ooooooooooo senin işin zor o zaman rüşvet falan teklif et kaydirigubbakcemile3
aynen valla yazık ki ne yazık bide düğün var akşama oraya gitcez mecburr ööhh yaniii
Oğlumu rüşvetle yola getirebilirim iyi fikir ama babasını hasıl alt edeceğim??
İstememesinin sebebi yok sadece olmaz diyor o kadar. Ben de şimdi dua ediyorum Allah'ım nasılki bana bu ismi rüyamda bildirdin. Eşime de bildir kabul etsin diye dua ediyorum.
Bundan önceki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. Bende Rabbim bana bir evlat daha nasip edeceksen adıyla gönder diye dua ettim hep ve korunurken hamile kalmışım haberim yok. Bu ismi rüyamda gördükten 10 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Bebeğin erkek olduğunu da öğrenince bu ismin olması gerektiğine karar verdim. Ama eşime ne kadar da anlatsam banamısın demiyor. Rüyaymış ne varmışmış falan diyor. offf offff.
ama ben artık kafayı yiycem yaaa zaten bisürü ilaç kullanıyom 2 haftada bişi olmaz inşallah türkiyede ayda bi kontrol vardı burda her hafta kontrol sorun değilde her hafta bişi bulup çıkarıyo o hastane senin bu hastane benim dolaşıyoz bütün hafta azıcık dinleniyim yaaaaaa çok yoruldum
bu arada senin rahatın biraz değil bayaaaa kaçacak anne olmak kolaymı bu günlerinin tadını çıkarkaydirigubbakcemile3
Oğlumu rüşvetle yola getirebilirim iyi fikir ama babasını hasıl alt edeceğim??
bende düğünleri hiç sevmem yani gitmeyi çoook canım sıkılır çünkü herkesin içinde oynamaktan çekiniyom eeee oynamayıncada oturup sıkıntıdan patlıyom
onuda tehdit et kııııııııııııııııııııııııııız anlarsınyakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya sorma cnm bircan yine iyi ben 8e kadar çalışommmsenağlama
hmmmm ozaman başka tabi haftada bir kontrolmü olur be neymiş o yuhh hastanede yat kalk bari evede gelme sen yorulma bari arada :)))) ayrıca mal gibi yayılıp yatıyom geziyom valla hee gören aah ahh sana şimdiden çok acıyoz bu rahatını çok arıcan diyo:)))))
bak sen önce oğlanı ayarla babası yola gelir.. ama oğlanın yola gelme süreci biraz yavruda izler bırakabilir benden sölemesi :)))))))) bi yaratık resmi bul göster bak oğlum eğer karnımdaki bebeğin adını furkan koymassak ahanda bööle doğacak de :))))))))))) :roflol: :roflol:
babasınada gelince... gece yatak odanızda varsa klimayı en sıcakta çalıştır.. hatta varsa extra soba yak elektrikli battaniye bile bul koy hepsini çalıştır.. bu sıcakta kim olsa kabus görür :))))) bu arada o kabus görürken sende bi kenardan furkaaaaan furkan koy yavrunun adını yoksaaaaa buu kabuslar bitmez felan de :)))))))))))))))) saaabaaha hala olmadıysa gel başka taktik arıcam ben :))))))))))))))))) :roflol: :roflol:
bak sen önce oğlanı ayarla babası yola gelir.. ama oğlanın yola gelme süreci biraz yavruda izler bırakabilir benden sölemesi :)))))))) bi yaratık resmi bul göster bak oğlum eğer karnımdaki bebeğin adını furkan koymassak ahanda bööle doğacak de :))))))))))) :roflol: :roflol:
babasınada gelince... gece yatak odanızda varsa klimayı en sıcakta çalıştır.. hatta varsa extra soba yak elektrikli battaniye bile bul koy hepsini çalıştır.. bu sıcakta kim olsa kabus görür :))))) bu arada o kabus görürken sende bi kenardan furkaaaaan furkan koy yavrunun adını yoksaaaaa buu kabuslar bitmez felan de :)))))))))))))))) saaabaaha hala olmadıysa gel başka taktik arıcam ben :))))))))))))))))) :roflol: :roflol:
fussiletcim ben senin tickerından istiyorum orda rainbowlusu var yaptım ama olmadı bana yardımcı olur musunsat 27/11/2008
Çok komiksin yaa. Allah iyliğini versin. Nerden de gelir bunlar aklına bilmem. Sonra benim adam korkudan kekeme kalırmış.:)))
aayyy tatlım çok isterdim yardımcı olmayı ama ben yapamıyom bizim bircan la aynı ya günlerimiz ondan kopyala yaptım beeennkaydirigubbakcemile3
aayyy tatlım çok isterdim yardımcı olmayı ama ben yapamıyom bizim bircan la aynı ya günlerimiz ondan kopyala yaptım beeennkaydirigubbakcemile3
Ah süpersin eda naz çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?