2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Başı aşağıdaydı cnm. dönüyolar artık balık gibim kaydirigubbakcemile3

ayyy ne güzel 26.hafta heee maaşallahhh arkadaşıma

annesi senın bebıs uslu olcak ozaman. ıcerde keyıf yapıyodur

kızım ne diyonuz siz düşünsene biizm evi bi tane vardı bi tane daha olcak evde iki vampirella gezeriz artık :)))))))))))))))) ne bilim oldum olası erken yatma alışkanlığım yokturdaa :)))))))))) ama acil kazanmam laızm anladımm :)))))))))))

Ayy içime bi sıkıntı geldi. Gözlerim doldu. Neden böyle oldum ben şimdi Töbe estafurullah. Bu hamilelik ne acaip bişi

sen sımdıden önlemini al. barı son aylarını uyuyarak gecır. kaydirigubbakcemile3
Ayy içime bi sıkıntı geldi. Gözlerim doldu. Neden böyle oldum ben şimdi Töbe estafurullah. Bu hamilelik ne acaip bişi

yoksa ıcınden bebısı uzecek bıseymı gecırdın bakımm. bence kendını tutma agla rahatlarsın canım bende oluyom öyle kaydirigubbakcemile3

yaaaa nezman kesin aşağıya döncekler ki acepppp???

canım 34. haftada artık kesin başaşğıya dönmüş olmaları gerekiyormuş

yoksa ıcınden bebısı uzecek bıseymı gecırdın bakımm. bence kendını tutma agla rahatlarsın canım bende oluyom öyle kaydirigubbakcemile3

Ayy ne biliim ya. işten sıkıldım ya bugün. Gezmek tozmak istiyorum ondanmı oldu acaba? Ayy her moka ağlar oldum zaten senağlama

ağla canım sende rahatla... kızım nolcak hormonlarımızın esiri olduk daha ne olalıımm:))))))))))))))

of tutmayın uyucam ben :)))))))))))))))))9

ağla canım sende rahatla... kızım nolcak hormonlarımızın esiri olduk daha ne olalıımm:))))))))))))))
of tutmayın uyucam ben :)))))))))))))))))9

Hormonların poposuna poposuna vurucam artık klava:klava:klava:

Git uyu bacım ya dinlen gecelerin kadını seni kaydirigubbakcemile3

gün bitti sayılır ızın al cık hayatım. ızın vermezmı patronun

Ya valla öle yapıcam bir bulursam şu patronu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…