kızlar son aylar sıcaklara geliyo ama bebiş iyi zamanda doğuyor hesta olmazlar işte üşütmezler ben bide antalyada yaşıyorum bakalım ne yapıcam bebeğimiz iyi olsunda dayanıcaz artık....
ahhh cnm bnm bizim zamanımız aynı benim 7+2 Allah hepimizi kurtarsın sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım inş.hihoyyyt
Selam kızlar,
Ben bu aralar çok hassaslaştım herşeye ağlayasım var ve sanki kendimi depresyona girmek üzereymişim gibi hissediyorum ve Allaha şükür hiç bir problemim de yok ama değişik ruh hali içerisindeyim. Ve bugün kendimi iyi hissettiren birşey keşfettim. Sessiz bir ortamda sevdiğim
müzikleri dinlemek acayip bir şekilde beni mutlu hissettirdi.
Sanırım ben uzun zamandır müzik dinlemiyordum:))
Herkese tavsiye ederim.
kaçıncı hafta duydunuz arkadaşlar kalp atışını?
Evet cnm iyi fikir. Kendi kendimizi telkin etmek zorundayız. Bugünlerde geçicek :1hug:
hadi inşallah banada duymak kısmet olsun...
Valla canım insan öylesine güzel hayaller kuruyor ki müzik eşliğinde....:asigim:
Müzik ruhun gıdasıdır derler ya bu sözün ne kadar doğru olduğunu bugün
bir kez daha anladım :teytey:
Duyarsın tatlım. İçini ferah tut yerimseniben
Evet cnm gerçekten öyle. Kendimi ne zaman kötü hissetsem bende müzik dinliyorum. Gerçekten işe yarıyor. İlerde bebişlerimizde duyucak dinlediğimiz müzikleri :asigim::asigim:
Hımm ben ayrıca 20. haftadan sonra mp3'ün kulaklıklarını karnıma dayayıp hergece klasik müzik dinletmeyi düşünüyorum. Beethoven , Mozart , Bach vb. parçalarını :)))
Canım güzel dileklerin için çok sağ ol evet aynı günmüş bizim kalp atışlarını duyabildiniz cevap bekliyorum.
Duyarsın tatlım. İçini ferah tut yerimseniben
Evet cnm gerçekten öyle. Kendimi ne zaman kötü hissetsem bende müzik dinliyorum. Gerçekten işe yarıyor. İlerde bebişlerimizde duyucak dinlediğimiz müzikleri :asigim::asigim:
Valla canım insan öylesine güzel hayaller kuruyor ki müzik eşliğinde....:asigim:
Müzik ruhun gıdasıdır derler ya bu sözün ne kadar doğru olduğunu bugün
bir kez daha anladım :teytey:
Küçük Pavarottimi yetiştircen kıs delikafaduldendelikafadulden
Hımm ben ayrıca 20. haftadan sonra mp3'ün kulaklıklarını karnıma dayayıp hergece klasik müzik dinletmeyi düşünüyorum. Beethoven , Mozart , Bach vb. parçalarını :)))
duyabildinizmi demek istednin galiba..evet biz 6 haftalıkken gittiğimizde duymuştuk dr.umuz 150 defa filan atıyo demişti...sizin durum nedir???a.s.
Bir yerde okumuştum çocuğun zekasını geliştiriyormuş doğmadan önce ve doğduktan sonra klasik müzik dinletmek.:lepi:
Bir yerde okumuştum çocuğun zekasını geliştiriyormuş doğmadan önce ve doğduktan sonra klasik müzik dinletmek.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?