnnnnnnnnnn icmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeÇok üzgünüm çoook ok cunku bebegin geclik donemlerini dusun dalga gecenler onu dislayanlarrrrrrrr kimin yuzunden annesi o nedenlee lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oyle canin sigara cekdiginde cam sakizlari var ondan cigneeeeeeee gideriyormus o istegi

sağol canım siz de güle güle gidin gelin inşallah, hayırlı yolculuklar a.s.

tamam o zaman madem bitti uzun bi ara ver de dinlen annesi kaydirigubbakcemile3

oyle olacak seker derman kalmadi bende:1no2:-tatlicadiarzu-

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gamzeee canim bencillik yapiliyor ama aile dusunulmuyorkiiiiiiiiiiiiiiiii uzldum ama yakininizin oyle olmasina kendi elleriyle kendini mahvetmis......

günaydın şekerim ne bu sabah sabah kel mahmut edalarıııı maaşallahhhh korkuyom ben senden bazenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

DELLENDİM BEN SABAH SABAH SİGARA FALAN OKUYUNCA BACIM NAPEM İLERDE ÇOCUĞA RAKI SPFRASIDA KURAR BU ZİHNİYET KINIYOM VALLA :))) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:şaka bi yana kel mahmut olmaz benden şekerim maşallah saçlar nerdese belime gelcek az kaldııı hazır hamileyim uzatıyom valla.. benden olsa olsa çaça pakize olur :))) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kizlar ben kaciyorum
eve yiyecek alis verisi yapiyim
daha camasirlar var veeeeee bebis magzalarini geziniyim birazcikkkkkalkisalkisalkis
buarada kotu aliskanliklara HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRR ve sut,muz elma,ceviz yemeyi unutmayinnn hepinizi opuyoruum oglusumda kizi olan annelerin kizini opuyorrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflolsaka saka oglusum sapik degil teyzelerikaydirigubbakcemile3) hadi bayyyyyyy kizlarrrrrrrr SIGARA ALKOLLLLLLLL YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK UNUTMAYINNNNNNNNNNNNNklava:klava:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Gamzecim zihniyetimizde ve evimizde alkol kullanılmıyor..uyarın için teşekkür ederim..

hadi dikkat et kendine canımmmmmm bizde öptük sizi

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gamzeee canim bencillik yapiliyor ama aile dusunulmuyorkiiiiiiiiiiiiiiiii uzldum ama yakininizin oyle olmasina kendi elleriyle kendini mahvetmis......

günaydın canımmm ya sorma çok üzdü bizi.. yanlış yaşam tarzı mahvedebiliyo insanları yaa.. aynende öyle oldu kendi elleriyle mahvetti.. birden duyunca irkilmem ondan yani.. (((

şekerim takma yaa olsun siz zayıf başladınız yinede e kilo alıcaksınız tabi.. bebeişler göbüşler oldu kocaman... mantıken buda normal herhalde.. :)) takılma bukadar lütfennn...... bu arada kızlar ben 400 gr. almıştım 3 günde 1 kilo verdim yine... noluyo anlamadım yaa.. çok kilolu olmasam korkarım ama kilolu olduğum için herhalde bebek hörgücümden yiyebiliyodur diye düşünüyorummmm :))))))) :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…