günaydın annecikler nasılsınız? bebecikler nasıl?
iyiyiz kıpırdanıp duruyo kızım.. senin oğluşun nasıl?
Günaydın şirin mi şirin tatlı mı tatlı anne adayları...
Bugün yine pazartesi ve cumaya çok zaman var :1no2:
Umarım herkes güzel bir haftasonu geçirmiştir ve iyidir..
Ben biraz geçmişi okuyayım şimdi sonra size yetişirim nasılsa..
anneciklere ve kuzularına mutlu gülücüklü herşeyden önemlisi sağlıklı ve bol tepikli haftalar :CüvCüv:
zaman geçtikçe sabırsızlanıyorum hayırlısınla zamanında gelsin kuzucuklarımız
bütün akşam Maşallah Şükür kucum o akdar hareketlitdi ki acaba rahatsızmı dedim ama hiç durmadı saat 13 oldu uykum geldi o kadar herektliydiki hem uyutmadı beni hemde korkuttu
ooo maşallah ... benimkide bazı günler çok hareketli oluyo... bende şaşırıyom.. bol bol spor yapıyolar içerde.. kaydirigubbakcemile5
Günaydın güzel eylül anneleri , ben kuzucuğum çok iyiyiz , herkese kocaman bir merhaba....
oyy yerim onu ben.. günde ne kadar süt içiyosunuz? ben bir litreye yakın içiyodum.. doktor fazla dedi.. sizler ne kadar içiyosunuz.. abartıyom mu hakkatenben normalde akşamalrı süt içmiyordum süt ve bebe bisküvisi yedim ondan sonra çoştu poyrazım
oyy yerim onu ben.. günde ne kadar süt içiyosunuz? ben bir litreye yakın içiyodum.. doktor fazla dedi.. sizler ne kadar içiyosunuz.. abartıyom mu hakkaten
oyy yerim onu ben.. günde ne kadar süt içiyosunuz? ben bir litreye yakın içiyodum.. doktor fazla dedi.. sizler ne kadar içiyosunuz.. abartıyom mu hakkaten
günaydın annişler
herkese güzel bir hafta olsun yoğun olmasın inşallah
kızımı gördüm haftasonu detaylı ultrasona girdim maşallah herşey yolunda allah'a şükürler olsun ellriyle yüzünü kapamıştı yüzünü göremedik uyuyordu doktor uğraştı ama uyanmadı ben ona kurban olurum ne güzel bir duyguymuş ya.. Bunu yaşadığım için allah'a ne kadar şükretsem azdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?