2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kıss Allah senin iiliğini verisn:roflol::roflol: ayrıca benm oğlumda öle sorma teyzesi dün inan dar da bi bluz giymişim dedim dışardan görcekler o kadar yaniii maşallah bebişlerimizzze

aynen cnm bide zaman geçmiyor sanki bugünnnn

Geçmiiiiii bacım geçmiiiiiiiiii Çok üzgünüm çoook

Maşallah kuzuya kıs. Daha dur neler yapacaklar bize onlar kaydirigubbakcemile3

gamze, şu ana kadar kilo almadınmı hiç????

yok canım almadım... 400 gr almıştım onuda 1 kilo olarak vermişim 3 günde :)))) bilmiyom ne alcam ne vercem yaaaa ooff sende durumlar nasıll???

kıss Allah senin iiliğini verisn:roflol::roflol: ayrıca benm oğlumda öle sorma teyzesi dün inan dar da bi bluz giymişim dedim dışardan görcekler o kadar yaniii maşallah bebişlerimizzze

oyy maşallahh onaaa.... benimki bilmiyom daha öle değilde mesela yatıyorum filan başlıyo tepişmeye :))) ama ş-çok sevimki oluyo :)) maşallahh hepsine.. içtiğim sütler yarıyo kızıma demekkii :)))

Geçmiiiiii bacım geçmiiiiiiiiii Çok üzgünüm çoook

Maşallah kuzuya kıs. Daha dur neler yapacaklar bize onlar kaydirigubbakcemile3

hakkat dışarda hava çok güzel ne güzel bi gün ama gel gelelim kimsem yokki dışarı çıkçak... yalnız çıkmayıda hiç sevmem.. ((((( kaldım böle.. off.. isteyenin vakti yok vakti olanında kimsesi..... senağlama

ayy varya mazoşist olduk tekmele beni kızım ohh tokatla ananı çarp çarp acıma bana kıvamında insanlar olduk noluyoz yaa :))))))))))))))))))))))))) :roflol: :roflol:

evet cnm ama yakında dicez canım acıyo diye güçlenecejkler tırnakları uzayacak öle yani az kaldııı
delikafadulden

ben şu ana kadar 5 kilo aldım, dr iyi gidiyosun dedi bakalım bundan sonrasına, ama kilo almak önemli değil, nasılsa bebek doğduktan sonra çabucak gidiyor rahatım yani.

ya herkes öle diyyoooo bnm oğlum uslu olcek belkiii
:icecream:

bıde hamılelıgın nasıl gecerse dogumdan sonrasıda oyle gecer. ben ılk hamılelıgımde sureklı uyuyodumm bı dogum yaptım kızımda bana cekmıs emzırmeye bıle uyandıramıyodum kaydirigubbakcemile3 bezını acınca uyanıyodu

Ahahaha hakkaten analık biraz mazoşisitlik içeriyor bencede. Zevk alıyorum ya o teptikçe :roflol: Acı hoşuma gitmeyemi başladı ne? Ne oldu bize yaaaaaaaaa ??

gece bebegının tekmelerıyle uyanan varmı

Benimki uyandırıyo cnm arada bir. Genelde sağ tarafıma yattığımda rahatsız oluyor çünkü hanfendüüüü

1-2 defa oldu bnm ama bayağı sert vuruyolar bazen neden öle oluyo bilmiyom gündüzken de yapıo bazen içinm bi hoş oluyooo

benımkı oyle bı tekme atıyokı yatakta zıplatıyo benı cadı. tam uyucam bu defa ablası sut ıcın uyanıyo bende uyku falan kalmadı valla. uykunuzun tadını cıkarın hasrt kaldım uykuya kaydirigubbakcemile3

evet ablamlarda öle diyo ben inanılmaz uyuyorum hep uykum var ama bilmiyorum sağlıklı olsunda oğluşum ama usluda olsun fena olmaz yaniiii

zamani cocukları keyıflerıne pek düşkün. ama cok zevklı tekme atmaları.

gece bebegının tekmelerıyle uyanan varmı

uyumayan var olurmu bacım :roflol:

evet cnm ama yakında dicez canım acıyo diye güçlenecejkler tırnakları uzayacak öle yani az kaldıııdelikafadulden

anaa utanmadan anayı yolcakmı bide :roflol: bak valla bebe mebe demem alırım elime oklavayı izmire kadar kovalarım vallaaa :)))))))))))klava: :mymeka: :roflol:

ben şu ana kadar 5 kilo aldım, dr iyi gidiyosun dedi bakalım bundan sonrasına, ama kilo almak önemli değil, nasılsa bebek doğduktan sonra çabucak gidiyor rahatım yani.

ohh maşallahh ne güzel... evet yaa veriliyo kasmamak lazım... ha ben gibi asla almaması gerekenler var ona yapacak bişe yok tabi :))))

anaaayymm beni tutmayın uyumaya gidiyommm :)))) kız ben şeytan gibi geziyom gece gündüz uykusuzzz :))))))))))) nolcak bu çocuk eyvahlarım olsunnnnnn :)))))))))))) :roflol: :roflol:

evet özgecim benim oğlum da sağ tarafıma yatınca tepikliyooo yada eliyle iktiriyoo ya bişi sorcam bebişini yeni gördünya nasıldı yanmı yatıyo başı nerde yön değiştiriyolarmı yoksa çok merak ediyom yaa?

benımde sabah uyanırken gunaydın dıyo herhalde yada acıktım kalk dıyodur dıyo babası:)gece yatarkende duymadan uyumuyorum ama gun ıcınde cok hareketlı degıl..sırt ustu yatınca cok hıssedıyorum.26.haftadayız gunduz neden cok kuvvetlı olmuyo uyoyomudur acaba sizce?

ya nesandın yavrımmmm zorla kendini uyumak için

olur canım nıye olmasın. ben zorumdan uyuyamıyorum sen nıye uyumuyosun :))

yandın sen ozaman ayvayı yedıgının habercısıdır bunlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 neyse gezerek buyutursun artık bebısı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…