2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar,a.s.
saglıklı ve mtlu bı hafta olmasını dılıoruz oglusla herkese.
baharcık,sakura ve denızcım bebelerınızın ıyı olmasına cok sevındım.masallah onlara.allah nazardan saklasın.
hysuzcum gobek kocaman olmuş.ama sen aynısın.masallah sana da alı'ye de.
ben de hafta sonu oglusumu gordum.allaha bınlerce sukur saglıgı yerınde.gelısımı gayet guzel.babaya benzediğini doktor bıle soyledi.kaydirigubbakcemile3benım de testlerım guzel cıktı.ama sekerım sınıra yakın o yuzden tatlılara bıraz dıkkat etmem gerekıomus.oyle hergun cıkolata ve dndurma yememeye gayret et dedi.:icecream:3 kılo almama cok ıyı dedi.bundan sonra ıstemesen de alıcan zaten dedi.onun dısında o gelen akıntıymıs.onun ıcın de ılac verdı.bol su ıc dedı.sımdılık hersey yolunda allahım boyle dım etsın sonuna kadar ıns.:Saruboceq:
sızlerın de ıyı olmasına cok sevındım.

tatlım snein içinde çok sevindim sneinde gözün aydın bebekelr büyüyor maşallah kuzulara anzar değmesin

yok benimki öyle birşey ölçmedi.. yada ölçtüde birşey söylemedi.. allah korusun.. korkuyorum erken doğumdan..inşallah hepimizin ki zamanında gelir..

gözün aydın petiş bak korkulacak birşey yokmuş.... bende iki gün sonra yaptıracam şeker testini umarım benimkide iyi çıkar..

gözün aydın canım benim şükürler olsun. bişiy çıkmamış. annesi bebeğimiz ne kaç gram olmuş büyümüş mü?

yaaa delikafadulden olsun boşver verirsin canım benim

düşüne düşüne depresyone giricem zaten canım boş verdim ben de :roflol: :roflol:

sakura gözün aydın canım... maşallah kıpırdanağa..
huysuz gördük göbüşünü.. sanada maşallah..

sağol canım, hem de ne maşallah :bbo: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

senin de gözün aydın tatlım, normal dışı bişey olmamasına sevindim hadi bakalım böyle güzel devam edelim inşallah kaydirigubbakcemile3
benim de 2 kontrol önce şekerim 93'tü geçen seefr 70 civarı olmuştu düşmüş yani..
bakalım bu ay nasıl olacak...

tatlım snein içinde çok sevindim sneinde gözün aydın bebekelr büyüyor maşallah kuzulara anzar değmesin

amin canım Rabbim hepimizin kuzucuklarını korusun inşallah :Saruboceq:

eneee!
yarın tek rakamlılara gecioz allahın ıznıyle.kaydirigubbakcemile2bınlerce sukur bugunlerı gosterene.cok sukur

maşallah herkez bebişlerini görmüş maşallah bebeşlerinize kızlar ben ayın 6 görcem bebeğimi daha 2 hafta var ama sizin bebeşlerinizin iyi olmasına cok sevindim artık sizlere öyle alıştımkı sanki ben kızımı gördüm gibi heyecanlanıyorum yazılarınızı okurken

sakuracım gözün aydın canım. bu haftasonu hepimiz için çok güzel geçmiş anlaşılan. allah nazarlardan korusun.
bircancım onu öyle avcumda hissetmek nasıl bişey keşke dilim yetse de anlatsam canım.içim sıcacık oluyor düşününce bile.
peticim senin de gözün aydın canım. bizim ki henüz kime benziyo belli değil ama kıpırdaklığa bakarsak anası diyebiliriz :)
denizcim benim doktorum suyun iyi bebeğin yeri iyi rahim kapalı riskin yok dedi. ama ölçüm falan sölemedi canım.
çingenecim sen de bi dahaki gidişinde sor bakalım gerçi onlar söylemeseler de birçok şeye bakıyorlar. risk olmayınca söylemiyorlar.

Gammacım, Sakuracım ,Baharcım gözünüz aydın ... Güzel haberlerle gelmenize sevindim :))

zeytingözlüm saolasın canım. allah hepimize sağlık versin bebişlerimizi kucakladığımız günleri nasip etsin. ay çok dua ediyorum böyle biliyorum ama resmen yazarken bile gözlerim yaşarıyor ya. allahım nerde varsa sen yüzünü güldür diyorum hep.

Gammacım, Sakuracım ,Baharcım gözünüz aydın ... Güzel haberlerle gelmenize sevindim :))

sağol zeytin çok teşekkür ederz teyzesi :1hug:

eneee!
yarın tek rakamlılara gecioz allahın ıznıyle.kaydirigubbakcemile2bınlerce sukur bugunlerı gosterene.cok sukur

siz oldunuz kocaman tabiiii, bizim daha çook var -tatlicadiarzu-

valla sadcım aynen ben de öyleyim bak, h.sonu giremedim nete hiç evde değildim, gece dua ediyorum sabah olsun da kızlara haber vereyim diyorum :roflol:

sakuracım gözün aydın canım. bu haftasonu hepimiz için çok güzel geçmiş anlaşılan. allah nazarlardan korusun.
...

evet canım muhteşem geçti valla kaydirigubbakcemile3 çok teşekkür ederim canım a.s.

bırcancım gram olarak soylemiyim nazardan tırsıom ck.ama normalden iri gttıgını 8 gun önde gttıgını soledi.e zaten dayıları,dedesi iri.sanırım bu özellıgı onlara benzıcek gamyoncuiremsu
gözun aydın dıen demeyen tum dostlar saolsun.sızı sefıos

Son düzenleme:
gunaydin kizlarrrrrrr nasilsiniz:CüvCüv:
bebisler nasil:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
bebeklerini gorenlerin gozu aydin
hasta olanlarra gecmis olsun

Ela maşallah canım gözün aydın
kızlar gerçekten bu rahim ağzı ölçümüne dikkat edelim derim
Yasemin canım Allah razı olsun

bu arada cok sut ıcmek sandıgınız kadar ıyı bısey dııl kızlar.kansızlıga sebep oluo.bu da kalsıyum eksıklıgınden cok daha kotu bısey.en fazla ıkı bardak ıcebılırmışız aklınızda olsun.o da yeterlıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…