2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bende okumuştum bunu. İnş. Allah nasip ederse 20. haftadan itibaren bende dinleticem minikime :ecrin_bebek:

İnşallah canım benim Allah hepimize nasip eder. Akıllı , sağlıklı bebeklerimiz olur:teselli:
Ayrıca sizde başka bir insanın kokusundan iğrenme oluyor mu ? Hamileliğimin başında söylemişlerdi eşinin kokusu bile insana kötü geliyor diye de ben inanmamıştım.
Çünkü eşimi öylesine çok seviyorum ki bunu söyleyenlere gülüp geçmiştim hadi yaa öyle şey mi olur diye. Siz sevmediğiniz için öyle gelmiştir demiştim:))) Ama gerçekten zor bir durum. Sevgiyle hiç ilgisi yok bunun dün gece kırmadan bunu ima ettim, bozulduğunu sanmıyorum ama bugünler çabuk geçsin artık....Ona sarılıp koklamayı acayip özledim:))))

canım o duygusallık bendede var galiba meleklerimizden dolayı..depresyonu falan getirme aklına canım....:1hug:

merhaba kızlar bende allah kısmet ederse yarın dr gideceğim 6+2 günlük oluyor inş kalp atışlarını duyarım

Evet Dilekcim bendede var bu. Hakikaten bazen bende garip kokular alıyorum. Yanıma yaklaşmasını istemiyorum. Ama bende çok özledim kocişimi ya :asigim:

selam kızlar nasılsınız bakalımm. ben nezle oldum yaaa.. hapşuuuuuuu

Geçmiş olsun canım a.s.

Bir yerde okumuştum çocuğun zekasını geliştiriyormuş doğmadan önce ve doğduktan sonra klasik müzik dinletmek.:lepi:

ya bende klasik müziği hiç sevmem
benim dinlediklerim hep hareketli müzikler
mezdeke, oyuın havaları filan bayılırım, üstüne birde kalkıp oynarım
ben bebişe dinletmiim bari
Allah muhafaza bide dansöz neyim olur

canım çok güzelmiş yaa buu
inşallah huyu suyu bu özelliklere benzerde rahat ederiz

ilahi eslem hiç güleceğim yoktu çok hoşsun ya

bende güldüm ama arkadaşların dediği gibiyse valla dansöz olur
hani olmasa bile düşünsen hafif ayaklanınca başlar oynamaya, kırıtmaya
erkek olursa artık zeybek neyim oynar hehehe

ya ben yokuumm ama burdaa yaaaaaaklava:klava::jeyyar:

kızlar buarada komsum 2. ayından sonra bebişine muzik dinletmeye baslamıss... sonuc: suan iki yasında cimcimee ve su ısıtıcının sesine bilee oynuyoooo bende bayılıyorum gülmekten... kücük sırpıntıı............:)

zamane bebişleri ya şimdi bakıyorumda hepsi oynak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…