tabi canım ağır temizliklerde dedimdi.75 tl olmuş kadının gelmesi her hafta yazık yaa.bazısıda haftada bi almazsan gelmem diyor.şaşırmışlar yaa.bende sana çalışıyodum dicen o olcak.
bu arada ben bebişe ve kendime hala gysi almadım.iyi tutuyom hala kendimi.bir anda girip bitireyim diye düşünüyorum hala.ama kociş buşgaristandan geldiğinde bebek arabası,puset,kraft dondy,bambam beşik aldık.doğuma kadar gelemicek malesef.gelmişken halledelim dedi iyi oldu.evde duruyor bakıp bakıp seviyom.sağlıkla kullansınlar inşallah alınanlarını bebişlerimiz.tabi bizdee.
lohusa kıyafeti ne aldın canım sen?bide nerden?
ay kızlar sormayın benimde bi temizlkiçi kadına ihtiyacım var...şöle iyi temzlk yapan birini bulsam tutmam lazım çok pislendi ev...
aynen bende eminönünden düşünüyorum herşeyi.tuzlada bide idil babynin fabrika satışı var.pazarlarda süper bu arada.canım ben ümraniyeden aldım alemdağ caddesi üzerinde wenize in yanın da kadın gecelik ve pijamasi satan bi mağza var ordan aldım loğusa geceliğim 3 lü kapalı olsuğum için pijamalı aldım pijaması var askılı üstü bide onun üstüne yetim kol sabaahlık gibi ama kısa bi üzslüğü var üşütme gelirse diye :))) bide pembe uzun kollu pijama takımı aldımm tabi bunların iksininde emzirme yerleri var :CüvCüv: onun dışında ben bı kaç hastane çıkışı aldım kzıma resimlerini koysam çok beğenirsin inşallah koyarım :) biz kzıma oda yapıcaz ama odasına annanesi alıcak beşiğini dolabını biz yaptırıcaz yatak odama odası uzak diye bambu sepet beşik alıcam onuda modoko dan alırız herhalde baktım çok güzel modeller vaR nevresim takımlarını uyku setini eminönüne gidicem orada taç ın mağzası var daha ucuz odasının süslemesini zira yine eminönünden yapıcam orada sadece bebek odasını süslemek için dükkanlar var belki gitmissindir aklında bulunsun -tatlicadiarzu-
canım hemşiresinya hastanede hastabakıcılar bilirler sor tanıdıkları vardır muhakkak.ay kızlar sormayın benimde bi temizlkiçi kadına ihtiyacım var...şöle iyi temzlik yapan birini bulsam tutmam lazım çok pislendi ev...
canım kraft dondy uzaktan kumandalı sallanır mama sandalyeside olan asrın buluşu bence:) melodisi bilem var.sleeper yada dondolino markasıda var ama sleepre mama sandalyesi olmuyor.bu oluyor yükseltilip.bambam beşikte yerim olmadığından odama aldığım sallanır mini beşik.Yonca Bambam Bebek Beşik 101 | | Bebefix.comcanım bu arada allah kavuştursun eşin uzaktaymış. güle güle kullanın aldıklarını. kraft dondy ve bambam beşik ne ki?
hoşgeldin canım merak edip arkadaşlarla sorduktu seni.umarım iyi haberler verirsin vaktiyle.selam en guzel eylul anneler..uzun zamndır sızlere bakmıyordum..hatırlayan vardır bende eylul annesı olcaktım kısmet degılmıs...ama ne guzelkı sızn cınsıyetler bellı oolmus..
kendınıze vev bebeklerınıze ıyı bakın...
bol guzel sohbetler...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
canım burda temizlikçiler 70-75 e geliyorlar bir de doğru dürüst temizlemiyorlar. başında durman herşeyi söylemen gerekiyor o kadar rahatlar yani. ben ay başında taşındım. evi kadın temizledi ya da ben öyle zannetmişim :) dün akşam hadi kapıları sileyim dedim amanın inşaat tozu kalmış resmen. kadın elini sürmemiş. e kapıların rengi de açık olduğundan ben fark etmemişim. delirdim...
hu hu ben varım
canım bebeğinin cinsiyeti belli oldumu.gecenlerde daha belli olmadı demiştinde
canım ben zehra koçere gidiyorum çok ii bi dr çok fazla kalabalıkta olmuyo ilgiside güzel herşeyi tek tek anlatıyo sağolsun -tatlicadiarzu- sen hangi dr ii diye duydun ???? tavsiye ederim eğer maddi anlamda bi sıkıntın yoksa güzel bi hastane ama biraz pahalı gelio gerçi ben hiç para vermiyorum sigortam var ama gidenler pahalı diye birz soğuk duruyolar :)) zehra hanım 10 senedir medicana da kendisinin de bi eylül bebeği olmuş alkisalkisalkis:CüvCüv:pushing canım sen medicanada hangi doktora gidiyorsun ve memnunmusun?bir kaç kişiden iyi diye duydum ama hiç gitmedim daha.tecrübeni aktarırsan sevinirim
bugün herkes ii dinlenmeye almış kendini ohh bee ilk defa sayfa okumaktan kurtuldumm..:) kocaelili arkadaşım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?