2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Mozijikucum benim bulantılar hala devam ediyor hiç bişey yiyemiyorum doğru düzgün 9 şubatı iple çekiyorum doktora gitmek için ah şu işyerinedede yerime eleman bulamadılar sanırım ben bu ay sonu çıkamayacağım işten şubata kalacak

Başak bebekleri her ailenin rüyasıdır. Oldukça uysal ve sakin olurlar. İhtiyaç duydukları en önemli şey sessizlik ve sükûnettir. Eğer sistematik bir şekilde bakımı yapılırsa hiç problem çıkartmazlar.

Ama altını değiştirmekte geç kalır veya yemeğini geç verirseniz başınıza iş alırsınız.

Sakin ve söz dinleyen tavırlarıyla dikkat çekerler.

Daima düzenli bir evde yaşamak isterler. Çok titiz ve detaycı olurlar. Hayatlarının rutin bir düzende geçmesini isterler. Değişikliklere olumlu tepkiler vermeyebilirler. Örneğin; yemek saatinin değiştirilmemesine özen gösterilmelidir.

Oldukça yüksek bir kavrama güçleri vardır. Zekaları küçük yaşta gelişir. Etrafındakilerin yaptıklarını çok çabuk analiz etmeye başlarlar. Her şeyi merak eder, sorarlar.

Okulda başarılı olurlar. Bulmacalı oyuncaklara veya düzenlemeye bayılırlar. Zihinsel yeteneklerini göstermeleri hiç zor değildir. Yaşıtlarından önce konuşmaya çalışacak, beynine dolmuş olan birçok fikri paylaşmak isteyeceklerdir.

Kendilerine güven problemi yaşayabilirler, bu yüzden teşvik edilmeye ve desteklenmeye ihtiyaç duyarlar.

Zor bir bebek değildir. Aynı oyuncakla saatlerce sesini çıkartmadan oynayabilir. Altı ve yatağı temiz olduğu sürece ağlamaz. Fazla ilgi beklemez. Kendi başına çok mutlu bir bebektir ve ebeveynlerine yardımcı olmaktan büyük keyif alır.

Doğuştan çekingen olduğu için başarılı olduğu konularda yaygara koparmaya çalışmayacaktır. Sessiz sakin olmalarının yanı sıra dost canlısı ve sıcak olurlar.

Doğayı ve dışarıda oynanılan oyunları severler. Hayvanları çok seven bu çocuklara kendilerine ait bir ev hayvanı almak duygusal gelişimlerini destekleyecektir.

Başak burcu bebeğinde sindirim ve merkezi sinir sistemi hassastır. Tırnak iltihaplanması, bağırsak sorunları, karın zarı iltihabı, psikosomatik rahatsızlıklar, hazımsızlık ve gaz rahatsızlıkları görülebilir.

Büyüdüklerinde detayları incelemeyi gerektiren ve titizlik isteyen iş alanlarında başarılı olacaklardır. Bebeğiniz, hemşirelik, psikoloji, araştırma, eleştirmenlik, tıp, öğretmenlik, sağlıkla ilgili çeşitli hizmetler, hesap işleri, muhasebe, gözlemcilik, kütüphanecilik, arşivcilik, tarih uzmanlığı, bulmaca hazırlama, güldürü yazarlığı veya komedyenlik işlerinde başarılı olabilir.

Hem kadını hem erkeği birbirlerini eleştirmeye eğilimli olurlar. Bu durum bazen çocuklarında olumsuz etki yaratabilir. Çocuklarını pek şımartmazlar. Çocuklarını düzenli ve disiplinli bir şekilde yetiştirmek isterler. Sevgilerini göstermekte pek başarılı değillerdir, bunun için ayrı çaba harcamaları gerekir.

Başak erkeği bir problem olduğu zaman, işleri yoluna koymak için elinden geleni yapar. Başak kadını şirket yönetirken aile kurabilecek kadar yeteneklidir. Ev işlerini daima paylaşırlar. Düzenli ve organizasyon yeteneği kuvvetli kişilerdir.

ayyy ne güzel özelikleri var bebişlerimizin demii...hihoyyythihoyyyt

canım geçmiş olsun kisler önemli değil özellikle normal doğumda kendiliğinden yok olabiliyormuş.

inşallah kaybolur. Kızlar mideleriniz nasıl benim sadece bulantı oluyor hiç çıkartmadım. Ama kasık ağrı ve kramlar devam ediyor...

Sabah kalkınca sizince çok mideniz bulanıyor mu?

inşallah kaybolur. Kızlar mideleriniz nasıl benim sadece bulantı oluyor hiç çıkartmadım. Ama kasık ağrı ve kramlar devam ediyor...

Sabah kalkınca sizince çok mideniz bulanıyor mu?

Canım benim mide bulantım çok olmuyor ama senin gibi karın ağrım oluyor karmpta oluyor geçiyor.Ama bunlar çok normalmiş,karmplarla rahim genişleme yapıyor bebeğe yer açılıyormuş.

canım benim mide bulantım çok olmuyor ama senin gibi karın ağrım oluyor karmpta oluyor geçiyor.ama bunlar çok normalmiş,karmplarla rahim genişleme yapıyor bebeğe yer açılıyormuş.

her gün büyüyorlar bebeklerimiz çok güsel bir duygu ya. Senin bebiş ne kadarlık? Benim meleğim 7+1

başak güzel burç gerçekten ama 21 Eylül den sonraki benekler terazi olacak ramazan ve bayram bebeklerimiz ayrıca bayram hediyesi gibi olacaklar Allah kısmet ederse....

Canım benim zor gerçekten şu bulantı. İnş. hemen birini bulurlar yerinede, sende evinde dinlenirsin güzelce

başak güzel burç gerçekten ama 21 Eylül den sonraki benekler terazi olacak ramazan ve bayram bebeklerimiz ayrıca bayram hediyesi gibi olacaklar Allah kısmet ederse....

evet çok güzel yaa..RAbbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin... azönce güzel bir duş aldımm...bişeyler atıştırıp biraz uzanayımm...tatil gibisi yok.. darısı sizlere..

İyiyiz canım çok şükür teşekkür ederiz sen nasılsın nasıl gidiyor bulantın,öğlen oluyor benimde bulantım özellikle yemekhanede çok oluyor.

bende iyiyim canım sağol benim devamlı bulantı var bişey yediğim zaman hemen çıkarıyorum zaten ama evde olduğum için pek sorun olmuyo ama siz çalışanlar için çok çok zor valla allah hepimizin yardımcısı olsun
sen kaç haftalık oldun canım

Canım benim 7+2 oldu çarşamba veya cuma günü kalp atışlarını dinlemek için gidicez biraz heyecanlıyım.

benim daha başlamadı bulantı falan ama gerçekten çalışırken.. üstelik yazın son ayları düşündüm şimdi de Allah yardım eder gerçi ...

benim daha başlamadı bulantı falan ama gerçekten çalışırken.. üstelik yazın son ayları düşündüm şimdi de Allah yardım eder gerçi ...

Evet canım bütün yazı bebişerimizle geçiricez ama inan hıç alamıyaçağız o heyecan bekleyiş onları bir an kuçağımıza alma sevinçı falan derken geçicek bence hıç zor olmuyacak.

Canım sağ ol çok şükür büyüyorlar hemde çok hızlı bir şekilde benim 7+2 aynı sayılırız birlikte takip edicez insallah.

ahhh cnm bnm bizim zamanımız aynı benim 7+2 Allah hepimizi kurtarsın sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alalım inş.hihoyyyt

Ay kızlar evt tam böle 7-8-9- aylar yaza geliyo en sıcak günler off yandıkmı acaba allahım hayırlısını ver

kızlar son aylar sıcaklara geliyo ama bebiş iyi zamanda doğuyor hesta olmazlar işte üşütmezler ben bide antalyada yaşıyorum bakalım ne yapıcam bebeğimiz iyi olsunda dayanıcaz artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…