2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benide ekleyin listeye boy; 167 kilo:58 cinsiyet tahmini benim değil ama babamızın ki kız :))))) ben bişey hissetmiyorum ama kız olmasını çok istiyorum....

sanki banada kız olacak gibi geliyor tatlım:CüvCüv:.. ama tabiki en doğrusunu Rabbim bilir, yeterki salıklı olsun..:ecrin_bebek:

gunaydın en cıcı annelera.s.
bugun ben erkencıyım..dr gıdecem..
bu dr ılk defa gıdyorum ıınsallah guzel seyler soyler..
ama dr cok yogun oldugu ıcın cok sıra bekleyecekmısım..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
mınıgı ınsallah bugunde gorurum.:asigim::1hug:

günaydın güzel anneler nasılsınız.... ben "rüyamda wc ye gidiyorum ve bebeğim düşüyor ben çok üzülüyorum kan pırtılarını elime alarak bebeğime bakıyorum kalbi atıyor... hemen çıkıyorum wc den sonra bebeğim avuç içi kadar giydirecek hiç bişeyde yok havluya sarıyorumm..diyorumki bakıyım cinsiyeti nedir aaa erkek ben onu sarmaya çalışıyorum havluyla o sıkılıyor istemiyor..iiçimdende diyorunki valla gazeteye çıkarız 2 aylık bebek yaşıyor.. diyorummsonra bebeğimin gözleri mavi maviydii.." uyandım Allahım rüyaymış okadar çok sevindimki .. Rabbim tüm hamile annleri ve bebeklerini korusun..

kızlar hepinize günaydın...bende 6+5 günlük hamileyim...Pazartesi bebişimizi ve kalp atışarını gördük.tüm hamilerleri tebrik ederim. hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirelim ve bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...aminnnnnn...

inşallah canım hayırlı haberi alırsın inşallah:ecrin_bebek:

Günaydın Kızlaaarrryerimseniben
Dün ilk ulrasonuma girdim ve minik çekirdeğimin keseciğini gördüm:teytey:
Çekirdeğim o keseciğin içinde minicik bir nokta kadardı:1rolleyes:
Dr.umuz 6 haftalık hamile olduğumu 10 gün sonra tekrar gelmemi istedi.10 gün sonra inşallah kalp atışlarınıda duyucam:Saruboceq:

Eklentiler

• $travoltayy9.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 26

günaydın desire canım hayırlısı olsun. bende keseyi gördüğümde doktor 10 gün sonra çağırmıştı, bebişi ve kalp atışlarını gördük.Allah tamamını erdirsin inşallah tüm hamilelerin, benimde...sağlıkla kucağımıza alalım inşallah...

Günaydın hakcayerimseniben
Teşekkür ederim...İnşallah dediğin gibi sağlıklı olarak bebişlerimizi kucağımıza alırız arkadaşım:1rolleyes:Çok heyecanlıyım çooookkk:sm_cool:

çok güzel kaydirigubbakcemile5 Allahım banada nasip etsin

Günaydın hakcayerimseniben
Teşekkür ederim...İnşallah dediğin gibi sağlıklı olarak bebişlerimizi kucağımıza alırız arkadaşım:1rolleyes:Çok heyecanlıyım çooookkk:sm_cool:

evet haklısın heyecanlanmamak elde değil... Allah sağlıkla herkese bu duyguyu yaşatsın tüm isteyenler...insan bir daha görmek için sabırsızlanıyor.

günaydın kızlar ben listeyi göremedim hazırlayalımmı ben 167 boy 57 kiloyle hamile kaldım ama şuan 58 oldum içimden kız geçiyor... herkezde öyle diyor babası hariç ama önemli değil tebi sağlıklı olsunda ömürlü olsunda amin.....

kıyamam sana ya canım rüyalar ters çıkar derler demekki böyle sağlıklı tombiş bir bebeğin olcak. Hiç etkilenme olur böyle rüyalar sadece korkularımızdan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…