2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende bugün doktora gitttim ilk defa keseyi gördük hayırlısı ile.
5.haftalıkmış benimde..
10 şubatta tekrar gel dedi kap atışlarını duymak için..

hayırlısı cnm inşaallah:)))
bende 6 şubat ta çağırdı bursadanmısın??
bende bursadanım..

ayy kızlar ben geldim.benide ekleyin listeye,inanırmısınız benimde içime kız olcakmış gibi doguyor.neyse allah gönlümü biliyorya aslında erkek çocuk istiyorum ama nedense içimde bi kız hissi var....rabbim saglıklı eli ayagı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize...aminnnnnnn

kilo 49 içimdeki his kız diyor :)

hayırlısı cnm inşaallah:)))
bende 6 şubat ta çağırdı bursadanmısın??
bende bursadanım..

Allah razı olsun canım evet bursadayım sende bursadasın yani öylemi ayy çok sevindim ya.
10 şubatta gel dedi bende bugün gittim ve keseyi gördüm.
Nasıl heyecanlandım kalbim yerinden çıkacak zanettim fasulye kadar dı valla.
İlk resmini de aldık sen aldınmı?

İnş. hayırlı olur canım sağ salim kucağımıza alalım da kız erkek hiç farketmez hayırlı evlat olsun iyi ahlaklı olsun yeter

amin amin herşeyden önce saglıklı olsunlar....vatana millete hayırlı evlat olsunlar.rabbim hayırlısının versin....

ama etrafımdakilerin % 95 i erkek olcak diyor gerisi kız diyor....

amin amin herşeyden önce saglıklı olsunlar....vatana millete hayırlı evlat olsunlar.rabbim hayırlısının versin....

ama etrafımdakilerin % 95 i erkek olcak diyor gerisi kız diyor....

Banada herkes kız diyor bende eşim de kız olsun istiyoruz ama ilk bebeğimiz erkek olsada üzülmem..
Pazar günü alışveriş merkezine gittim gözüm hep kız kıyafetlerinde çok cici şeyler varrr erkeklerde sınırlı oluyo.

bende aldım minicik daha 7 milim:))
eşimde bende çok heyecanlandık..

Eşim benimle gelemedi bugün bende doktordan çıktıktan sonra kayınvalideme gittim iş çıkışı eşim almaya geldi...Bakkkkkkkk dedimmm meleğimize aynı sana benziyo dedim elimden aldı hemen baktı o da görünce çok heyecanlandı çok güzel bir duyguymuş..

iyi geceler annişler :):)):):):):) nasılsınız bakalım.gene hepiniz kusmaktan bitkinmi düştünüz :):):): hiçkimse yok bea....

ben burdayım canım benim tansiyonum düşmüştü 1lt ayran içtim anca geçtiii:)

EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ

A. adayı.....................ocak...............Cins Tah

1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
4-Ultlar.........................75................. .....Kız
5-rapunzell_82.............63......................K ız
6-desire1983.................68..................... .Kız
7-Mozijiku....................67.................... ..Erkek
8-emrelebisemre.........72.......................Kız
9-bengiii......................49................... ...Kız
10-flower_85..................64..................... ..Kız
11-burko......................76..................... ...Kız
12-asos1980.................64....................... .Erkek
13-dilekakal................53....................... .Kız
13-yasemin-66.............58..........................Kız
14-gamma....................65....................... ...Kız
15-FATOŞGÜL.............62........................... Kız
16-ozge_844 ................47...........................Kız
17-sivaslı58....................49...........................Kız
18-Trackeki....................52...........................Kız

iyi geceler annişler :):)):):):):) nasılsınız bakalım.gene hepiniz kusmaktan bitkinmi düştünüz :):):): hiçkimse yok bea....

Haklısın sivaslı kusmaktan yorgun düştük ben ancak şimdi gözümü açabildim. Umarım hepiniz iysinizdir. Ben günün çoğunu yatarak geçiriyorum. Raporluyum. Bu saatlerdede siteye takılıp yatıyorum. Herkese iyi geceler:teytey::teytey::teytey::teytey:

iii geceler güzel anne adayları bikaç gündür giremıyorum inş. kötü bişeyler olmamıştır geçmişi pek okuyamadım
ya ben cok uykucu oldum kafamı kaldıramıyorum progestan kullanıyorum uyutuyo oda benı şimdıden şişcam valla korkuyorum.onun dışında bi şikayetım falan yokya bulantı baş dönmesi falan bendemı bi sorun ne:)
bana herkes şimdiden erkek diyo benıde yazın benım içimdende erkek geçiyo saglıklı olsunda hiç farektmez eli ayagı düzgün olsun yeter
59 kıloyum maalesef şişman hamıle kaldım yazın 51 kıloydum buraya yenı geldık sıkıntıdan çok kılo aldım çok boşluga gırdım resmem inş. cok kılo almam

arkadaşlar aranıza yeni katıldım umarım kabul edersiniz.daha test yapmadım ama hamile olabilirim çünkü göğüslerim sızlıo sanki .Allahın izni ile olur inşallah ve olursa eylül annesiyim. bir çocuğum daha var ve 2 yaşında erkek 2006 ekim doğumlu.

Günaydınların en güzeli, tüm Annelere olsun..:ecrin_bebek:Şeniz

yaseminim bitanem.. mutlu haberi almana sevindim. buradanda seni bir kez daha tebrik ediyorum. Rabbim sağlılı bir hamilelik geçirtsin..kendine dikkat et,sakın üşütüp hasta felan olma.. severim sizi ben.. :1hug:
yine uğrarım.. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…