2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yapmayın ne oplacak para alşdıgımız kişi eşlerimiz olsun. Allah onalrı başımızdan eksik etmesinn

aaaaaaaa kız fussilet ne diyorsun sen oyle sevmezmiş felan bence daha çok sever, çalışmıyor olabilirsin ama tum gun o bebişe sen bakacaksın, onun karakterini sen oluşturacaksın, onun ihtiyaclarını sen karşılayacaksın..
Valla ben istifamı verdim hatta çok zor kabul ettirdim kurucuya ona kalsa okulun 2. donemi geri işe başlayacaktım valla maaşımdan da, konumumdan da vazgeçtim, bebeğime bakacak kimse yok aileden başkasına da teslim edemem o kadar uğraştım.. ısterse sevmesin kocam valla umrumda degil..

yok guzelim tek sen degilsin. bende evde oturmak koca parasi yemek cocuguma bakmak istiyorum

benim de eşim benim bakımlı olmama önem verir, ben de doğumdan sonra beni beğenmezse diye korkuyorum ya... o yüzden çatlaklar beni de korkutuyor. ama bunun için ne yapıyorum derseniz, sıfır.....

haklısın cnm bende bebişimi bakmayı nasıl istiom ama oluncaya kadar çatlamam inş. cnm yok sa bende ısrar etseydim kayınvalidem paşa paşa bakardı bende çalışırdım ne bilem hormonlardan saçmalıyorum sanırım

yok guzelim tek sen degilsin. bende evde oturmak koca parasi yemek cocuguma bakmak istiyorum

valla bir iki kez kocama çıtlattım işten ayrılsam mı diye. adamcağızın gözleri açıldı, heralde şaka yapıyorum falan sanmıştır.

ama hayalim valla bu, ben bebeleri gezdirecem, annemlere, kayınvalideme, görümcelere falan. kociş de çalışacak.

benim de eşim benim bakımlı olmama önem verir, ben de doğumdan sonra beni beğenmezse diye korkuyorum ya... o yüzden çatlaklar beni de korkutuyor. ama bunun için ne yapıyorum derseniz, sıfır.....

gulaaaay senden hic beklemezdim senin gibi suse puse duskun kendine dikkat eden biri nasil bisey kullanmaz. hemen aliyosun bu aksam lierac basliyorsun kremlenmeye :)

bu arada bende anneme sordum dun, o beni cok zor dogurmus 2 gun sanci cekmis, 3800 gr, 52 cm dogmusum ama annemde ne yirtik ne dikis yokmus. nasil oluyor anlamadim ama bana daha bi cesaret geldi :)

valla bende varım... geçineceğimizi bilsem bir gün çalışmam valla

benimki aslinda en az 2 yasina kadar benim bakmam taraftari, her yerdede diyor insallah uygun olur durumumuzda ebru kendisi bakar diye.
ama durumumuzun uygun olacagina dair bi isaret yok ne yazik ki su an yoksa benim niyetimde bir sure kendim buyutmek ama en azindan 2-3 ay ucretsiz izin alip 6 aylik olana kadar evdeyim kismetse

kızlar biz geldik doktordan. paşam 1840 gram olmuş. boyunu söylemedi doktor.ama gelişimi çok iyi dedi. hatta 1 hafta önden gidiyormuşuz. böbreklerindeki sorun kalmamış. yüzünü gördüm ağzını açtı kocaman kuzum esnedi gülmüş te olabilir anneciğine babacığına. su yuttu bolbol aşkum benim yaaaa. haftaya kan ve idrar testi vercem. raporumu alcam. kan testimde protein düşük çıktığından istedi testleri. bu arada eleviti kestik. meyve yiyorsun bebeğin gelişimi de iyi elevite gerek yok dedi demire devam balık yağı kapsülü verdi. bir de günde 2 yumurta beyazı bir tane sarısı yemek şart nefret ederimmmm... et yicekmişim bolbol... olsun çok mutluyum kıslar yaaaaaa

ohhh ellerine sağlık cnm ii eğlenceler şimdidennn

tşk.ederim canımcım.. sen uzme canını nolur bebekde uzulmesin sonra.. eminim bu gunler de geçecek. geçenlerde 3-4 gun aynı moddaydım seninle ama şimdi iyiyim çok şükür.

Ohh bizim yerimizede yüz bizim yerimizede götür kurabiyeleri poğaçaları

olur fıstık zaten 2 kişilik yiyordum, şimdi biraz daha arttırmam lazım kaydirigubbakcemile3

sen onlemini al da çatlak olursa yapacak bişi yok. ben de bazen çirkinleştiğimi düşünüyorum ama hayırlmaz: sonra vazgeçiyorum. biz anne olucaz kolay mı? çıtır 18lik kızlar diiliz artık kabul etmesi zor olsa da :)) ama ne demişler her yaşın güzelliği ayrıdır. o yuzden hiç korkma. ben bazen eşimi yokluyorum, aksine bebeğimiz olacagı ve anne olacagımız için bize saygı duyuyorlar, çok güzelleştigimizi dusunuyorlar bencee. sıkmayın canınızı.:lepi:

optum sizii.

Maşallah paşaya ya yerim ben o kuzuyu nazar değmesin tosunumuza

baharcim gozun aydin canim, masallah ali efe'mizde kocaman olmus allah nazarlardan saklasin. insallah haftaya testlerinin sonuclari da iyi cikar.

doktoruna yumurta ve et konusunda katiliyorum canim cunku protein bebeklerimizin gelisimi buyumesi icin cok gerekli. bende her sabah bir yumurta ve her aksam mutlaka et yiyorum. meyva deli gibi yiyorum yani anlatamam, kilo almayip yarim kilo verdim diye doktorum karpuzu da tekrar serbest birakti bende yularimi serbest biraktim yani her aksam yarim karrpuz yiyorumdur oyle diyim size. insallah hepsicigi kuzucuga yarar.

Allah ım gönlüne göre versin cnm oda olur inş.ama benide düşün sıkılabilecğini moralin düzelir belki

yaaa bende kendimi cok guzel buluyorum hatta boyle mumkun olsa ciplak poz vercem su halimle :) hani su unluler ciplak ama hic bir yerleri gorunmeyecek sekilde cektiriyorlar ya oyle, siyah beyaz fotograflar :)
esime diyorum sen cek bari diye :)
sizde oyle dusunun hamilelik cok guzel, tum hamilelerde cok guzel bence hepimizin yuzunde gozlerinde ayri bir isik anlam var. ben bayiliyorum :)

hepiniz kendınıze ıı bakın kızlar ben çıkıyorum yemek yapma vaktııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…