2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah tatlım valla bende yumurtanın sarısını yiyiebiliyorum ama mecbur yarasın diye nefret ede ede yiyom beyazını da

hadi gözün aydın bahar.. dr ne dedıyse yıyeceksın. bak benım tum oğunlerımı onlar belırledı. mecbur yıycem bende:)

yasemin kızacak bana şimdi ama ben yine krem sürmeyi ihmal ediyorum, şuan hiç çatlağım yok ama çatlarsam tam çatlıcam valla çatır çatır....

Kızarım tabi , sen de durum bir de şöyle göbeğin normalde hepimize göre daha küçük son ayda atak yapabilir o yüzden dikkat et kendine klava:

Ay canım ağlama bak şükredelim halimize çok şükür burada oturup neyleri paylaşıyoruz , annelerimiz içinde en önemlisi bu zaten .. Annem diyor ki ben 2 kere dr. gördüm biri hamiel kaldığında biride beni doğurturken miş ... Emin ol şu bizim olduğumuz konumdan en çok onlar hoşlanıyorlar...

ahhh inş. cnm sağ salim bi doğsalar valla bu güne kadar çar çabuk geçti şimdi bana zaman geçmiyoooo...bide böle saçma sapan düşünceler kendimi işe yaramaz hissediom

Canım bunlar nasıl düşünce bööle , bence tadını çıkart ne güzel evdesin henüz bebişde gelmedi , eskiden yapmak isteyip yapamadıkalrını yap tamam biraz kilo var ama bu günler geri gelmicekkkk...

valla bende varım... geçineceğimizi bilsem bir gün çalışmam valla

Aynen sana katılıyorum , ve de hamile kaldığım günden beri resmen mesleğimden soğudum , ben dünyaya anne olmak için gelmişim , çocuklarımın mamalarıyla , ev ödevleriyle , ya da sıkıntılarıyla ilgilenmeliyim diye düşünüyorum .... Ve evet ihtiyacımız olmasa koca parası yemeye razıyım belki part time bişeyler yapabilirim ama sürekli değil ....

oooohhhhhh maşallah tatlım... böbreklerinin durumuna da çok sevindim. evet ya yumurtayı ihmal etmemek gerekiyor anladığım kadarıyla....

kızlar valla en guzel annelerimzi felan baksa da ama bizde parttime çalışsak ama bol maaş verseler :)))

benimkine annem bakacak canım, hemde yaza kadar kendi evimde. zaten kocişte aralıkta askere gideceğinden bize yerleşecek.... ama ben yine de çalışmak istemiyorum. bunun daha çok bebekle değil kendimle alakalı bir durum, ben iş yaşamını seven biri değilim....

evet canım annemde de dikiş olmamış, yanlışmı hatırlıyor dicem ama yok dikişi olsa hemen ayaklanıp hastaneden abimi görmek için çıkmaya kalkışmazdı, yani beni doğurmuş, 5 dakika sonra da abimi görmek için hastaneden çıkmaya kalkışmız... ben de 3,5 doğmuşum. ama annemin çatlağı var, o hiç olmadığını iddia etse de.

bharcım yenı gördüm tatlım büyümüş ogluşumuzzz sevındım senın adınaaa kontrol ii geçmiş....show da yapmış paşamızzz....

gülay bazısının doğasında ev hanımlığı bazısında iş kadınlığı var bizde de o var sanırım ben de iş kadınlığı sende ev hanımlığııı

karnıma belime kalcalarıma sürüyorum azönce konustum kocacıkla kremim bitmiş dedim alırım tabi ben senin kremin için calısıyorum diye espri yaptı bide utanmaz ben kimin için sürüyorum sanki kremi alla allaaaa

Oh ne güzel , maşallah senin kuzuya ... sende doktorun dediklerini ihmal etme sakın zaten şurada ne kaldı ki ...

ah cnm

ya arkadaşlar ben çok kötütüm kendimi yanlız hissediom hatta çalışmıyom diye eşim beni sevmicek gibi gelio ağlıyom hep o yokken çıldırcam hormonlardanmı ben gibi olan varmıııı
Tülay, valla madden zorunlu olmasam Allah seni inandırsın 1 gün çalışmam heralde. ama sen tabi biranda boşluğa düştün. bence bunun kalıcı oldugunu düşünme; yıllık izin gibi görmeye çalış. o zaman belki daha çok keyfini çıkarırsın.

yasemin kızacak bana şimdi ama ben yine krem sürmeyi ihmal ediyorum, şuan hiç çatlağım yok ama çatlarsam tam çatlıcam valla çatır çatır....
benim hamileliğimin başında, doktorum çatlak kremlerinin vs hiç işe yaramadığını söyledi. yani aynen şöyle dedi "istediğin kadar pahalı kremlerden al kullan, çatlayacaksa çatlıyor" :bbo: bol su içip, spor yapmaya çalışıyorum; bazen de yağ vs sürüyorum. popomu inceleyemedim kaydirigubbakcemile3 ama gobek şimdilik temiz. bakalım hayırlısı artık. :Saruboceq:

gülay bazısının doğasında ev hanımlığı bazısında iş kadınlığı var bizde de o var sanırım ben de iş kadınlığı sende ev hanımlığııı

valla bende iş kadını ruhluyum. eşim bana dıyo ben olsam calışmam kocam nasıl yapoarsa yapğsın bana baksın derım dıyo:) dedım ben de elımde olsa iş yerınde buyuturum bebegımı:)

valla ben zaten yengecim evcimenim, of paramiz pulumuz yetse oglusa kendim baksam buyutsem daha ne isterim. hic isi ozlemem gibi geliyor. bi de bizim sitede calismayan o kadar cok bayan var ki hergun birimize gider gun yapariz cocuklarin oyun gurplari dogumgunleri olur onlarla ilgileniriz gecinir gideriz :)

ama esime bakarsan ben suslenip puslenip guzel kiyafetler giymezsem ki evde olursam ortam uygun olmayacagindan yapamazmisim, depresyona girermisim. o nedenle fazla dayanamazsin evde diyor. insallah bunu test edip gorebilme sansimiz olur :)

kızlar bu arada etrafınızda çocugunu çift dilli yetiştiren var mı??? ben kızımın allah nasip ederse çift vatandaş olma ihtimali var, bende hem turk hem avustralya vatandaşıyım.17 yaşımda geldim türkiyeye.diyorum ki konuşşam inglizce bebekken diye ama sonra acaba bocalarmı sonra emin olamıyorum.Şimdiden başladım esasında ing kitaplara şarkılara ama.. bazı çocuklar sorun yaşıyoo 2 dilden dolayı geç konuşuyor diyorlar ???

yok canım ben de ev hanımlığı da yok ona bakarsan, ben yemekten temizlik yapmaktan da hiç hoşlanmam. ben böyle bebişlerle ilgilenecem, onları güzel güzel giydirip gezdirecem, onlara kitap okucam,,, yani onlarla gezip duracam anlayacağın. yani ben bu dünyaya yanlış zamanda ve konumda gelmişim kaydirigubbakcemile2

canım belki tümüyle engellemese de cildi nemlendirdiği için azaltabilir... yoksa cilt yapımızın da çok büyük etkisi var.

valla bende iş kadını ruhluyum. eşim bana dıyo ben olsam calışmam kocam nasıl yapoarsa yapğsın bana baksın derım dıyo:) dedım ben de elımde olsa iş yerınde buyuturum bebegımı:)

Allah hepimizin gönlüne göre versin ne diyim bende son 1 yıldır hazırladım sanmıştım kendimi evde olmak için ama maalesef yanılmışım umarım kısa bi zamanda atlatırım

bircan,ebru,deniz,meryem,betül,gülay,tülay,gülcan çok saolun kızlar. mecburen yicez. zaten eşim gibi bir gestapo varken başımda el mahkum. bi tane yüz resmi var ama çok net değil. doktor ağzını açtığı anı yakalıyım demiiş ama hareket halinde olduğundan sanırım çok net çıkmamış. haftaya çekilirsek eklerim mutlaka teyzeleri. doktorum çok moral veren birisi çok güzel şeyler söyledi şükürler olsun. normal doğum öneriyor kesinlikle. ama bekleyip görcez diyor. allah hepimizin evlatlarını bağışlasın onların acılarını göstermesin kızlar.

ben bunu çok arastırdım. bebekken sadece aşınalık olsun dıye bazı egıtım setlerını aldım ben. sadece 2 3 kelıme 1 cd de ogretıyor. ama sarkılar falan tabı turkce değil. 3 yasına kadar bebek ıngılızce oğrenemezmıs. ama 3 6 yas arası en musaıt zamanlarmıus.

valla betulcum bence basla. sonucta bizim sitedeki ve civardaki insanlarinda hepsinin bakicisi gurcu romen felan. bunlar zaten dogru duzgun turkce bile konusamiyorlar :)
benim arkadasinkisi bebege gurcuce ogretmis ne dese bebek anliyor onun komutlarini anlayip yapiyor sok oluyoz.
en azindan seninki su an icin en ise yarar dil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…