kızlar benide ekleyin listeye boy; 167 kilo:58 cinsiyet tahmini benim değil ama babamızın ki kız :))))) ben bişey hissetmiyorum ama kız olmasını çok istiyorum....
arkadaşlar bu arada herkesin bu ilk çocuğumu olcak kısmetse, herkeş ilk defa mı anne olcak
ben ilk defa olcam Allahın izniyle, o sebeple baya heyecanlıyım
arkadaşlar aranıza yeni katıldım umarım kabul edersiniz.daha test yapmadım ama hamile olabilirim çünkü göğüslerim sızlıo sanki .Allahın izni ile olur inşallah ve olursa eylül annesiyim. bir çocuğum daha var ve 2 yaşında erkek 2006 ekim doğumlu.
Günaydın Kızlaaarrryerimseniben
Dün ilk ulrasonuma girdim ve minik çekirdeğimin keseciğini gördüm:teytey:
Çekirdeğim o keseciğin içinde minicik bir nokta kadardı:1rolleyes:
Dr.umuz 6 haftalık hamile olduğumu 10 gün sonra tekrar gelmemi istedi.10 gün sonra inşallah kalp atışlarınıda duyucam:Saruboceq:
benim ilk Allahın izniyle
günaydın desire canım hayırlısı olsun. bende keseyi gördüğümde doktor 10 gün sonra çağırmıştı, bebişi ve kalp atışlarını gördük.Allah tamamını erdirsin inşallahtüm hamilelerin, benimde...sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...
Günaydın Kızlaaarrryerimseniben
Dün ilk ulrasonuma girdim ve minik çekirdeğimin keseciğini gördüm:teytey:
Çekirdeğim o keseciğin içinde minicik bir nokta kadardı:1rolleyes:
Dr.umuz 6 haftalık hamile olduğumu 10 gün sonra tekrar gelmemi istedi.10 gün sonra inşallah kalp atışlarınıda duyucam:Saruboceq:
Günaydın hakcayerimseniben
Teşekkür ederim...İnşallah dediğin gibi sağlıklı olarak bebişlerimizi kucağımıza alırız arkadaşım:1rolleyes:Çok heyecanlıyım çooookkk:sm_cool:
gamma günaydın bende ilk bugün bu sayfaya yazıyorum. aranıza alırsanız sevinirim.bizimde ilk bebişimiz kısmetse.Allah hepimizikorusun.
çok güzel kaydirigubbakcemile5 Allahım banada nasip etsin
günaydın canım hoşgeldin Allah tamamına erdirsin
günaydın güzel anneler nasılsınız.... Ben "rüyamda wc ye gidiyorum ve bebeğim düşüyor ben çok üzülüyorum kan pırtılarını elime alarak bebeğime bakıyorum kalbi atıyor... Hemen çıkıyorum wc den sonra bebeğim avuç içi kadar giydirecek hiç bişeyde yok havluya sarıyorumm..diyorumki bakıyım cinsiyeti nedir aaa erkek ben onu sarmaya çalışıyorum havluyla o sıkılıyor istemiyor..iiçimdende diyorunki valla gazeteye çıkarız 2 aylık bebek yaşıyor.. Diyorummsonra bebeğimin gözleri mavi maviydii.." uyandım allahım rüyaymış okadar çok sevindimki .. Rabbim tüm hamile annleri ve bebeklerini korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?