2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hosbulduk tatlım. kesınlıkle bebısler ıcın hersey deger bosuna dememısler cennet anaların ayagı altında dıye. senın bebıs nasıl keyfınız yerındedır umarım

hmdolsun cnm yaaaa...iyiyiz 5 haziranda oğlumun iyi haberlerini alırsam daha da iyi olucam inş. kilo artışımdan başka sıkıntım yok şimdilik cnmmm

hmdolsun cnm yaaaa...iyiyiz 5 haziranda oğlumun iyi haberlerini alırsam daha da iyi olucam inş. kilo artışımdan başka sıkıntım yok şimdilik cnmmm

son 3 ay cok dıkkat etmemıs lazım asıl kılolar bundan sonra alınıyo. gercı dogumdan sonra kolay verılıyo. o yuzden sımdıden kıloları sıkıntı yapmayın. ben ılkınde 25 kılo falan almıstım sadece 5 kılo kalmıstı

canım dr senin kilo artışına bişemi diyoki sen takıyon bukadar..???

hayır tatlım dr um 5 haziranda haberi olucak kilomdankaydirigubbakcemile3 daha bilgisi yok ama ne bilem öle kıss 1-2 gün içinde fırladım bu kadar şok oldum belki normal sanıyom kendimi belkide hamişlikte normal

yaaa evet herkes öle diyo da ne bilem tartıda 73 görünce şok oldum yani

Anammmmmmm çok cnm sıkılıyo ya. Çalışmak namına hiçbişi yapasım yok. Nasıl geçicek bugün yaaaa senağlama çıkmak istiyom şu ofisten

yaa bi gidin ben 93 üm kendimi öldüreyim ozamann :))))))))))))))))))))))) ama şansıma kilo almıyom veriyom bişiler yapıyom filan bişe olmuyo... ama tülaycım istersen dr.a birden söleme alıştıra alıştıra söle :)))))))))))))) hatta önce 20 de sonra tamam tamam şaka yaptım 9 de :)))))))))))) aman yaa insan kilo alcam vercem derken deliriyo yaa... bi tadını alamıyo hamileliğinin.... ay tülay ayrıca sen bana diyodun ya 1-2 hafta önce aradan 15 gün geçsin gçrürsün bebeğin haraketleri dışardanda belli oluyo diye.. kızım hakkaten öle yaa nasıl zıplıyo.. nasılda büyüyolar yaa..... maşaallahhh bebeklerimizeee.... :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…