Gamzecim zihniyetimizde ve evimizde alkol kullanılmıyor..uyarın için teşekkür ederim..
alınma hayatım şaka yaptım sana özel bi cümle değildi esprinin gelişi öle dedimm :)) alkol bizdede yok olmasında zaten amann bebeşler kıymetlii :))) yaa benim bi ark var salak gider akşam barda içerdei hamileyken evede gelip vicdan azabından ağlaya ağlaya bi lt süt içerdi.. maşallah bebekte sapasağlam oldu ben nasıl oluyo anlamıyorum yaa çözemedim bu işi... Allah acıyomu napıyo bilmiyorum... gebelikte alkol alan bize hiç yok gibi geliyo ama var kızlar yaa.. inanın biz kadar takan yoktur herhalde bu işi... sen meselaa bi sigara içmişsin ondan bişe olmaz yani... biz bile yeri geliyo dumanını duymuyomuyuz başkasının içtiği sigaraların... tabiki dolaylıda olsa pasifte nikotin alıyoruz... benim saf kuzenim enaz 10 tane içti gebeyken hergün ama bebek geldi fakat bir gün bile emziremedi... kötü etkileri çok aslında ama anlayana yaa.. bazıları takmıyo bazılarıda sen ben gibi çok takıyo.... :1hug:
oofff çok kafam bozuk yaz geldi bodruma gene anadan üryan cıbıl karılar doluşmaya başladı... turizm bakanlığı bu işe el atsın lütfen bodrum girişinde bu karılara kıyafet dağıtılsın aile saadetimiz bozulcak yaa :)))) yokmu içinizde turizm bakanını tanıyannn :)) :roflol:
Günaydın Kızlar. Kan şekeri ölçümünü yaptırdım değer 120 çıktı sorun yokmuş çok şükür. Doktor kontrolümüze 30. haftada gideceğiz. Bana arası biraz uzak gibi geldi.
Birde ben 31. haftada doğum öncesi izne çıkacağım gebelik sorunlu geçtiği için erken çıkaracak doktorum. Aranızda temmuz sıcaklarından kurtulmak için erken çıkmayı düşüneniniz var mı?
Günaydın Kızlar. Kan şekeri ölçümünü yaptırdım değer 120 çıktı sorun yokmuş çok şükür. Doktor kontrolümüze 30. haftada gideceğiz. Bana arası biraz uzak gibi geldi.
Birde ben 31. haftada doğum öncesi izne çıkacağım gebelik sorunlu geçtiği için erken çıkaracak doktorum. Aranızda temmuz sıcaklarından kurtulmak için erken çıkmayı düşüneniniz var mı?
yok be anacım ne alınacam..ama en çok hangi sözün içime oturdu biliyormusun hani dedin ya annesi o daha sütün muzun tadını bilmiyor..yıkıldım yaa..altı ay sabrettim keşke bugünde içmeseydim..
yok be anacım ne alınacam..ama en çok hangi sözün içime oturdu biliyormusun hani dedin ya annesi o daha sütün muzun tadını bilmiyor..yıkıldım yaa..altı ay sabrettim keşke bugünde içmeseydim..
Hemen irtibata geçiyorum bacım senin için kaydirigubbakcemile3
Gözünaydın cnm hadi sende atlattın şu şeker mevzusunu :teytey:
selam kızlar nasılsınız bebişler nası bakiiim
tatlım benimde 122 çıktı oleyyyçok sevindim. had geçmiş olsun gözün aydın.
iyiz tatlım sen nasılsın 1 saat sonra çıkıcaz biz onu bekliyoruz.
herkese slm kızlar,
özgecim, canım güzel haberler verdin, darısı bize,
eda naz, herşeyin normal çıkmasınıa çok sevindim, yorma kendini.
bugün doktora gideceklerden de güzel haberler gelsin inşallah.
ecem84, dünkü yazdıklarını okudum alemsin valla.:roflol:
biz iyiyiz canım bebişlerde tekmeleyip duruyo, sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?