tüm anneciklere en güzel akşamlar....keyifler nasıl arkadaşlar... bebişler iyiler mi....:))
Sizlerle paylaşmak istediğim bir şey var: Benim gittiğim doktor Ferat EROL özenle dedi ki" folik asiti ya da folbiol'u her gün sakın tüm alma, yurt dışında bir seminere gitmiş ve seminerdeki bilimciler böyle söylemişler. Bu nedenle ben folbiol'u ikiye bölüyorum ve yarısını alıyorum. Düşük riskini atrırmış.. Doktorumun yalancısıyım. Hatta ukalaca diğer doktorlar bilmezler bile dedi...
Ha bir de bana ultrasondan önce idrara sıkışık ol diyor, daha net çıkarmış. Siz de öyle mi yapıyorsunuz?
kendinizi nasıl hissediyorsunuz ilk 3 aylık dönem zor geçiyor deniliyor paylaşımlarınızı bekliyorum
kızlar benim sürekli tansiyonum düşüyor.. bayılacak gibii oluyorumm...
tüm anneciklere en güzel akşamlar....keyifler nasıl arkadaşlar... bebişler iyiler mi....:))
Sizlerle paylaşmak istediğim bir şey var: Benim gittiğim doktor Ferat EROL özenle dedi ki" folik asiti ya da folbiol'u her gün sakın tüm alma, yurt dışında bir seminere gitmiş ve seminerdeki bilimciler böyle söylemişler. Bu nedenle ben folbiol'u ikiye bölüyorum ve yarısını alıyorum. Düşük riskini atrırmış.. Doktorumun yalancısıyım. Hatta ukalaca diğer doktorlar bilmezler bile dedi...
Ha bir de bana ultrasondan önce idrara sıkışık ol diyor, daha net çıkarmış. Siz de öyle mi yapıyorsunuz?
arkadaşlar ben bugün başka bir doktora gittim tavsiye üzerine ...
kadın kesemi bir kerede gördü....
ve ben kendimi 6. haftanın içinde sanarken kadın sen daha 4 haftalıksın dedi...
şaşırdım kaldım kese 7 milim bu arada...
şubat 6 da tekrar çağırdı...
kızlar benim sürekli tansiyonum düşüyor.. bayılacak gibii oluyorumm...
yaa bide şu yeni listeye benide eklermisiniz...
kilo 47 tahminimde kız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?