2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim sürekli tansiyonum düşüyor.. bayılacak gibii oluyorumm...

asos, yeteri kadar yemiyor musun acaba? ya da fazla mı çalışıyorsun... sürekli bir şeyler atıştır az az sık sık... eksik gelen bir şeyler var demek ki... ya az yiyorsun ya da fazla kalori harcıyorsun dengede tut, sorunun biter canım....

yemek yiyemiyorumki midem bulanıyor..kahvaltı ve salata türü şeyler yiyebiliyorumm.. tatildeyim dinleniyorum evimde yatmaktanmı düştü acaba.. diyorumm.. yada kansızlıkmı var...

benim de tahmini doğum tarihi 18 eylül görünüyor. herşeyin hayırlısı. inşallah herkes hayırlısıyla kucağına alır bebişlerini

ben de yeni öğrendim benim doğumum 23 eylüle geliyor sadece şaşkınım beklemiyordum ve henüz erken diye düşünüyordum hayırlısı:)

kendinizi nasıl hissediyorsunuz ilk 3 aylık dönem zor geçiyor deniliyor paylaşımlarınızı bekliyorum

insan kime hangi doktora inanacagını sasırıyor valla canım . . .herkesin doktoru kendine sanırım bilgili ama ultrasona gitmeden once sıkısık olmak gerekiyormus gecen gittigimde doktorum oyle soyledi bundan sonra her gelisinde sıkısık ol dedi

kendinizi nasıl hissediyorsunuz ilk 3 aylık dönem zor geçiyor deniliyor paylaşımlarınızı bekliyorum

hayırlısı olsun canım aramıza hosgeldin sende :1hug: cogu arkadasların bulantıları var bi coguda istahsız . . .benim her hangi bi bulantım olmadı simdiye kadar biraz miskinlestim o kadar kaydirigubbakcemile3 seninki kaç haftalık canım doktora falan gittin mi

merhaba, benim doktorum folbiol verdi, öyle bişeyde demedi, bak şimdi moralim bozuldu iyimi, daha doktora gitmemede 10gün var nasıl sorayım, off ya, arkadaşlar böyle bişey varmıdır gerçekten, sizin doktorlar hangi ilacı verdi?:sm_confused:

arkadaşlar ben bugün başka bir doktora gittim tavsiye üzerine ...
kadın kesemi bir kerede gördü....
ve ben kendimi 6. haftanın içinde sanarken kadın sen daha 4 haftalıksın dedi...
şaşırdım kaldım kese 7 milim bu arada...
şubat 6 da tekrar çağırdı...

bende tek bir doktora baglı kalmayı dusunmuyorum zaten ama çok ilginç anlattıkların

özge aaa gerçektenmi hayırlısı olsun canım bebiin iiolsunda....

buarada arkadaşlar tuzlu ayran içtim biraz daha iyimm neydii o yaaa.. Allah kimseye yaşatmasınn...

bende diğer doktora 10 şubatta çağırmıştı bir kere daha gideceğim ve bi daha bu doktora devam etmeyi düşünüyorum...
hepimiz iyi olalım inşaallah cnm...
asoscum senin tansiyon problemin var sanırım...
ama yüksek olması daha tehlikeli bence...

çok ilginçmiş doktorunun söyledikleri, çokda bilmiş
ben folic plus içiyorum, günde 2 defa hemde ve ilk 3 kullanmak gerekiyorki
bu aylarda bebeğin beyin gelişimine katkı sağlasın diye
garip geldi bana

kızlar benim sürekli tansiyonum düşüyor.. bayılacak gibii oluyorumm...

canım benimde düşüyor, doktoruma sormuştum başım dönüyor, tansiyonum hep düşüyor diye
olur böyle şeyler, gebelikte sık rastlanan belirtilerdir, tansiyonun düşmesi normal
ancak sık sık az az yememi tavsiye etti
bende sık sık az az yiyorum, tansiyonum fena değil, mide bulantılarımada iyi geliyor azar azar sık yemem
tavsiye ederim bende yerimseniben

ama varya çevremde herkes hemde herkes erkek diyo
arkadaşalar akrabalar hep ^^sende erkek annesi tipi var^^ diyolar:)))
ama eşimle biz kız gibi düşünüyoruz...
Allah sağlık versinde ne olursa olsun aslında...

EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ

A. adayı.....................ocak...............Cins Tah

1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
4-Ultlar.........................75................. .....Kız
5-rapunzell_82.............63......................K ız
6-desire1983.................68..................... .Kız
7-Mozijiku....................67.................... ..Erkek
8-emrelebisemre.........72.......................Kız
9-bengiii......................49................... ...Kız
10-flower_85..................64..................... ..Kız
11-burko......................76..................... ...Kız
12-asos1980.................64....................... .Erkek
13-dilekakal................53....................... .Kız
13-yasemin-66.............58..........................Kız
14-gamma....................65....................... ...Kız
15-FATOŞGÜL.............62........................... Kız
16-ozge_844 ................47...........................Kız

ayyy liste kızlardan yıkılıyoooo

( bende kociş gelmden yaziim size aacuk hehe , birazdan kapıyı çalar bende kaçar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…