2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bide ben varım kızlar :) iğne vuruldum yemek yedim geldim.. Kıpır kıpır maşallah benim kuşum. Artık saatte hiç değilse dört beş hareketi muhakkak oluyo 26. haftam benim.

slm şekerler...nasılsınız ...kan ignesine kim başladı kızlar.bendede artık kansızlık başlamış.doktorum kan ilacımı 2 ye çıkardı inşallah düzelir...

slm şekerler...nasılsınız ...kan ignesine kim başladı kızlar.bendede artık kansızlık başlamış.doktorum kan ilacımı 2 ye çıkardı inşallah düzelir...

geçmiş olsun canım inşallah ilaçlar yeterli gelir yerimseniben ben ii canım kızım annesini sürekki tekmeliyo artık canım yanıyo kaburgalarım ağrıyo :)))) tekmeler dışında problemimiz yok :)) sen nasılsın ?

dilekçim bende park yataktan vazgeçtim bambyu sepet beşik alıcam yatask odama modellere bakıyorum sen naptın canım -tatlicadiarzu-

yok cnm ben hastanede çalıştıgım için sürekli kontrol ettiriyorum kendimi :) ama zaten belliydi bende anemi başladıgı çok halsizim yüzüm bembeyaz oldu...

ayfer,gamze,pembe,tulay... nerdeler
kuşuum temizlik yapma derdindeydimmm.
canım arkadaşım bak nasılda vize işlerimi bile bilir.temizlik yapıyoruk annemle.benim evde gün olacak(annemin evinde kalıyom ama benim evim eşyalarla duruyor 7-8 apartman ilerde) dedik kadın almaya gerek yok fazla kirli değil ama batıkmış meğer anacım.daha bitmedi yarın devam.
ben veriyom kıss öğrendimdiii.

canım çok geçmiş olur inşallah.Alah yardımcın olsun seninde ,bebişininde.vaktiyle sağlıkla gelir inşallah.
ya karrdeşimmm bende uyuzum bu hatunlara yaa.benim hırıf 5 sene dalamanda çalışmış o zamanları tahmin edemiyommm.hadi o zaman ben tanımıyodumdaaa şimdi olsa eyvah eyvah.hoş bulgaristan'da beter yaniii.
canım geçmiş olsun ya.bir arkadaş daha söylemişti burada.herkes hemogramları yaptırmadı henüz.umarım herkesinki iyi çıkar,seninkide düzelir inşallah.
YA
kimsecikler yokmu????

ben varımm ama geçmişi okumadan yazmiim dedimdiii.kaburgalar fena ya senin bebiş zorlıcak şimdiden desene.hiç fotonu göremedik ki bacım yorum yapsakkkk.

bu arada Bircancım kırkbir kere maşallah göbiş süperrr.çıtırım beniimm.poyraz'a da maşallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…