arkadaşlar ben bugün başka bir doktora gittim tavsiye üzerine ...
kadın kesemi bir kerede gördü....
ve ben kendimi 6. haftanın içinde sanarken kadın sen daha 4 haftalıksın dedi...
şaşırdım kaldım kese 7 milim bu arada...
şubat 6 da tekrar çağırdı...
hayırlısı cnm inşaallah:)))
bende 6 şubat ta çağırdı bursadanmısın??
bende bursadanım..
ayy kızlar ben geldim.benide ekleyin listeye,inanırmısınız benimde içime kız olcakmış gibi doguyor.neyse allah gönlümü biliyorya aslında erkek çocuk istiyorum ama nedense içimde bi kız hissi var....rabbim saglıklı eli ayagı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize...aminnnnnnn
kilo 49 içimdeki his kız diyor :)
amin amin herşeyden önce saglıklı olsunlar....vatana millete hayırlı evlat olsunlar.rabbim hayırlısının versin....
ama etrafımdakilerin % 95 i erkek olcak diyor gerisi kız diyor....
bende aldım minicik daha 7 milim:))
eşimde bende çok heyecanlandık..
iyi geceler annişler :):)):):):):) nasılsınız bakalım.gene hepiniz kusmaktan bitkinmi düştünüz :):):): hiçkimse yok bea....
günaydın hepinize kızlar...dün dr agittik ve o minicik keseyi ve bebişimizi ve onun minicik kalbini gördük...allahıma binlerce kez şükür...o kadar minikki yavrum benim nokta kadar bişey babasının mercimeğim diye sevdiği kadar varmış yani :)))önce karından baktı dr um ama kalp atışını göremedi bir an o kadar korktum ki anlatamam sonra vajinal bakalım bi sorun yok ama geç döllenme olabilir dedi...kabul ettim bende , tabi vajinal gördük çok şükür...darısı hepinizin görmeyenlerin başaına çok güzel bir duygu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?