evet özgecim benim oğlum da sağ tarafıma yatınca tepikliyooo yada eliyle iktiriyoo ya bişi sorcam bebişini yeni gördünya nasıldı yanmı yatıyo başı nerde yön değiştiriyolarmı yoksa çok merak ediyom yaa?
benımde sabah uyanırken gunaydın dıyo herhalde yada acıktım kalk dıyodur dıyo babası:)gece yatarkende duymadan uyumuyorum ama gun ıcınde cok hareketlı degıl..sırt ustu yatınca cok hıssedıyorum.26.haftadayız gunduz neden cok kuvvetlı olmuyo uyoyomudur acaba sizce?
benımde sabah uyanırken gunaydın dıyo herhalde yada acıktım kalk dıyodur dıyo babası:)gece yatarkende duymadan uyumuyorum ama gun ıcınde cok hareketlı degıl..sırt ustu yatınca cok hıssedıyorum.26.haftadayız gunduz neden cok kuvvetlı olmuyo uyoyomudur acaba sizce?
Başı aşağıdaydı cnm. dönüyolar artık balık gibim kaydirigubbakcemile3
sen sımdıden önlemini al. barı son aylarını uyuyarak gecır. kaydirigubbakcemile3kızım ne diyonuz siz düşünsene biizm evi bi tane vardı bi tane daha olcak evde iki vampirella gezeriz artık :)))))))))))))))) ne bilim oldum olası erken yatma alışkanlığım yokturdaa :)))))))))) ama acil kazanmam laızm anladımm :)))))))))))
Ayy içime bi sıkıntı geldi. Gözlerim doldu. Neden böyle oldum ben şimdi Töbe estafurullah. Bu hamilelik ne acaip bişi
fırsatınız varken uyuyun kızlar, bebek doğduktan sonra zombi gibi dolaşıyosunuz ortalarda ,
ayyy ne güzel 26.hafta heee maaşallahhh arkadaşıma
yaaaa nezman kesin aşağıya döncekler ki acepppp???
yoksa ıcınden bebısı uzecek bıseymı gecırdın bakımm. bence kendını tutma agla rahatlarsın canım bende oluyom öyle kaydirigubbakcemile3
Ayy içime bi sıkıntı geldi. Gözlerim doldu. Neden böyle oldum ben şimdi Töbe estafurullah. Bu hamilelik ne acaip bişi
sen sımdıden önlemini al. barı son aylarını uyuyarak gecır. kaydirigubbakcemile3
yoksa ıcınden bebısı uzecek bıseymı gecırdın bakımm. bence kendını tutma agla rahatlarsın canım bende oluyom öyle kaydirigubbakcemile3
canım 34. haftada artık kesin başaşğıya dönmüş olmaları gerekiyormuş
Ayy ne biliim ya. işten sıkıldım ya bugün. Gezmek tozmak istiyorum ondanmı oldu acaba? Ayy her moka ağlar oldum zaten senağlama
ağla canım sende rahatla... kızım nolcak hormonlarımızın esiri olduk daha ne olalıımm:))))))))))))))
of tutmayın uyucam ben :)))))))))))))))))9
ağla canım sende rahatla... kızım nolcak hormonlarımızın esiri olduk daha ne olalıımm:))))))))))))))
of tutmayın uyucam ben :)))))))))))))))))9
gün bitti sayılır ızın al cık hayatım. ızın vermezmı patronun
neyse kızlar bende çıkıyorum, kendinize iyi bakın, bol bol dinlenin ve uyuyun.iyi tatiller.
ayyy 26 yazmısım 24 yazıcaktım.bende sasırdım 24+3 bugun masallah hepımıze masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?