kızlar biz geldik doktordan. paşam 1840 gram olmuş. boyunu söylemedi doktor.ama gelişimi çok iyi dedi. hatta 1 hafta önden gidiyormuşuz. böbreklerindeki sorun kalmamış. yüzünü gördüm ağzını açtı kocaman kuzum esnedi gülmüş te olabilir anneciğine babacığına. su yuttu bolbol aşkum benim yaaaa. haftaya kan ve idrar testi vercem. raporumu alcam. kan testimde protein düşük çıktığından istedi testleri. bu arada eleviti kestik. meyve yiyorsun bebeğin gelişimi de iyi elevite gerek yok dedi demire devam balık yağı kapsülü verdi. bir de günde 2 yumurta beyazı bir tane sarısı yemek şartnefret ederimmmm... et yicekmişim bolbol... olsun çok mutluyum kıslar yaaaaaa
yasemin kızacak bana şimdi ama ben yine krem sürmeyi ihmal ediyorum, şuan hiç çatlağım yok ama çatlarsam tam çatlıcam valla çatır çatır....
benimkiler ne buyuduler ne de agriyorlar acaba sut mu yok icinde
anneminkilerde kucukmus cok ama sutu cok bolmus 3 kardesiz hepimizi 1 bucuk yasimiza kadar emzirmis nerdeyse.
yazik yaaa kiyamam anama o zaman oyle elektrikli bilmemneli gogus pompalari da yok hepimizi minicikken birakip donmus ise, fabrilkada isciymis. oglenleri arasi da baya var ama para sikintisi oldugundan yuruye yuruye eeve gelip bizi emzirir isine donermis. dogru duzgun yemek yemeye vakti kalmazmis((( offf ya dusunuyorum ne yapsam odeyemem hakkini kiymetini bilemiyorum gibi geliyor.
sunlari yazarken bile gozyaslarim akti sel oldu((
ahhh inş. cnm sağ salim bi doğsalar valla bu güne kadar çar çabuk geçti şimdi bana zaman geçmiyoooo...bide böle saçma sapan düşünceler kendimi işe yaramaz hissediom
valla bende varım... geçineceğimizi bilsem bir gün çalışmam valla
kızlar biz geldik doktordan. paşam 1840 gram olmuş. boyunu söylemedi doktor.ama gelişimi çok iyi dedi. hatta 1 hafta önden gidiyormuşuz. böbreklerindeki sorun kalmamış. yüzünü gördüm ağzını açtı kocaman kuzum esnedi gülmüş te olabilir anneciğine babacığına. su yuttu bolbol aşkum benim yaaaa. haftaya kan ve idrar testi vercem. raporumu alcam. kan testimde protein düşük çıktığından istedi testleri. bu arada eleviti kestik. meyve yiyorsun bebeğin gelişimi de iyi elevite gerek yok dedi demire devam balık yağı kapsülü verdi. bir de günde 2 yumurta beyazı bir tane sarısı yemek şartnefret ederimmmm... et yicekmişim bolbol... olsun çok mutluyum kıslar yaaaaaa
kızlar valla en guzel annelerimzi felan baksa da ama bizde parttime çalışsak ama bol maaş verseler :)))
gulaaaay senden hic beklemezdim senin gibi suse puse duskun kendine dikkat eden biri nasil bisey kullanmaz. hemen aliyosun bu aksam lierac basliyorsun kremlenmeye :)
bu arada bende anneme sordum dun, o beni cok zor dogurmus 2 gun sanci cekmis, 3800 gr, 52 cm dogmusum ama annemde ne yirtik ne dikis yokmus. nasil oluyor anlamadim ama bana daha bi cesaret geldi :)
esas şimdilerde lazım çatlak kremi. almaya çalış canım.
ben basen ve kalçama süremiyorum. çok terletiyor, oturunca kıyafetime, koltuga zaten bulaşır diyip sürmüyorum ne zamandır. sadece karın ve bel kısmına sürüyorum. sen nasıl kullanıyorsun?
Tülay, valla madden zorunlu olmasam Allah seni inandırsın 1 gün çalışmam heralde. ama sen tabi biranda boşluğa düştün. bence bunun kalıcı oldugunu düşünme; yıllık izin gibi görmeye çalış. o zaman belki daha çok keyfini çıkarırsın.ah cnm
ya arkadaşlar ben çok kötütüm kendimi yanlız hissediom hatta çalışmıyom diye eşim beni sevmicek gibi gelio ağlıyom hep o yokken çıldırcam hormonlardanmı ben gibi olan varmıııı
benim hamileliğimin başında, doktorum çatlak kremlerinin vs hiç işe yaramadığını söyledi. yani aynen şöyle dedi "istediğin kadar pahalı kremlerden al kullan, çatlayacaksa çatlıyor" :bbo: bol su içip, spor yapmaya çalışıyorum; bazen de yağ vs sürüyorum. popomu inceleyemedim kaydirigubbakcemile3 ama gobek şimdilik temiz. bakalım hayırlısı artık. :Saruboceq:yasemin kızacak bana şimdi ama ben yine krem sürmeyi ihmal ediyorum, şuan hiç çatlağım yok ama çatlarsam tam çatlıcam valla çatır çatır....
gülay bazısının doğasında ev hanımlığı bazısında iş kadınlığı var bizde de o var sanırım ben de iş kadınlığı sende ev hanımlığııı
gülay bazısının doğasında ev hanımlığı bazısında iş kadınlığı var bizde de o var sanırım ben de iş kadınlığı sende ev hanımlığııı
Tülay, valla madden zorunlu olmasam Allah seni inandırsın 1 gün çalışmam heralde. ama sen tabi biranda boşluğa düştün. bence bunun kalıcı oldugunu düşünme; yıllık izin gibi görmeye çalış. o zaman belki daha çok keyfini çıkarırsın.
benim hamileliğimin başında, doktorum çatlak kremlerinin vs hiç işe yaramadığını söyledi. yani aynen şöyle dedi "istediğin kadar pahalı kremlerden al kullan, çatlayacaksa çatlıyor" :bbo: bol su içip, spor yapmaya çalışıyorum; bazen de yağ vs sürüyorum. popomu inceleyemedim kaydirigubbakcemile3 ama gobek şimdilik temiz. bakalım hayırlısı artık. :Saruboceq:
valla bende iş kadını ruhluyum. eşim bana dıyo ben olsam calışmam kocam nasıl yapoarsa yapğsın bana baksın derım dıyo:) dedım ben de elımde olsa iş yerınde buyuturum bebegımı:)
valla ben zaten yengecim evcimenim, of paramiz pulumuz yetse oglusa kendim baksam buyutsem daha ne isterim. hic isi ozlemem gibi geliyor. bi de bizim sitede calismayan o kadar cok bayan var ki hergun birimize gider gun yapariz cocuklarin oyun gurplari dogumgunleri olur onlarla ilgileniriz gecinir gideriz :)
ama esime bakarsan ben suslenip puslenip guzel kiyafetler giymezsem ki evde olursam ortam uygun olmayacagindan yapamazmisim, depresyona girermisim. o nedenle fazla dayanamazsin evde diyor. insallah bunu test edip gorebilme sansimiz olur :)
kızlar bu arada etrafınızda çocugunu çift dilli yetiştiren var mı??? ben kızımın allah nasip ederse çift vatandaş olma ihtimali var, bende hem turk hem avustralya vatandaşıyım.17 yaşımda geldim türkiyeye.diyorum ki konuşşam inglizce bebekken diye ama sonra acaba bocalarmı sonra emin olamıyorum.Şimdiden başladım esasında ing kitaplara şarkılara ama.. bazı çocuklar sorun yaşıyoo 2 dilden dolayı geç konuşuyor diyorlar ???
kızlar bu arada etrafınızda çocugunu çift dilli yetiştiren var mı??? ben kızımın allah nasip ederse çift vatandaş olma ihtimali var, bende hem turk hem avustralya vatandaşıyım.17 yaşımda geldim türkiyeye.diyorum ki konuşşam inglizce bebekken diye ama sonra acaba bocalarmı sonra emin olamıyorum.Şimdiden başladım esasında ing kitaplara şarkılara ama.. bazı çocuklar sorun yaşıyoo 2 dilden dolayı geç konuşuyor diyorlar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?