2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar sormayın benimde bi temizlkiçi kadına ihtiyacım var...şöle iyi temzlk yapan birini bulsam tutmam lazım çok pislendi ev...

canım bu arada allah kavuştursun eşin uzaktaymış. güle güle kullanın aldıklarını. kraft dondy ve bambam beşik ne ki?

selam en guzel eylul anneler..uzun zamndır sızlere bakmıyordum..hatırlayan vardır bende eylul annesı olcaktım kısmet degılmıs...ama ne guzelkı sızn cınsıyetler bellı oolmus..
kendınıze vev bebeklerınıze ıyı bakın...
bol guzel sohbetler...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ay kızlar sormayın benimde bi temizlkiçi kadına ihtiyacım var...şöle iyi temzlk yapan birini bulsam tutmam lazım çok pislendi ev...

canım burda temizlikçiler 70-75 e geliyorlar bir de doğru dürüst temizlemiyorlar. başında durman herşeyi söylemen gerekiyor o kadar rahatlar yani. ben ay başında taşındım. evi kadın temizledi ya da ben öyle zannetmişim :) dün akşam hadi kapıları sileyim dedim amanın inşaat tozu kalmış resmen. kadın elini sürmemiş. e kapıların rengi de açık olduğundan ben fark etmemişim. delirdim...

dogru haklısın baharcım aynen bende bi tane tuttum hiç memnun kalmadım...bi dünyada para tosladım...

aynen bende eminönünden düşünüyorum herşeyi.tuzlada bide idil babynin fabrika satışı var.pazarlarda süper bu arada.
ay kızlar sormayın benimde bi temizlkiçi kadına ihtiyacım var...şöle iyi temzlik yapan birini bulsam tutmam lazım çok pislendi ev...
canım hemşiresinya hastanede hastabakıcılar bilirler sor tanıdıkları vardır muhakkak.
canım bu arada allah kavuştursun eşin uzaktaymış. güle güle kullanın aldıklarını. kraft dondy ve bambam beşik ne ki?
canım kraft dondy uzaktan kumandalı sallanır mama sandalyeside olan asrın buluşu bence:) melodisi bilem var.sleeper yada dondolino markasıda var ama sleepre mama sandalyesi olmuyor.bu oluyor yükseltilip.bambam beşikte yerim olmadığından odama aldığım sallanır mini beşik.Yonca Bambam Bebek Beşik 101 | | Bebefix.com
KRAFT DONDY BEŞİK & MAMA SANDALYESİ-SARI
biz saraçhaneden aldık haşim işcan geçiti fatihte.310 tl dondy,100 tl bambam beşik.uyguna aldık peşin pazarlık falan derken.
hoşgeldin canım merak edip arkadaşlarla sorduktu seni.umarım iyi haberler verirsin vaktiyle.

ya sorma gitsin çalışırken anahtar bırakıyordum tıss hiç iyi temizlenmemiş.ütüde istersen 30 tl demişti bide.annemi başına dikip gidince ya annenle iş bitmiyo diyip durdu e bitmez tabi:)

evet ayfercim bu önceki tutugumu bi hemşire vasıtasıyla almıştım ama hiç memnun kalmadım...bide ötekilerinikini denemek lazım...

pushing canım sen medicanada hangi doktora gidiyorsun ve memnunmusun?bir kaç kişiden iyi diye duydum ama hiç gitmedim daha.tecrübeni aktarırsan sevinirim

pushing canım sen medicanada hangi doktora gidiyorsun ve memnunmusun?bir kaç kişiden iyi diye duydum ama hiç gitmedim daha.tecrübeni aktarırsan sevinirim
canım ben zehra koçere gidiyorum çok ii bi dr çok fazla kalabalıkta olmuyo ilgiside güzel herşeyi tek tek anlatıyo sağolsun -tatlicadiarzu- sen hangi dr ii diye duydun ???? tavsiye ederim eğer maddi anlamda bi sıkıntın yoksa güzel bi hastane ama biraz pahalı gelio gerçi ben hiç para vermiyorum sigortam var ama gidenler pahalı diye birz soğuk duruyolar :)) zehra hanım 10 senedir medicana da kendisinin de bi eylül bebeği olmuş alkisalkisalkis:CüvCüv:

bugün herkes ii dinlenmeye almış kendini ohh bee ilk defa sayfa okumaktan kurtuldumm..:) kocaelili arkadaşım nasılsın

çok iii yaa dinlensin milleet ne öyle yaa 100 sayfaa oluyo bazenn.. sen nasılsınn...

herkese slm lar arkadaslar isim listeniz varsa kızımın ismi BERıL olacak inşlh eklerseniz sevinirim simdiden tsk ler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…