2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar son aylar sıcaklara geliyo ama bebiş iyi zamanda doğuyor hesta olmazlar işte üşütmezler ben bide antalyada yaşıyorum bakalım ne yapıcam bebeğimiz iyi olsunda dayanıcaz artık....

Ahh sorma ya. Biz bu sene yaznmışız cnm. Dışarı falanda çıkamayız :1no2:

Selam kızlar,
Ben bu aralar çok hassaslaştım herşeye ağlayasım var ve sanki kendimi depresyona girmek üzereymişim gibi hissediyorum ve Allaha şükür hiç bir problemim de yok ama değişik ruh hali içerisindeyim. Ve bugün kendimi iyi hissettiren birşey keşfettim. Sessiz bir ortamda sevdiğim
müzikleri dinlemek acayip bir şekilde beni mutlu hissettirdi.
Sanırım ben uzun zamandır müzik dinlemiyordum:))
Herkese tavsiye ederim.

Evet cnm iyi fikir. Kendi kendimizi telkin etmek zorundayız. Bugünlerde geçicek :1hug:

Evet cnm iyi fikir. Kendi kendimizi telkin etmek zorundayız. Bugünlerde geçicek :1hug:

Valla canım insan öylesine güzel hayaller kuruyor ki müzik eşliğinde....:asigim:
Müzik ruhun gıdasıdır derler ya bu sözün ne kadar doğru olduğunu bugün
bir kez daha anladım :teytey:

hadi inşallah banada duymak kısmet olsun...

Duyarsın tatlım. İçini ferah tut yerimseniben

Valla canım insan öylesine güzel hayaller kuruyor ki müzik eşliğinde....:asigim:

Evet cnm gerçekten öyle. Kendimi ne zaman kötü hissetsem bende müzik dinliyorum. Gerçekten işe yarıyor. İlerde bebişlerimizde duyucak dinlediğimiz müzikleri :asigim::asigim:

Hımm ben ayrıca 20. haftadan sonra mp3'ün kulaklıklarını karnıma dayayıp hergece klasik müzik dinletmeyi düşünüyorum. Beethoven , Mozart , Bach vb. parçalarını :)))

Canım güzel dileklerin için çok sağ ol evet aynı günmüş bizim kalp atışlarını duyabildiniz cevap bekliyorum.

duyabildinizmi demek istednin galiba..evet biz 6 haftalıkken gittiğimizde duymuştuk dr.umuz 150 defa filan atıyo demişti...sizin durum nedir???a.s.

gebelikte dinletilen müzikleri bebekler doğumdan sonra duyunca rahatlıyorlarmış bu bilimsel olarak ispatlanmış biraz daha büyüsünler birlikte dinleriz

Hımm ben ayrıca 20. haftadan sonra mp3'ün kulaklıklarını karnıma dayayıp hergece klasik müzik dinletmeyi düşünüyorum. Beethoven , Mozart , Bach vb. parçalarını :)))

kesinlikle katılıyorum zaten çok severim klasik müzik işe gidip gelirken dinliyorum bebişimede dinleteceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…