merhaba arkadaslar benide araniza alirmisiniz ? daha dr gitmedim yarin icin randevu aldim cok heyecanliyim.insallah hamileyimdir bi aksilik cikmaza 4+6 gunluk hamileyim SAT 25 Aralik tahmini dogumda 1 Ekim...herkeze guzel hamilelikler ve dogumlar diliyorum....
merhaba arkadaslar benide araniza alirmisiniz ? daha dr gitmedim yarin icin randevu aldim cok heyecanliyim.insallah hamileyimdir bi aksilik cikmaza 4+6 gunluk hamileyim SAT 25 Aralik tahmini dogumda 1 Ekim...herkeze guzel hamilelikler ve dogumlar diliyorum....
test yaptim canim pozitif..ama kan testi yaptiramadim burda yapmiyorlarinsallah yarin hersey yolunda gider
test yaptim canim pozitif..ama kan testi yaptiramadim burda yapmiyorlarinsallah yarin hersey yolunda gider
Ne garip dimi. Önceden aklına gelemeyecek şeyler çekiyor insanın canı. Ve onu yemeden gözün başka hiçbirşey görmüyor kaydirigubbakcemile3
Öyle canım yaa haklısın... Senin bulantılar daha iyi galiba. Dikkat et kendine bulantıların
en yoğun olduğu zamanlar 9.,10.,11. haftalarmış. Gerçektende doğru... Bulantılarına iyi gelen şeyleri bir an önce bulmaya çalış yoksa benim gibi Allah korusun çok zorluk çekersin.. Ben bugün 9. haftayı tamamladım az kaldı gibi gözüküyor ama hayırlısı artık...
Öyle canım yaa haklısın... Senin bulantılar daha iyi galiba. Dikkat et kendine bulantıların
en yoğun olduğu zamanlar 9.,10.,11. haftalarmış. Gerçektende doğru... Bulantılarına iyi gelen şeyleri bir an önce bulmaya çalış yoksa benim gibi Allah korusun çok zorluk çekersin.. Ben bugün 9. haftayı tamamladım az kaldı gibi gözüküyor ama hayırlısı artık...
canım inşallah aramız çok az benimde 24 aralık sat ım çok teşekküler eğer idrar tahlilinde pozitf çıkmışsa onun hatalı çıkma olasılığı çok düşük merak etme a.s.
Günaydın canım. Seninle yakın tarihlerimiz. Benim midem dün fenaydı, bugün çok fenakafamçokkarıştıÇıkardım çıkaracağım o derece. Doktor bana da en zorlayacak haftalar bu haftalar demişti bulantı açısından. Dünya kadar işim var, yerimden kalkasım yok:1no2:
canim senin kese falan goruldumu 1 gun aramiz var senle herhalde :CüvCüv: nekadar zamandan sonra gorunur insallah bende gorurum yarin :ecrin_bebek:
Günaydın canım. Aynı şeyler bende de var canım... Midem çoğu zaman kötü.. Artık çıkamaya da başladım. Yediklerimi midemde tutamıyorum maalesef. Çok ta üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor zaten çıkardıktan sonra da uzun bir süre midemin birşey alacak durumu olmuyor dün gece çıkardım nerdeyse boş mideyle yattım diyebilirim. Yatmadan önce yediğim tek şey 2 parça simit ve biraz peynir.
Evet Özgecim yaa dediğin gibi çalışırken çok zor oluyor. Ama ben biraz şanslıyım galiba bu konuda çünkü işim çok rahat. Hep sıkılırdım daha fazla işim olsun isterdim ama ilk kez bunun avantajını yaşıyorum.kaydirigubbakcemile2 Kötü olduğum zamanlarda küçük bir oda var oraya gidiyor istediğim kadar yatıyorum...:teytey:
selam kızlar ne haber?
ben anca kalktım kahvaltı yapıyorum
selam kızlar ne haber?
ben anca kalktım kahvaltı yapıyorum
ben kan testide yapmadimya o nedenle gitmek istiyorum hemen insallah gorunur yarin guzel haberleri veririm buradan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?