bu tizker benim çok hoşuma gidiyor çok seviyorum
hoşgeldin canım çok şükür topik ortamı iyi :)) sen nasılsın bebişko nasılll kaydirigubbakcemile2
Çok şükür atlattım vallahi endişe edecek bişey yokmuş. Darısı yaptırmayanların başlına. Yapırmayanlara bir tavsiye yanlız gitmeyin çünkü bazı kişilerde şeker yükselmesi sonrası fenalaşma ve baygınlık hissi oluyormuş.
canım benimmm haftasonudamı çalışıyosun
Kızlar kocişime bebeğin ismi konusunda ikna edemiyorum. Adı Furkan olsun istiyorum. Gebelik öncesi rüyamda bu ismi görmüştüm ben oğlumu Furkan diye seviyorum ama ne eşim ne de oğlum kabul etmiyor. Bu gidişle iki ismi olacak. Ben de iki isim kullanmayı pek sevmiyom. Zor gelkiyor iki isim söylemek bir isim söyleyince de öteki ismi koymanın anlamı olmuyor. Nasıl ikna edeceğim yaaaa(((
bende kahvaltı hazırladım kocişi bekliyorum daha bişi yemedim açlıktan ölcem
kızlar ben birazdan çıkıyorumda aklıma ne geldi biliyormusunuz..hzenbil ne zamandır yok..biryere gittide benmi kaçırdım.merak ettim..
ya sorma cnm bircan yine iyi ben 8e kadar çalışommmsenağlama
herkese slm kızlar,
özgecim, canım güzel haberler verdin, darısı bize,
eda naz, herşeyin normal çıkmasınıa çok sevindim, yorma kendini.
bugün doktora gideceklerden de güzel haberler gelsin inşallah.
ecem84, dünkü yazdıklarını okudum alemsin valla.:roflol:
yazık bizeeeeeeeeeeee
bende en çok şeker yüklemesinden korkuyorum, bi atlatsak bizde hiç fena olmayacak,
eda naz, akşamdan itibaren kaç saatlik açlık olacak doktor öyle bişey dedimi merak ettim?
anaam bebeciği aç aç bekletiyo babasıııı ara ara taciz et gelsin hemenn :))))))))))))
güle güle canım dikkat et kendine.... ben geçen hafta filan hiç giremedim foruma bilmiyorum valla...
birincinin adını kim koymuştu
Kızlar kocişime bebeğin ismi konusunda ikna edemiyorum. Adı Furkan olsun istiyorum. Gebelik öncesi rüyamda bu ismi görmüştüm ben oğlumu Furkan diye seviyorum ama ne eşim ne de oğlum kabul etmiyor. Bu gidişle iki ismi olacak. Ben de iki isim kullanmayı pek sevmiyom. Zor gelkiyor iki isim söylemek bir isim söyleyince de öteki ismi koymanın anlamı olmuyor. Nasıl ikna edeceğim yaaaa(((
hoşbulduk canım dr dan kaçtım bende bi iki hafta gitmiycem yaa karar aldım her hafta çağırıyo ve her gidişimde bi hastalık çıkarıyo bende gitmeme kararı aldım
bende ilk oğluşumda doğurana kadar çalışmıştım şimdi 3 sene ücretsiz iznim var bu seferde evde hareketsiz kaldım biraz
Ortak bir karardı. Ben Berkay olsun mu dedim oda olur dedi. 2 dakika sürmüştü isim koymamız. Şimdi ise baba oğul bir oldular beni dinleyen yok. Oğlum diyorki o senin kardeşin değil sen isim koyamazsın benim kardeşim ben koyacağım.
yazk sizee kıyamaaaaaam:ecrin_bebek:
ahhcanmmm kıyamam bensana aslında furkan çook güzel ve anlamlı bir isim neden istemiyorkiii???
canım öle deme ama daha ciddi bi sorun çıkmasındansa git.. sonra pişman olma...bende 3 dr bi diyetisyen görüyom valla.. kan ver ordan oraya koş nasıl bi eziyet anlatamam.. ama napayım hem bebek için hem kendim için mecburum ilerde çok vicdan azabı çekerim..... sende bebeğini düşün ve dayan lütfen..( :1hug:
ooo ozaman ben doğuştan izinliyim :)))) içinizde en rahatlardan biri benim herhalde çalışmıyom etmiyom bbek gelsin ona bakarım artık zahmet olmassa naapim biraz rahatım kaççak ama idare edicemm..... :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?