yaa bi gidin ben 93 üm kendimi öldüreyim ozamann :))))))))))))))))))))))) ama şansıma kilo almıyom veriyom bişiler yapıyom filan bişe olmuyo... ama tülaycım istersen dr.a birden söleme alıştıra alıştıra söle :)))))))))))))) hatta önce 20 de sonra tamam tamam şaka yaptım 9 de :)))))))))))) aman yaa insan kilo alcam vercem derken deliriyo yaa... bi tadını alamıyo hamileliğinin.... ay tülay ayrıca sen bana diyodun ya 1-2 hafta önce aradan 15 gün geçsin gçrürsün bebeğin haraketleri dışardanda belli oluyo diye.. kızım hakkaten öle yaa nasıl zıplıyo.. nasılda büyüyolar yaa..... maşaallahhh bebeklerimizeee.... :))))))))))))
aynen cnm bide zaman geçmiyor sanki bugünnnn
yaa bi gidin ben 93 üm kendimi öldüreyim ozamann :))))))))))))))))))))))) ama şansıma kilo almıyom veriyom bişiler yapıyom filan bişe olmuyo... ama tülaycım istersen dr.a birden söleme alıştıra alıştıra söle :)))))))))))))) hatta önce 20 de sonra tamam tamam şaka yaptım 9 de :)))))))))))) aman yaa insan kilo alcam vercem derken deliriyo yaa... bi tadını alamıyo hamileliğinin.... ay tülay ayrıca sen bana diyodun ya 1-2 hafta önce aradan 15 gün geçsin gçrürsün bebeğin haraketleri dışardanda belli oluyo diye.. kızım hakkaten öle yaa nasıl zıplıyo.. nasılda büyüyolar yaa..... maşaallahhh bebeklerimizeee.... :))))))))))))
gamze, şu ana kadar kilo almadınmı hiç????
kıss Allah senin iiliğini verisn:roflol::roflol: ayrıca benm oğlumda öle sorma teyzesi dün inan dar da bi bluz giymişim dedim dışardan görcekler o kadar yaniii maşallah bebişlerimizzze
Geçmiiiiii bacım geçmiiiiiiiiii Çok üzgünüm çoook
Maşallah kuzuya kıs. Daha dur neler yapacaklar bize onlar kaydirigubbakcemile3
yok canım almadım... 400 gr almıştım onuda 1 kilo olarak vermişim 3 günde :)))) bilmiyom ne alcam ne vercem yaaaa ooff sende durumlar nasıll???
oyy maşallahh onaaa....benimki bilmiyom daha öle değilde mesela yatıyorum filan başlıyo tepişmeye :))) ama ş-çok sevimki oluyo :)) maşallahh hepsine.. içtiğim sütler yarıyo kızıma demekkii :)))
gece bebegının tekmelerıyle uyanan varmı
ya herkes öle diyyoooo bnm oğlum uslu olcek belkiii:icecream:
hakkat dışarda hava çok güzel ne güzel bi gün ama gel gelelim kimsem yokki dışarı çıkçak... yalnız çıkmayıda hiç sevmem..((((( kaldım böle.. off.. isteyenin vakti yok vakti olanında kimsesi..... senağlama
ayy varya mazoşist olduk tekmele beni kızım ohh tokatla ananı çarp çarp acıma bana kıvamında insanlar olduk noluyoz yaa :))))))))))))))))))))))))) :roflol: :roflol:
1-2 defa oldu bnm ama bayağı sert vuruyolar bazen neden öle oluyo bilmiyom gündüzken de yapıo bazen içinm bi hoş oluyooo
bıde hamılelıgın nasıl gecerse dogumdan sonrasıda oyle gecer. ben ılk hamılelıgımde sureklı uyuyodumm bı dogum yaptım kızımda bana cekmıs emzırmeye bıle uyandıramıyodum kaydirigubbakcemile3 bezını acınca uyanıyodu
Ahahaha hakkaten analık biraz mazoşisitlik içeriyor bencede. Zevk alıyorum ya o teptikçe :roflol: Acı hoşuma gitmeyemi başladı ne? Ne oldu bize yaaaaaaaaa ??
Benimki uyandırıyo cnm arada bir. Genelde sağ tarafıma yattığımda rahatsız oluyor çünkü hanfendüüüü
evet cnm ama yakında dicez canım acıyo diye güçlenecejkler tırnakları uzayacak öle yani az kaldıııdelikafadulden
ben şu ana kadar 5 kilo aldım, dr iyi gidiyosun dedi bakalım bundan sonrasına, ama kilo almak önemli değil, nasılsa bebek doğduktan sonra çabucak gidiyor rahatım yani.
bıde hamılelıgın nasıl gecerse dogumdan sonrasıda oyle gecer. ben ılk hamılelıgımde sureklı uyuyodumm bı dogum yaptım kızımda bana cekmıs emzırmeye bıle uyandıramıyodum kaydirigubbakcemile3 bezını acınca uyanıyodu
evet ablamlarda öle diyo ben inanılmaz uyuyorum hep uykum var ama bilmiyorum sağlıklı olsunda oğluşum ama usluda olsun fena olmaz yaniiii
uyumayan var olurmu bacım :roflol:
anaa utanmadan anayı yolcakmı bide :roflol: bak valla bebe mebe demem alırım elime oklavayı izmire kadar kovalarım vallaaa :)))))))))))klava: :mymeka: :roflol:
ohh maşallahh ne güzel... evet yaa veriliyo kasmamak lazım... ha ben gibi asla almaması gerekenler var ona yapacak bişe yok tabi :))))
anaaayymm beni tutmayın uyumaya gidiyommm :)))) kız ben şeytan gibi geziyom gece gündüz uykusuzzz :))))))))))) nolcak bu çocuk eyvahlarım olsunnnnnn :)))))))))))) :roflol: :roflol:
uyumayan var olurmu bacım :roflol:
anaa utanmadan anayı yolcakmı bide :roflol: bak valla bebe mebe demem alırım elime oklavayı izmire kadar kovalarım vallaaa :)))))))))))klava: :mymeka: :roflol:
ohh maşallahh ne güzel... evet yaa veriliyo kasmamak lazım... ha ben gibi asla almaması gerekenler var ona yapacak bişe yok tabi :))))
anaaayymm beni tutmayın uyumaya gidiyommm :)))) kız ben şeytan gibi geziyom gece gündüz uykusuzzz :))))))))))) nolcak bu çocuk eyvahlarım olsunnnnnn :)))))))))))) :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?