BEBİŞİM foto koymayı bende istiyorum ama telefonum külüstür fotoğraf makinası dersen zira öle babam yurtdışına çıkıcak bu hafta digital bi makina istedim getirsin hemen koycam
bekliyos en kısa zamanda şeker.hayırlamış olursun makineyi hem güzel bir sebeplee.
ya senin ev çok büyüktü dimi yaa.al bi kadın ya imkanın varsa.yazık sanada.ha ben diyom ama bende bazen abartıyom böyle aman kendi elim değsin diye.aynen şekerim nasılssın temizlik işllerin devam ediyo galiba allah kolaylık versin bende dün evi sildim süpürdüm tuvaleti banyoyu yıkadım tam 8 saaat uğraşmışım yavaş yavaş yapıım dedim evde büyük anca içinden çıkabildim :))
ayferim saol tatlım....
kızlar selam doktordan geldik. herşey yolundaymış. oğluşum 525 gram olmuş. çarşamba günü detaylı taramaya gircem. kan sayımı istedi doktor kan verdim. bu arada doktorum süper bir bayan. Kozyatağı Central Hospital Fatma Nur Hanım. çok güleryüzlü açıklayıcı ve genç bir bayan bana çok güven verdi. çok kibar. çok mutluyum sonunda doktoruma doğum yapacağım hastaneye karar verdim. gittik hasta odalarını gezdik odalar süper. iki hemşire ile görüştüm çok tatlı dilli güler yüzlü insanlar.
ben sezeryan istiyordum sonda olayını konuştum. gerekliymiş. ama çok korkuyorsan sürgü de koyabiliriz altına dediler. malum ameliyattan sonra 6-7 saat kalkamıyorsun ya.
ya senin ev çok büyüktü dimi yaa.al bi kadın ya imkanın varsa.yazık sanada.ha ben diyom ama bende bazen abartıyom böyle aman kendi elim değsin diye.
rica ederim canım ,iyi haberler ver inşallah.
kızlar selam doktordan geldik. herşey yolundaymış. oğluşum 525 gram olmuş. çarşamba günü detaylı taramaya gircem. kan sayımı istedi doktor kan verdim. bu arada doktorum süper bir bayan. Kozyatağı Central Hospital Fatma Nur Hanım. çok güleryüzlü açıklayıcı ve genç bir bayan bana çok güven verdi. çok kibar. çok mutluyum sonunda doktoruma doğum yapacağım hastaneye karar verdim. gittik hasta odalarını gezdik odalar süper. iki hemşire ile görüştüm çok tatlı dilli güler yüzlü insanlar.
ben sezeryan istiyordum sonda olayını konuştum. gerekliymiş. ama çok korkuyorsan sürgü de koyabiliriz altına dediler. malum ameliyattan sonra 6-7 saat kalkamıyorsun ya.
maşallah canım :))) medicana çamlıcaya gidiyorum zehra koçer drum ben normal doğum istiyorum bi aksilik çıkmazsa inşallah delikafadulden canım sen neden sezeryen istiyosun ??delikafadulden
amin canım. bana da medipol bahar hanımı çok övdüler.ama bana biraz uzak kalıyor.burası içime sinmeseydi oraya gelirdim ben de herhalde.ama doktorum çok şeker bir bayan çıktı şükür. süsünü falan sormak aklıma gelmedi inan. bebeğimi görünce kendimi kaybediyorum da ben delikafaduldencanım maşallah bebişineee.gözünaydınnn hem bebişini gördün hemde doktora hastaneye karar verdin.hayırlı olur inşallah.bu arada bende senin gibi sezeryan tercih ediyorum.koşuyolu medipol'e gidiyorum.orada doğum yapmak istediğim için orada bahar çağlar'ı tercih ettim.ilgili,rahatlatıcı bir doktor.odalara baktım güzeldi.hatta kapıya hastane yapıyor süsünü tülünü falan.ve en güzeli anne odaya getirilmeden bebeği getirmiyorlar.yıkanırken,giydirilirken camlı panelden izliyor,kameraya çekiyor isteyenler.sezeryandan 15 dak sonra bebek,45 dakika sonra anne geliyormuş Allah'tan bir mani olmazsa.hayırlısı ile sağ salim doğrualım inşallah sağlıklı bebişlerimizi.
şekerim her hafta alamam ki almaya alırım ama yazık günah eşim çağırabilirsin diyo ama ben bu hakkımı doğumdan sonra kullanıcam inşallah hem kendimi ii hissetiiğim sürece yapmam daha sağlıklı sürekli yatmak ii değil valla ben hareket etmeden duramıyorum haftada en az 2 3 kez yürüyüşe çıkıyorum bu aralar zaten hep alışverişteyim kzıma bişiler alıyorum hatta lohusa geceliğimi bile aldım hastanede giyeceğim gecelikleri 2 tane aldım :)) sen naptın hazırlıklar nasıl gidio ??
medicana çamlıca hüseyin beye gittim geçen hafta. bana santralde detaylı ultrason yapıyoruz dediler. gittim sadece 4 boyutluyla baktı 2 hafta sonra gel radyolojiye de girersin dedi.çok sinirlendim. sırf fazladan para alabilmek için böyle yanlış bilgi vermeleri müşteri gözüyle bakmaları güvenimizi sarstı. eşim bir daha hayatta gitmem dedi.
canım normal doğumdan korktuğum için istiyorum. gene de kendimi şartlandırmış değilim zamanla belli olacak ne olacağı. çevremdeki herkes te sezeryanı tavsiye ediyor.
amin canım. bana da medipol bahar hanımı çok övdüler.ama bana biraz uzak kalıyor.burası içime sinmeseydi oraya gelirdim ben de herhalde.ama doktorum çok şeker bir bayan çıktı şükür. süsünü falan sormak aklıma gelmedi inan. bebeğimi görünce kendimi kaybediyorum da ben delikafadulden
canım benim özel sigortam var annelik teminatı da olduğu için hiç bişeye para vermiyorum o kunuda şanslıyım yani :)))allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım ama bence herşeyin normali ve doğalı makbul ama yinede hakkında hayırlısı olsun alkisalkisalkis:CüvCüv: ben medipole giicektim orda doğumm yapıım dedim sema hanıma randevu aldım tam randevu günü aradılar eee sema hanımın ameliyatı var 15 gün sonrasına randevu verebiliriz başka dr istermisiniz bana da sema hanımı çok tavsiye ettiler bende sinirlendim zaten çok kalabalık bi hastane medicana ya devam ediyorum orada doğum yapmayı ist,iyorum alah nasip ederse hem evimede çok yakın daha sonra eşim işinden izin alıp gelemez ben annemle tıpış tıpış aşısına filan giderim diye düşündüm :))
tabi canım ağır temizliklerde dedimdi.75 tl olmuş kadının gelmesi her hafta yazık yaa.bazısıda haftada bi almazsan gelmem diyor.şaşırmışlar yaa.bende sana çalışıyodum dicen o olcak.
bu arada ben bebişe ve kendime hala gysi almadım.iyi tutuyom hala kendimi.bir anda girip bitireyim diye düşünüyorum hala.ama kociş buşgaristandan geldiğinde bebek arabası,puset,kraft dondy,bambam beşik aldık.doğuma kadar gelemicek malesef.gelmişken halledelim dedi iyi oldu.evde duruyor bakıp bakıp seviyom.sağlıkla kullansınlar inşallah alınanlarını bebişlerimiz.tabi bizdee.
lohusa kıyafeti ne aldın canım sen?bide nerden?
canım benim özel sigortam var annelik teminatı da olduğu için hiç bişeye para vermiyorum o kunuda şanslıyım yani :)))allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım ama bence herşeyin normali ve doğalı makbul ama yinede hakkında hayırlısı olsun alkisalkisalkis:CüvCüv: ben medipole giicektim orda doğumm yapıım dedim sema hanıma randevu aldım tam randevu günü aradılar eee sema hanımın ameliyatı var 15 gün sonrasına randevu verebiliriz başka dr istermisiniz bana da sema hanımı çok tavsiye ettiler bende sinirlendim zaten çok kalabalık bi hastane medicana ya devam ediyorum orada doğum yapmayı ist,iyorum alah nasip ederse hem evimede çok yakın daha sonra eşim işinden izin alıp gelemez ben annemle tıpış tıpış aşısına filan giderim diye düşündüm :))
kız bende kapıda görünce sordum herkes kendi mi getiriyor diye öyle dediler.arkadaşıma satmış hastane.onu bana verdi sağolsun.evdeki kapıya yapıcam inşallah.doktor iyi olsunda önemli olan o sevindim beğenmene.
canım eminönünde havuzlu han varmış sanırım.orda var demişti bir arkadaş.ben de eminönünden almayı düşünüyorum birçok şeyi.canım ben ümraniyeden aldım alemdağ caddesi üzerinde wenize in yanın da kadın gecelik ve pijamasi satan bi mağza var ordan aldım loğusa geceliğim 3 lü kapalı olsuğum için pijamalı aldım pijaması var askılı üstü bide onun üstüne yetim kol sabaahlık gibi ama kısa bi üzslüğü var üşütme gelirse diye :))) bide pembe uzun kollu pijama takımı aldımm tabi bunların iksininde emzirme yerleri var :CüvCüv: onun dışında ben bı kaç hastane çıkışı aldım kzıma resimlerini koysam çok beğenirsin inşallah koyarım :) biz kzıma oda yapıcaz ama odasına annanesi alıcak beşiğini dolabını biz yaptırıcaz yatak odama odası uzak diye bambu sepet beşik alıcam onuda modoko dan alırız herhalde baktım çok güzel modeller vaR nevresim takımlarını uyku setini eminönüne gidicem orada taç ın mağzası var daha ucuz odasının süslemesini zira yine eminönünden yapıcam orada sadece bebek odasını süslemek için dükkanlar var belki gitmissindir aklında bulunsun -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?