2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benide ekleyin kilom 59 ve kız istememe rağmen içime doğan ve tüm sülalenin sölediği erkek !!!

kızlar çin takvimini yapan var mı? yaşına ve hamile kaldığın aya bakıyorsun cinsiyet belli oluyor. tabi Allah bilir.sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez...

arkadaşlar liste kızla doldu hadi hayırlısı bakalım kimlerin tahminleri kuvvetli

kızlar çin takvimini yapan var mı? yaşına ve hamile kaldığın aya bakıyorsun cinsiyet belli oluyor. tabi Allah bilir.sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez...

benim çin takvimine göre erkek ama yakın arkadaşlarımın hiç birinin tutmadı çin takvimi :uhm:

kızlar ben kız diyorum ama çin takvimi erkek diyor...... hadi hayırlısı.....

Çin takvimi erkek diyor bana. Bende erkek hissediyorum. Bakalım hayırlısı artık. Hiç farketmez cinsiyeti yeterki sağlıklı eli ayağı düzgün olsun .

benimde erkek çıkıyor. Allah bilir .kısmet hayırlısı....ben çıkıyorum kızlar...görüşmek üzere...

Çin takvimi erkek diyor bana. Bende erkek hissediyorum. Bakalım hayırlısı artık. Hiç farketmez cinsiyeti yeterki sağlıklı eli ayağı düzgün olsun .

bende sana katılıyorum canım sağlıklı,eli ayağı düzgün olsunda kız erkek farketmez...

çok ilginç bir gelişme bana kız mesajını verdi tekrar ekşi asla yiyemezdim ama ekşi elmayı bir güzel yiyorum buna ne denir :S

Günaydın kızlar,
Yeni anne adayları hepiniz hoşgeldiniz aramıza. Sağlıklı bir hamilelik dilerim.
Özgecim nedense bende senin hep erkek bebeğin olacak gibi hissediyorum.
Resimlerini de gördüm yaa facebooktan seni hep bir erkek annesi olarak hayal ediyorum.
Önemli olan elbette öncellikle sağlıklı olması a.s.

merhabalar arkadaşlar bende eylül annelerinden olacam inşallah.Allah hepimize sorunsuz bir dönem ve bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin

sağol canım hoşbuldum aynı şeyleri hissettiğim insanlarla birlikte olmak güzel bi duygu benim sat:15 Aralık ancak 19 ocak ta ultrasonda göremedik vajinal ultrasonda kese göründü 2 şubatta kalp atışlarımızı duycaz inşallah sen nekadarlıksın

Güzel Eylül anneleri,
uzun bir aradan sonra Hepinize günaydınlar,a.s.
geçen hafta grip olmuştum, doktor 2 gün rapor verdi, yaklaşık bir haftadırda dinleniyorum,
daha yeni yeni toparlandım, AMAN HA KENDİNİZE ÇOK DİKKAT EDİN sakın üşütmeyin, ilaç almayınca geçmek bilmedi,
eğer grip olan ya da olacak olan varsa bir iki öneri benden; bol bol limon( 1 su bardağı ılık suyun içine limonu sıkın az bi şeker), portakal ve elma tüketin, tarhana çorbası ve sebze yemekleri bana çok iyi geldi, burun tıkanıklığı için eczaneden okyanus suyu aldım geceleri faydasını gördüm, sabahları kahvaltıda pekmez mutlaka tüketin, kendinizi iyi koruyun ve ateşinize çok dikkat edin,
dün kontrole gittim, yeni bir doktor buldum, çok iyi, kalpatışlarını 10 gün önceki gittiğim doktor görünüyor demişti, ama duymamıştım ben, dün duydum o kadar hızlı atıyorki, o kadar güzel bir duygu ki, 8 hafta 2 günlük dedi, 16.4mm
Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah,
Aramıza yeni katılan tüm anneler hoşgeldiniz,
bu arada grip olduğumda çok korkmuştum, bebişime zararı olur diye, doktor ateşin yükselmediği ve gribin zatürre ya da başka bir hastalığa dönüşmediği sürece bir zararı olmaz dedi, ayrıca ben gebe olduğumu öğrenmeden önce grip olmuştum ve augmentin antibiyotik kullanmıştım, onunda bir zararı yokmuş, hatta gebelere ileri boyutta grip durumlarında bu antibiyotiği veriyormuş doktorlar,
kızlar çenem çok düştü, ama sizlerede bunları anlatmak istedim ki benim gibi tedirğinlik yaşayanlar varsa rahat olsunlar diye,
bu arada kilo ve cinsiyet istesine bende kendimi ekleyim
--------------------------------------------------------------------------------

EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ

A. adayı.....................ocak...............Cins Tah

1-zeynepsz...................58..................... .Kız
2-pushing......................49................... . ..Kız
3-((eslem)).....................48.5................ . ..Kız
4-Ultlar..........................75................ . .....Kız
5-rapunzell_82...............63..................... ...Kız
6-desire1983..................68.................... . .Kız
7-Mozijiku......................67.................. .. ..Erkek
8-emrelebisemre.............72...................... .Kız
9-bengiii.........................49................ ... ...Kız
10-flower_85...................64.................... . .Kız
11-burko.........................76.................. ... .Kız
12-asos1980...................64..................... ..Erkek
13-dilekakal....................53................... ....Kız
13-yasemin-66................58.......................Kız
14-gamma......................65..................... ..Kız
15-FATOŞGÜL...............62........................K ız
16-ozge_844 .................47........................Kız
17-sivaslı58....................49................... ....Kız
18-Trackeki....................52.................... ...Kız
19-Serdi.........................58.................. ......Kız
20-nevestabircan.............54...................... ..Kız
21-deryadevrim...............53...................... ..Erkek
22-guluncani..................59..................... ....Erkek
23-kedinihal...................59.................... .....Kız
24-cntz_06.....................63.........................Erkek

Günaydın sevgili hamişler
Nasılsınız bakalım? Benim tahminim erkek ve kilom da maalesef 72 ile hamile kaldım.

çok geçmiş olsun...bende öğrenmeden önce bir iki ilaç almıştım ama çok üstünde durmamak lazım aslında kafaya takmak daha kötü teşekkür ederiz sende dikkat et kendine nüksetmesin a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…