neyse kızlar bende çıkıyorum, kendinize iyi bakın, bol bol dinlenin ve uyuyun.iyi tatiller.
kızlar bende kactım herkese ıyı tatıller. bebıslere ve annıslere saglıklı ve mutlu gunler dılerımm grsrz
kızlar bende kactım herkese ıyı tatıller. bebıslere ve annıslere saglıklı ve mutlu gunler dılerımm grsrz
kıss özge sen ben kaldık heeeee
valla aynen özge can
slm şekerler...nasılsınız ...kan ignesine kim başladı kızlar.bendede artık kansızlık başlamış.doktorum kan ilacımı 2 ye çıkardı inşallah düzelir...
geçmiş olsun canım inşallah ilaçlar yeterli gelir yerimseniben ben ii canım kızım annesini sürekki tekmeliyo artık canım yanıyo kaburgalarım ağrıyo :)))) tekmeler dışında problemimiz yok :)) sen nasılsın ?
cnm iyyiz işte ugrasıp duruyoruz bebegimle...nedense benimde içimden kızım yazasım geldi :CüvCüv: benim bebegin cinsiyeti hala net degilya delikafaduldensenin kızın tekmeliyomuş benimde bebegim tekmeliyo ama taa kaburgalarımda degil...göbek ve çevremde tekmeliyo...kaburgalarına çıkması için çok erken degilmi kız -tatlicadiarzu-
allah daha ii etsin canım bir an önce öğrenirsin inşallah cinsiyetini :))) valla erken ama bilmiyorum yukarı doğru şıkışıyorum yaslanarak oturmassam göğsümün altına doğru bir ağrı oluyo son aylarda napcam bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kuşuum temizlik yapma derdindeydimmm.ayfer,gamze,pembe,tulay... nerdeler
canım arkadaşım bak nasılda vize işlerimi bile bilir.temizlik yapıyoruk annemle.benim evde gün olacak(annemin evinde kalıyom ama benim evim eşyalarla duruyor 7-8 apartman ilerde) dedik kadın almaya gerek yok fazla kirli değil ama batıkmış meğer anacım.daha bitmedi yarın devam.ohhh ne güzelmiş bizim buralarda hiç bişey vermiyorlar :))
azcıkta hamilelere çalışsın belediye çokmu yanii
canım gamze bu ara fazla giremiyor pembe yi bilemiyorum dün akşam bir ara burdaydı herkez çıktıntan sonra geldi fazla kalmadı gitti
ayfer vize işleriyle falan uğraşıyor canım git gel yapıyor günlerdir kıyamamm
tülay en son eve kadar gidip gelecekti
benim bildiğim(
ben veriyom kıss öğrendimdiii.yahuu DİLEK cim canım sana verdiğin tüm bu güzel bilgiler için puanlar vermek istiyorum ama bir kereden fazla veremiyorum geçenlerde puan vermiştim arka arkaya aynı kişiye puan veremiyorsun
o yüzden bu gün petiyede puan verdim ama yinede ne ona ne sana puan veremiyorum
kızlar bari sizler böyle güzel arkadaşlara ve bilgilere oy verin puan verin
canım çok geçmiş olur inşallah.Alah yardımcın olsun seninde ,bebişininde.vaktiyle sağlıkla gelir inşallah.bunu duymam ii oldu ama çevreme bakıyorumda kimsenin dr.u bu şekilde kontrol etmemiş veya risk var dememiş. öfff dedim gene mii ben :)
benim riskli gebelik. önceden 2 bebeğim karnımda ölmüştü. genetik tahlillerde kanda pıhtılaşma çıktı göbekten iğne oluyorum her gün. kanımı sulandırsın diye. ayrıca bebek aşağıdaymış. bu da erken doğumu tetiklermiş. yaaa işte böleee
ya karrdeşimmm bende uyuzum bu hatunlara yaa.benim hırıf 5 sene dalamanda çalışmış o zamanları tahmin edemiyommm.hadi o zaman ben tanımıyodumdaaa şimdi olsa eyvah eyvah.hoş bulgaristan'da beter yaniii.oofff çok kafam bozuk yaz geldi bodruma gene anadan üryan cıbıl karılar doluşmaya başladı... turizm bakanlığı bu işe el atsın lütfen bodrum girişinde bu karılara kıyafet dağıtılsın aile saadetimiz bozulcak yaa :)))) yokmu içinizde turizm bakanını tanıyannn :)) :roflol:
canım geçmiş olsun ya.bir arkadaş daha söylemişti burada.herkes hemogramları yaptırmadı henüz.umarım herkesinki iyi çıkar,seninkide düzelir inşallah.slm şekerler...nasılsınız ...kan ignesine kim başladı kızlar.bendede artık kansızlık başlamış.doktorum kan ilacımı 2 ye çıkardı inşallah düzelir...
YA
kimsecikler yokmu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?