kızlar, yarın eşim izinli. denize gidelim dedik. gidip kurabiye, poğaça falan yapayım bari. çok pis bogazım nolcak boyle bilmem. optum hepinizi.
evet canım ya şimdi biz ne kadar rahatız bakıyorum da, bebek odası, şekerleri, kurabiyelerini konuşuyoruz. ne sıkıntı çektiler kimbilir o dönemde. vazgeçtim kurabiyelerden, şekerlerle idare etsinler kötükedihüso
ay tek çalışmayıp kocamın parasını yemek isteyen ben miyim kızlar acaba... kaydirigubbakcemile2 ben utanmasam iştende ayrılırım valla....
kızlar, yarın eşim izinli. denize gidelim dedik. gidip kurabiye, poğaça falan yapayım bari. çok pis bogazım nolcak boyle bilmem. optum hepinizi.
aaaaaaaa kız fussilet ne diyorsun sen oyle sevmezmiş felan bence daha çok sever, çalışmıyor olabilirsin ama tum gun o bebişe sen bakacaksın, onun karakterini sen oluşturacaksın, onun ihtiyaclarını sen karşılayacaksın..
Valla ben istifamı verdim hatta çok zor kabul ettirdim kurucuya ona kalsa okulun 2. donemi geri işe başlayacaktım valla maaşımdan da, konumumdan da vazgeçtim, bebeğime bakacak kimse yok aileden başkasına da teslim edemem o kadar uğraştım.. İsterse sevmesin kocam valla umrumda degil..
yok guzelim tek sen degilsin. bende evde oturmak koca parasi yemek cocuguma bakmak istiyorum
benim de eşim benim bakımlı olmama önem verir, ben de doğumdan sonra beni beğenmezse diye korkuyorum ya... o yüzden çatlaklar beni de korkutuyor. ama bunun için ne yapıyorum derseniz, sıfır.....
evet canım ya şimdi biz ne kadar rahatız bakıyorum da, bebek odası, şekerleri, kurabiyelerini konuşuyoruz. ne sıkıntı çektiler kimbilir o dönemde. vazgeçtim kurabiyelerden, şekerlerle idare etsinler kötükedihüso
ay tek çalışmayıp kocamın parasını yemek isteyen ben miyim kızlar acaba... kaydirigubbakcemile2 ben utanmasam iştende ayrılırım valla....
valla bir iki kez kocama çıtlattım işten ayrılsam mı diye. adamcağızın gözleri açıldı, heralde şaka yapıyorum falan sanmıştır.
ama hayalim valla bu, ben bebeleri gezdirecem, annemlere, kayınvalideme, görümcelere falan. kociş de çalışacak.
ohhh ellerine sağlık cnm ii eğlenceler şimdidennn
Ohh bizim yerimizede yüz bizim yerimizede götür kurabiyeleri poğaçaları
benim de eşim benim bakımlı olmama önem verir, ben de doğumdan sonra beni beğenmezse diye korkuyorum ya... o yüzden çatlaklar beni de korkutuyor. ama bunun için ne yapıyorum derseniz, sıfır.....
kızlar biz geldik doktordan. paşam 1840 gram olmuş. boyunu söylemedi doktor.ama gelişimi çok iyi dedi. hatta 1 hafta önden gidiyormuşuz. böbreklerindeki sorun kalmamış. yüzünü gördüm ağzını açtı kocaman kuzum esnedi gülmüş te olabilir anneciğine babacığına. su yuttu bolbol aşkum benim yaaaa. haftaya kan ve idrar testi vercem. raporumu alcam. kan testimde protein düşük çıktığından istedi testleri. bu arada eleviti kestik. meyve yiyorsun bebeğin gelişimi de iyi elevite gerek yok dedi demire devam balık yağı kapsülü verdi. bir de günde 2 yumurta beyazı bir tane sarısı yemek şartnefret ederimmmm... et yicekmişim bolbol... olsun çok mutluyum kıslar yaaaaaa
kızlar biz geldik doktordan. paşam 1840 gram olmuş. boyunu söylemedi doktor.ama gelişimi çok iyi dedi. hatta 1 hafta önden gidiyormuşuz. böbreklerindeki sorun kalmamış. yüzünü gördüm ağzını açtı kocaman kuzum esnedi gülmüş te olabilir anneciğine babacığına. su yuttu bolbol aşkum benim yaaaa. haftaya kan ve idrar testi vercem. raporumu alcam. kan testimde protein düşük çıktığından istedi testleri. bu arada eleviti kestik. meyve yiyorsun bebeğin gelişimi de iyi elevite gerek yok dedi demire devam balık yağı kapsülü verdi. bir de günde 2 yumurta beyazı bir tane sarısı yemek şartnefret ederimmmm... et yicekmişim bolbol... olsun çok mutluyum kıslar yaaaaaa
valla bir iki kez kocama çıtlattım işten ayrılsam mı diye. adamcağızın gözleri açıldı, heralde şaka yapıyorum falan sanmıştır.
ama hayalim valla bu, ben bebeleri gezdirecem, annemlere, kayınvalideme, görümcelere falan. kociş de çalışacak.
kızlar valla en guzel annelerimzi felan baksa da ama bizde parttime çalışsak ama bol maaş verseler :)))
tşk.ederim canımcım.. sen uzme canını nolur bebekde uzulmesin sonra.. eminim bu gunler de geçecek. geçenlerde 3-4 gun aynı moddaydım seninle ama şimdi iyiyim çok şükür.
olur fıstık zaten 2 kişilik yiyordum, şimdi biraz daha arttırmam lazım kaydirigubbakcemile3
sen onlemini al da çatlak olursa yapacak bişi yok. ben de bazen çirkinleştiğimi düşünüyorum ama hayırlmaz: sonra vazgeçiyorum. biz anne olucaz kolay mı? çıtır 18lik kızlar diiliz artık kabul etmesi zor olsa da :)) ama ne demişler her yaşın güzelliği ayrıdır. o yuzden hiç korkma. ben bazen eşimi yokluyorum, aksine bebeğimiz olacagı ve anne olacagımız için bize saygı duyuyorlar, çok güzelleştigimizi dusunuyorlar bencee. sıkmayın canınızı.:lepi:
optum sizii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?