zekal geliştirmenin yanında daha huzurlu oluyorlarmış
Evet bende okumuştum bunu. İnş. Allah nasip ederse 20. haftadan itibaren bende dinleticem minikime :ecrin_bebek:
Selam kızlar,
Ben bu aralar çok hassaslaştım herşeye ağlayasım var ve sanki kendimi depresyona girmek üzereymişim gibi hissediyorum ve Allaha şükür hiç bir problemim de yok ama değişik ruh hali içerisindeyim. Ve bugün kendimi iyi hissettiren birşey keşfettim. Sessiz bir ortamda sevdiğim
müzikleri dinlemek acayip bir şekilde beni mutlu hissettirdi.
Sanırım ben uzun zamandır müzik dinlemiyordum:))
Herkese tavsiye ederim.
canım o duygusallık bendede var galiba meleklerimizden dolayı..depresyonu falan getirme aklına canım....:1hug:
selam kızlar nasılsınız bakalımm. ben nezle oldum yaaa.. hapşuuuuuuu
İnşallah canım benim Allah hepimize nasip eder. Akıllı , sağlıklı bebeklerimiz olur:teselli:
Ayrıca sizde başka bir insanın kokusundan iğrenme oluyor mu ? Hamileliğimin başında söylemişlerdi eşinin kokusu bile insana kötü geliyor diye de ben inanmamıştım.
Çünkü eşimi öylesine çok seviyorum ki bunu söyleyenlere gülüp geçmiştim hadi yaa öyle şey mi olur diye. Siz sevmediğiniz için öyle gelmiştir demiştim:))) Ama gerçekten zor bir durum. Sevgiyle hiç ilgisi yok bunun dün gece kırmadan bunu ima ettim, bozulduğunu sanmıyorum ama bugünler çabuk geçsin artık....Ona sarılıp koklamayı acayip özledim:))))
Bir yerde okumuştum çocuğun zekasını geliştiriyormuş doğmadan önce ve doğduktan sonra klasik müzik dinletmek.:lepi:
Başak bebekleri her ailenin rüyasıdır. Oldukça uysal ve sakin olurlar. İhtiyaç duydukları en önemli şey sessizlik ve sükûnettir. Eğer sistematik bir şekilde bakımı yapılırsa hiç problem çıkartmazlar.
Ama altını değiştirmekte geç kalır veya yemeğini geç verirseniz başınıza iş alırsınız.
Sakin ve söz dinleyen tavırlarıyla dikkat çekerler.
Daima düzenli bir evde yaşamak isterler. Çok titiz ve detaycı olurlar. Hayatlarının rutin bir düzende geçmesini isterler. Değişikliklere olumlu tepkiler vermeyebilirler. Örneğin; yemek saatinin değiştirilmemesine özen gösterilmelidir.
Oldukça yüksek bir kavrama güçleri vardır. Zekaları küçük yaşta gelişir. Etrafındakilerin yaptıklarını çok çabuk analiz etmeye başlarlar. Her şeyi merak eder, sorarlar.
Okulda başarılı olurlar. Bulmacalı oyuncaklara veya düzenlemeye bayılırlar. Zihinsel yeteneklerini göstermeleri hiç zor değildir. Yaşıtlarından önce konuşmaya çalışacak, beynine dolmuş olan birçok fikri paylaşmak isteyeceklerdir.
Kendilerine güven problemi yaşayabilirler, bu yüzden teşvik edilmeye ve desteklenmeye ihtiyaç duyarlar.
Zor bir bebek değildir. Aynı oyuncakla saatlerce sesini çıkartmadan oynayabilir. Altı ve yatağı temiz olduğu sürece ağlamaz. Fazla ilgi beklemez. Kendi başına çok mutlu bir bebektir ve ebeveynlerine yardımcı olmaktan büyük keyif alır.
Doğuştan çekingen olduğu için başarılı olduğu konularda yaygara koparmaya çalışmayacaktır. Sessiz sakin olmalarının yanı sıra dost canlısı ve sıcak olurlar.
Doğayı ve dışarıda oynanılan oyunları severler. Hayvanları çok seven bu çocuklara kendilerine ait bir ev hayvanı almak duygusal gelişimlerini destekleyecektir.
Başak burcu bebeğinde sindirim ve merkezi sinir sistemi hassastır. Tırnak iltihaplanması, bağırsak sorunları, karın zarı iltihabı, psikosomatik rahatsızlıklar, hazımsızlık ve gaz rahatsızlıkları görülebilir.
Büyüdüklerinde detayları incelemeyi gerektiren ve titizlik isteyen iş alanlarında başarılı olacaklardır. Bebeğiniz, hemşirelik, psikoloji, araştırma, eleştirmenlik, tıp, öğretmenlik, sağlıkla ilgili çeşitli hizmetler, hesap işleri, muhasebe, gözlemcilik, kütüphanecilik, arşivcilik, tarih uzmanlığı, bulmaca hazırlama, güldürü yazarlığı veya komedyenlik işlerinde başarılı olabilir.
Hem kadını hem erkeği birbirlerini eleştirmeye eğilimli olurlar. Bu durum bazen çocuklarında olumsuz etki yaratabilir. Çocuklarını pek şımartmazlar. Çocuklarını düzenli ve disiplinli bir şekilde yetiştirmek isterler. Sevgilerini göstermekte pek başarılı değillerdir, bunun için ayrı çaba harcamaları gerekir.
Başak erkeği bir problem olduğu zaman, işleri yoluna koymak için elinden geleni yapar. Başak kadını şirket yönetirken aile kurabilecek kadar yeteneklidir. Ev işlerini daima paylaşırlar. Düzenli ve organizasyon yeteneği kuvvetli kişilerdir.
ayyy ne güzel özelikleri var bebişlerimizin demii...hihoyyythihoyyyt
ya bende klasik müziği hiç sevmem
benim dinlediklerim hep hareketli müzikler
mezdeke, oyuın havaları filan bayılırım, üstüne birde kalkıp oynarım
ben bebişe dinletmiim bari
Allah muhafaza bide dansöz neyim olur
EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ
A. adayı.....................ocak...............Cins Tah
1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
3-Ultlar.........................75................. .....Kız
4-rapunzell_82.............63......................K ız
5-desire1983.................68..................... .Kız
6-Mozijiku....................67.................... ..Erkek
7-emrelebisemre.........72.......................Kız
8-bengiii......................49................... ...Kız
9-flower_85..................64..................... ..Kız
10-burko......................76..................... ...Kız
11-asos1980.................64....................... .Erkek
12-dilekakal................53....................... ...Kız
kızlar buarada komsum 2. ayından sonra bebişine muzik dinletmeye baslamıss... sonuc: suan iki yasında cimcimee ve su ısıtıcının sesine bilee oynuyoooo bende bayılıyorum gülmekten... kücük sırpıntıı............:)
zamane bebişleri ya şimdi bakıyorumda hepsi oynak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?