2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kocişime bebeğin ismi konusunda ikna edemiyorum. Adı Furkan olsun istiyorum. Gebelik öncesi rüyamda bu ismi görmüştüm ben oğlumu Furkan diye seviyorum ama ne eşim ne de oğlum kabul etmiyor. Bu gidişle iki ismi olacak. Ben de iki isim kullanmayı pek sevmiyom. Zor gelkiyor iki isim söylemek bir isim söyleyince de öteki ismi koymanın anlamı olmuyor. Nasıl ikna edeceğim yaaaa(((

bende en çok şeker yüklemesinden korkuyorum, bi atlatsak bizde hiç fena olmayacak,
eda naz, akşamdan itibaren kaç saatlik açlık olacak doktor öyle bişey dedimi merak ettim?

birincinin adını kim koymuştu

bende kahvaltı hazırladım kocişi bekliyorum daha bişi yemedim açlıktan ölcem

anaam bebeciği aç aç bekletiyo babasıııı ara ara taciz et gelsin hemenn :))))))))))))

kızlar ben birazdan çıkıyorumda aklıma ne geldi biliyormusunuz..hzenbil ne zamandır yok..biryere gittide benmi kaçırdım.merak ettim..

güle güle canım dikkat et kendine.... ben geçen hafta filan hiç giremedim foruma bilmiyorum valla...

Saol Figencim cnm. Darısı başına inş. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende en çok şeker yüklemesinden korkuyorum, bi atlatsak bizde hiç fena olmayacak,
eda naz, akşamdan itibaren kaç saatlik açlık olacak doktor öyle bişey dedimi merak ettim?

Sadece aç olmam gerektiğini söyledi saat vermedi. 8-9 saat aç olmam yeterli olacaktır. İnternette okumuştum.

ahhcanmmm kıyamam bensana aslında furkan çook güzel ve anlamlı bir isim neden istemiyorkiii???

hoşbulduk canım dr dan kaçtım bende bi iki hafta gitmiycem yaa karar aldım her hafta çağırıyo ve her gidişimde bi hastalık çıkarıyo bende gitmeme kararı aldım

canım öle deme ama daha ciddi bi sorun çıkmasındansa git.. sonra pişman olma...bende 3 dr bi diyetisyen görüyom valla.. kan ver ordan oraya koş nasıl bi eziyet anlatamam.. ama napayım hem bebek için hem kendim için mecburum ilerde çok vicdan azabı çekerim..... sende bebeğini düşün ve dayan lütfen.. ( :1hug:

bende ilk oğluşumda doğurana kadar çalışmıştım şimdi 3 sene ücretsiz iznim var bu seferde evde hareketsiz kaldım biraz

ooo ozaman ben doğuştan izinliyim :)))) içinizde en rahatlardan biri benim herhalde çalışmıyom etmiyom bbek gelsin ona bakarım artık zahmet olmassa naapim biraz rahatım kaççak ama idare edicemm..... :roflol:

ooooooooooo senin işin zor o zaman rüşvet falan teklif et kaydirigubbakcemile3

ahhcanmmm kıyamam bensana aslında furkan çook güzel ve anlamlı bir isim neden istemiyorkiii???

İstememesinin sebebi yok sadece olmaz diyor o kadar. Ben de şimdi dua ediyorum Allah'ım nasılki bana bu ismi rüyamda bildirdin. Eşime de bildir kabul etsin diye dua ediyorum.
Bundan önceki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. Bende Rabbim bana bir evlat daha nasip edeceksen adıyla gönder diye dua ettim hep ve korunurken hamile kalmışım haberim yok. Bu ismi rüyamda gördükten 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Bebeğin erkek olduğunu da öğrenince bu ismin olması gerektiğine karar verdim. Ama eşime ne kadar da anlatsam banamısın demiyor. Rüyaymış ne varmışmış falan diyor. offf offff.

ama ben artık kafayı yiycem yaaa zaten bisürü ilaç kullanıyom 2 haftada bişi olmaz inşallah türkiyede ayda bi kontrol vardı burda her hafta kontrol sorun değilde her hafta bişi bulup çıkarıyo o hastane senin bu hastane benim dolaşıyoz bütün hafta azıcık dinleniyim yaaaaaa çok yoruldum
bu arada senin rahatın biraz değil bayaaaa kaçacak anne olmak kolaymı bu günlerinin tadını çıkarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…