oyy yerim onu ben.. günde ne kadar süt içiyosunuz? ben bir litreye yakın içiyodum.. doktor fazla dedi.. sizler ne kadar içiyosunuz.. abartıyom mu hakkaten
kuzuyu yerim be ya maşallah canım benim.
gözün aydın denizcim. Allahım hayırlısı ıle kucagımıza aldırsın kluzularımızı
günaydın annişler
herkese güzel bir hafta olsun yoğun olmasın inşallah
kızımı gördüm haftasonu detaylı ultrasona girdim maşallah herşey yolunda Allah'a şükürler olsun ellriyle yüzünü kapamıştı yüzünü göremedik uyuyordu doktor uğraştı ama uyanmadı ben ona kurban olurum ne güzel bir duyguymuş ya.. bunu yaşadığım için Allah'a ne kadar şükretsem azdır
baharcik seninde gözün aydın. sanırım kılo olarak bıraz iyi. annesi güzel bakıyor demekki:)
günaydın annişler
herkese güzel bir hafta olsun yoğun olmasın inşallah
kızımı gördüm haftasonu detaylı ultrasona girdim maşallah herşey yolunda Allah'a şükürler olsun ellriyle yüzünü kapamıştı yüzünü göremedik uyuyordu doktor uğraştı ama uyanmadı ben ona kurban olurum ne güzel bir duyguymuş ya.. bunu yaşadığım için Allah'a ne kadar şükretsem azdır
güzel annelere günaydınnnn...umarım çok iyi bir haftasonu geçirmişsinizdir ve haftanız daha da güzel geçer. benim de keyfim yerinde. belki okumuşsunuzdur ctesi günü bebişimi gördüm herşey yolundaymış.525 gram olmuş benim paşam. doktoruma ve doğum için hastaneme de karar verdim. çarşamba detaylıya gircem.
kızlar benim erkekim şuan ters pozisyondaymış. ayakları aşağıda. zaten tepiklerinden de hissettiriyor beyfendi :) dün akşam sağ tarafıma yattım elim göbeğimdeydi. arkadaşlar resmen yuvarlacık bişi avucumun içinden dönerek geçti. allahıma yine şükrettim ki çok şanslı insanlarız bize bu duyguyu asip ettiği için...
güzel annelere günaydınnnn...umarım çok iyi bir haftasonu geçirmişsinizdir ve haftanız daha da güzel geçer. benim de keyfim yerinde. belki okumuşsunuzdur ctesi günü bebişimi gördüm herşey yolundaymış.525 gram olmuş benim paşam. doktoruma ve doğum için hastaneme de karar verdim. çarşamba detaylıya gircem.
kızlar benim erkekim şuan ters pozisyondaymış. ayakları aşağıda. zaten tepiklerinden de hissettiriyor beyfendi :) dün akşam sağ tarafıma yattım elim göbeğimdeydi. arkadaşlar resmen yuvarlacık bişi avucumun içinden dönerek geçti. allahıma yine şükrettim ki çok şanslı insanlarız bize bu duyguyu asip ettiği için...
maşallah annesi... allah hepimize sağlıkla doğmayıda nasip eder.. bu zamana kadar çok güzel duygular yaşadık.. umarım böyle sağlıkla devam eder....
günaydın herkeseee kocaman günaydıııııııııııınnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3
baharcık gözün aydın canım, sorunsuz gelmişsiniz siz de :)
biz de gittik doktorumuza c.tesi, eşimin acil işi çıktı ben de annemi aradım, teyzem de ondaymış beraber gittik :)
sorun olup olmadığını sordu doktorum, yok dedim.. hareketlerini sordu, aşırı hareketli dedim, ne uyku biliyor ne yorgunluk dedim, gülüştük falan ultrasona geçtik kaydirigubbakcemile3
gerçekten aşırı hareketli dedi, inceleyemiyorum kiiii dedi :roflol: :roflol: annem de canına okuyacak bu sıpa dedi :roflol: :roflol:
Allah'ım o nasıl hareket etmekti öyle, nasıl güzel bişeydi yaaa, gözlerim dolu dolu izledim valla
tüm organlarını falan inceledi doktorumuz, sanırım ayrıntılıydı bu. sormayı unuttum :roflol:
471 gram olmuştu kemiklerini falan da ölçtü cm olarak, boyu da güzel dedi, karın çevresi baş çevresi falan hepsi çok iyiydi :)
kalbini incelerken aynı yerdeki diğer doktorun ultrasonuna girdik, o doktor daha tecrübeliymiş, onu da çağırdı beraber incelediler, bayağı uğraştılar durmasını beklediler göremiyorlar ki o kadar hareketli :roflol: çok şükür herşeyimiz tıkırında kaydirigubbakcemile3
2 kilo almışım sadece, bayağı gülüştük neyse ki daha fazla değil diye :roflol: :roflol:
elevit yazdı vitamin, kansızlık yoktu dedi kan ilacına gerek görmedi, bugün kan testi sonucuna göre gerekirse yazacak :)
cinsiyete tekrar bakalım dedi ama çekmiş ayakları karnına, bi de sıkı sıkı kapatmış mı :roflol: :roflol: zor gördük valla, bişey çıkmamış hala kız dedi :roflol:
elleri yumruk yüz hizasında sanki boks yapacak yavruşum yaa kaydirigubbakcemile3 bi ara elini emiyorduuuuu
ay doğsa da koklasam doya doya yaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
...
canım maşallah kuzunabende şimdiye kadar iki kilo aldım bebeğimde olması gereken kiloda çok mutluyum hep böyle devam eder hepimizin inşallah :Saruboceq:
sakuracım senınde gözün aydın. ne güzel bu haftasonu hepiniz görümüşsünüz yavrularınız. bende persembe gunu gorcem ınsallah oğlumu
sağol meryemcim, hem de nasıl güzel bi haftasonuydu valla kaydirigubbakcemile3
inşallah siz de böyle hoplaya zıplaya gelirsiniz :)
hayatım malesef sadece bu ay içinde iki kilo aldım, öncesinden bi 15 kilom var zaten delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?