kızlar ben yavaştan hazırlanıp çıkayım herkese iyi hafta sonları öptük sizi kendinize ve bebkelre cici bakın
kızlar ben yavaştan hazırlanıp çıkayım herkese iyi hafta sonları öptük sizi kendinize ve bebkelre cici bakın
hzenbil, ordasın)))))) nerdesin günlerdir?????
canım burdayım gecmısı okuyodum. ya fırsat bulup gıremıyorum benım cadımdan. :)))
nasılsın bebıs nasıl
biz iyiyiz canım, uğraşıyoz işte, sen nasılsın?
aynen canım bende öyle. dogumun gelmesını 4 gozle beklıyom:) yazın hamılelık hıc cekılmıyo :çok üzgünüm:
hoşgeldin cnm nasılsın bencede çekilmiyooo ama bebişlerimiz için değer
hosbulduk tatlım. kesınlıkle bebısler ıcın hersey deger bosuna dememısler cennet anaların ayagı altında dıye. senın bebıs nasıl keyfınız yerındedır umarım
hmdolsun cnm yaaaa...iyiyiz 5 haziranda oğlumun iyi haberlerini alırsam daha da iyi olucam inş. kilo artışımdan başka sıkıntım yok şimdilik cnmmm
canım dr senin kilo artışına bişemi diyoki sen takıyon bukadar..???
son 3 ay cok dıkkat etmemıs lazım asıl kılolar bundan sonra alınıyo. gercı dogumdan sonra kolay verılıyo. o yuzden sımdıden kıloları sıkıntı yapmayın. ben ılkınde 25 kılo falan almıstım sadece 5 kılo kalmıstı
yaaa evet herkes öle diyo da ne bilem tartıda 73 görünce şok oldum yani
Anammmmmmm çok cnm sıkılıyo ya. Çalışmak namına hiçbişi yapasım yok. Nasıl geçicek bugün yaaaa senağlama çıkmak istiyom şu ofisten
oglun bı dogsun bak nasıl erıtecek senı annesı. erkek bebekler kız bebeklere gore daha hareketlı ve bırascıkta yaramaz olurlarmıs. oyuzden keyfıne bakcokacimcoookcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?