2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aslında senin düşüncelerine önem vermesi gerekiyor annenler hassaslaşıyor çünkü ,,,bide bi bebek kaybetmişsin seni kırmamalı ama yada 2 isim koyun

hmmmm ozaman başka tabi haftada bir kontrolmü olur be neymiş o yuhh hastanede yat kalk bari evede gelme sen yorulma bari arada :)))) ayrıca mal gibi yayılıp yatıyom geziyom valla hee gören aah ahh sana şimdiden çok acıyoz bu rahatını çok arıcan diyo:)))))

Oğlumu rüşvetle yola getirebilirim iyi fikir ama babasını hasıl alt edeceğim??

bak sen önce oğlanı ayarla babası yola gelir.. ama oğlanın yola gelme süreci biraz yavruda izler bırakabilir benden sölemesi :)))))))) bi yaratık resmi bul göster bak oğlum eğer karnımdaki bebeğin adını furkan koymassak ahanda bööle doğacak de :))))))))))) :roflol: :roflol:

babasınada gelince... gece yatak odanızda varsa klimayı en sıcakta çalıştır.. hatta varsa extra soba yak elektrikli battaniye bile bul koy hepsini çalıştır.. bu sıcakta kim olsa kabus görür :))))) bu arada o kabus görürken sende bi kenardan furkaaaaan furkan koy yavrunun adını yoksaaaaa buu kabuslar bitmez felan de :)))))))))))))))) saaabaaha hala olmadıysa gel başka taktik arıcam ben :))))))))))))))))) :roflol: :roflol:

onuda tehdit et kııııııııııııııııııııııııııız anlarsınyakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çok komiksin yaa. Allah iyliğini versin. Nerden de gelir bunlar aklına bilmem. Sonra benim adam korkudan kekeme kalırmış.:)))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

fussiletcim ben senin tickerından istiyorum orda rainbowlusu var yaptım ama olmadı bana yardımcı olur musun sat 27/11/2008

aayyy tatlım çok isterdim yardımcı olmayı ama ben yapamıyom bizim bircan la aynı ya günlerimiz ondan kopyala yaptım beeennkaydirigubbakcemile3

Çok komiksin yaa. Allah iyliğini versin. Nerden de gelir bunlar aklına bilmem. Sonra benim adam korkudan kekeme kalırmış.:)))

kekeme kalırsa daha iyi o istediği ismi söleyene kadar sen gidip nüfusunu çıkarttırmış olursun herhalde :)))))))))))))))) aman şaka bi yana çok zor yaa bu iism konusu bide fecii muhalefetteyiz... yani okadar şeyi çeken doğuran anası ama; babada nerden bukadar söz hakkı bilmiyorum... şeytan diyo atla üstüne kır kaburgalarını fikir sölicek hali bile kalmasın :))))) :roflol:

kızlaaar ayaklarım şişti dana kadar oldu 38numara ayakkabılarım olmuyo dün kocişle ayakkabı almaya gittik çok utandım yaaaaa 40 numara anca oldu ayağıma artık 40 numara bi ayakkabım var

Ben iğne vurdurmaya gidiyorum kızlar kan iğnesi herkese iyi muhabbetler.. oyy popom acıdı şimdiden ehehfisfisfis

kızlar ben yavaştan hazırlanıp çıkayım herkese iyi hafta sonları öptük sizi kendinize ve bebkelre cici bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…