aynen walla eskisi gibi dayanikli degiliz iki gundur 2-3saat uyuyabiliyorum ayaklarim su topladi ellerim agriyoooooooooooooooooosenağlama ama agir olan islerim bittiiiii:lepi: bebisimle bugun ara verdikkkkkkkk:CüvCüv:cık cık cık cık demet olmadı bak şimdi, bebiş mahvoldu içeride annesi olmaz ama öyle yorma kendini..
eskisi gibi dayanıklı da değiliz artık bak daha çabuk yoruluyoruz ediyoruz, dikkat et tatlım :1hug:
çok çok çok sağol hayatatım valla inşallah ben de neşeli neşeli gelirim böyle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy ben bir suç işledim..ama söz bir daha yapmicam..ya kızlar duş aldım hazırlanırken resmen burnuma sigara kokusu geldi bir tane içtim..çok vicdan azabı çektim ya..ama çok canım çekmişti bişey olmaz dimi kızlar..
gülüm ufak tefek temizlik tamam da halı yıkamak ne oluyor yahu. yapma yorma kendini. ay düşündüm de bir süpürge tutuyorum ölüyorum yorgunluktan halı yıkasam 3 gün kalkamam.
iyiz canım işteyiz her zamanki gibi napalım
bencede özge fazlasını hak ettim..kötükedihüsokaydirigubbakcemileklava::tomato:
ben hazırlanayım bari..yola çıkacaz ya..dr gidecekler hayırlı haberlerle gelin inşallaaahhh..
Allaha emanet olun kızlar..hepinizi öpüyorum..kaydirigubbakcemile3
aynen walla eskisi gibi dayanikli degiliz iki gundur 2-3saat uyuyabiliyorum ayaklarim su topladi ellerim agriyoooooooooooooooooosenağlama ama agir olan islerim bittiiiii:lepi: bebisimle bugun ara verdikkkkkkkk:CüvCüv:
...
Hadi ya. Allah yardımcın olsun canım. Dua ederiz biz sana. İnşallah herşey yolunda gidicek :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
esercim allah yardımcın olsun canım. allah sağlıkla bebeğini kucaklamayı nasip etsin
baharcıkkk hadi güzel haberlerle gel inş. cnmmm
kızlarrr günaydın hepinizedee bebeklerinizedeeee... ben anca kalktım hap çöp içtim derken anca geldim.. ama daha kahvaltı etmedim... ilaçları içince beklemem gerekiyo geberiyom açlıktaaannnn... :))))) ee herkes nasıl.. ÖNCELİKLEEEE SİGARA İÇENLERİ KUTLUYORUMMM!!!klava: TOPİĞİN ENNN BENCİL HAREKETİNİ SERGİLEDİLER KENDİLERİ!!!! klava: KAPTIM SOPAMI GELİYORUM YANLARINA!!!! klava: kızlar yapmayın 40 yaşında bir yakınımız beyinde damar daralması yüzünden ölümle pençeleşiyor... sigara için bu acılar çekmeye değermi.. (( küçücük çocukları var karısı ailesi perişan dr.lar umut yok diyolar... bunların lütfen ileride sizin başınıza gelebileceğinide düşünün.. AYRICAA: NİKOTİN VÜCUDA ALINAN ŞEYLER İÇİNDE BEBEĞE SÜZÜLMEDEN TEMİZLENEMEDEN ULAŞAN TEK MADDEDİR UNUTMAYIN!!!!!!!!! :mymeka:
tülayyyyy canım bu günde benim midem kötüüü.
neyse ticker düzeldi kopyala benden
Demet kız bi tanecik içtim yaaa...vallahi ağzıma sürmicem bi daha..söz kız aaaaa..şeytana uydum söz bir daha asla...ne olur affedin beni...bir daha içersem saçımı başımı yolun..kaydirigubbakcemile
valla yolarım ben bizzat kendi adıma söyliyim.... günah annesi meleğine.. daha çileğin muzun sütün tadını bilmiyo ama doğunca sigarayı tanıcak!!!!ooff off düşünmesi bile iğrenççç.. neyse şekerim sende dersini almışa benziyosun.... daha dicek bişe yok... :a015:
Demet kız bi tanecik içtim yaaa...vallahi ağzıma sürmicem bi daha..söz kız aaaaa..şeytana uydum söz bir daha asla...ne olur affedin beni...bir daha içersem saçımı başımı yolun..kaydirigubbakcemile
sağol canım siz de güle güle gidin gelin inşallah, hayırlı yolculuklar a.s.
tamam o zaman madem bitti uzun bi ara ver de dinlen annesi kaydirigubbakcemile3
kızlarrr günaydın hepinizedee bebeklerinizedeeee... ben anca kalktım hap çöp içtim derken anca geldim.. ama daha kahvaltı etmedim... ilaçları içince beklemem gerekiyo geberiyom açlıktaaannnn... :))))) ee herkes nasıl.. ÖNCELİKLEEEE SİGARA İÇENLERİ KUTLUYORUMMM!!!klava: TOPİĞİN ENNN BENCİL HAREKETİNİ SERGİLEDİLER KENDİLERİ!!!! klava: KAPTIM SOPAMI GELİYORUM YANLARINA!!!! klava: kızlar yapmayın 40 yaşında bir yakınımız beyinde damar daralması yüzünden ölümle pençeleşiyor... sigara için bu acılar çekmeye değermi.. (( küçücük çocukları var karısı ailesi perişan dr.lar umut yok diyolar... bunların lütfen ileride sizin başınıza gelebileceğinide düşünün.. AYRICAA: NİKOTİN VÜCUDA ALINAN ŞEYLER İÇİNDE BEBEĞE SÜZÜLMEDEN TEMİZLENEMEDEN ULAŞAN TEK MADDEDİR UNUTMAYIN!!!!!!!!! :mymeka:
günaydın şekerim ne bu sabah sabah kel mahmut edalarıııı maaşallahhhh korkuyom ben senden bazenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
DELLENDİM BEN SABAH SABAH SİGARA FALAN OKUYUNCA BACIM NAPEM İLERDE ÇOCUĞA RAKI SPFRASIDA KURAR BU ZİHNİYET KINIYOM VALLA :))) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:şaka bi yana kel mahmut olmaz benden şekerim maşallah saçlar nerdese belime gelcek az kaldııı hazır hamileyim uzatıyom valla.. benden olsa olsa çaça pakize olur :))) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
DELLENDİM BEN SABAH SABAH SİGARA FALAN OKUYUNCA BACIM NAPEM İLERDE ÇOCUĞA RAKI SPFRASIDA KURAR BU ZİHNİYET KINIYOM VALLA :))) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:şaka bi yana kel mahmut olmaz benden şekerim maşallah saçlar nerdese belime gelcek az kaldııı hazır hamileyim uzatıyom valla.. benden olsa olsa çaça pakize olur :))) :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kizlar ben kaciyorum
eve yiyecek alis verisi yapiyim
daha camasirlar var veeeeee bebis magzalarini geziniyim birazcikkkkkalkisalkisalkis
buarada kotu aliskanliklara HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRR ve sut,muz elma,ceviz yemeyi unutmayinnn hepinizi opuyoruum oglusumda kizi olan annelerin kizini opuyorrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflolsaka saka oglusum sapik degil teyzelerikaydirigubbakcemile3) hadi bayyyyyyy kizlarrrrrrrr SIGARA ALKOLLLLLLLL YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK UNUTMAYINNNNNNNNNNNNN klava: klava:
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gamzeee canim bencillik yapiliyor ama aile dusunulmuyorkiiiiiiiiiiiiiiiiiuzldum ama yakininizin oyle olmasina kendi elleriyle kendini mahvetmis......
yaaaaaaaaaaa benim aslında moralim bozuk....66 kiloyla ben şimdi hamiş kaldım yaaa dün işyerinde tartıya bi çıktım 73 olmuşum inanmadım tabi dedim evde bi tartılırım anaaaaaaaaaaa evde bi tartıldım aynııııı yaaa bir anda oldu nasıl aldım bu kadar kilo anlamadım kötümü sizce????????
valla dicektim kızarsın diye ses etmedim saolll bircancım hemen alıyom tickerindennnkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?