2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

AMin tatlımmm

valla bende iş kadını ruhluyum. eşim bana dıyo ben olsam calışmam kocam nasıl yapoarsa yapğsın bana baksın derım dıyo:) dedım ben de elımde olsa iş yerınde buyuturum bebegımı:)

bende öleymişim 96 dan beri çalışın ca böle oluyo galiba

kız tülay ben hala maaş aldıgım halde bi garip oldum ya adam ne dese alınıyorum evdende cıkamıyorum herseyi kocamdan istemek cok koyuyo halbuki hala param var ama bide calısmassam noolur bilmem ben yapamam yaaa babişten bile para isteyemezdim eskiden offf cok zor

ben bir kaç okulumuz el değiştirince yeni kurucu mecburen herkesi işten çıkardı, tazminatını verdi ve yeniden işe aldı bendee bundan istifade işe geri dönmedim, dedim bebek yaparım. hem tazzminat hemde işsizlik parası bi gelirim oldu. bebek gelmedi o sene ama ben evde olmaktan pek sıkılmadım çunku vucut alışmış tempoya sabah çıkıp akşam girdim eve bol bol gezdim valla, onun için hafiften evde oturma tecrubesi yaptım ama itiraf edeyim insan daha bi rahat oluyoo o kadar süse önem vermiyoo..

betülcüm valla bence şarkı vs. söyleyebilirsin. diğer türlü nasıl olur bilmem, yani çok küçükken bebeğe bir ingilizce bir türkçe konuşursan nasıl tepki verir acaba. ama şarkı söylemek güzle fikir.

Oh ne güzel , maşallah senin kuzuya ... sende doktorun dediklerini ihmal etme sakın zaten şurada ne kaldı ki ...
yok tatlım ihmal etmem. bu arada 71 kilo olmuşum yasemin. halbuki dün akşam 69 çıkmıştım doktorum inanmadı tabi buna. ama bebek gelişimi iyi gidiyor kilon bebekten kaynaklanıyor olabilir dedi. walla yemiyom hocam falan dedim yumuşattım :)

ay ben yine güzel güzel giyinirim, sabah kuaföre yetişmek gibi derdim de olmaz, giderim öğlen kuaföre paşalar gibi, günlere katılırım, çocuğumla yüzmeye giderim.

ay hayal etmesi bile güzelllllllllllllll..................

senin 71 olduguna hayatta inanmam bahar, sana mi inanayim gozlerimemi, sen hic oyle soyledigin gibi deilsin bi gobus var diger yerler citi piti
artik ne yediin ne giydin gittin tartildin bilemem ama kesin yannnnnnisssss

Fıstıkkk bi ara dilek liste yapmıştı "en'ler" listesi.. Seni " en kokoş" ilan etmişmiydi CADIARZU

ben evlenmeden önce hep derdim zengin koca evde takılmaca falan ama şimdi elimde fırsat var kocacım ilk günden beri çalışmamı istemiyo ama iki haftadır evdeyim ev hanımlıgı hiç hoşuma gitmedi açıkcası başına gelince anlıyosun valla tabi eşimin işlerinin iyi gitmemeside tuz biber oluyo kaygılanıyosun

canım annelerimize benzeriz umarım benimkide acayip kolay doğum yaparmış gıkı çıkmazmış

maşallah kuzuya canım

valla çalışmayan arkadaşlarım var benden daha bakımlı daha şıklar özeniyorum bazen diyorum eşşek gibi çalışıyorum bir kuaföre bile gidemiyorum zırt pırt onlar gibi

senin 71 olduguna hayatta inanmam bahar, sana mi inanayim gozlerimemi, sen hic oyle soyledigin gibi deilsin bi gobus var diger yerler citi piti
artik ne yediin ne giydin gittin tartildin bilemem ama kesin yannnnnnisssss

Kesinlikle katılıyorum canım, bi gram yap yok kızda 71 im diyoooo

ay bende alışırım inş. ben işte uzun süreli hiç kalmadım evde ki kociş hiç karışmaz gezmeme tozmama ama ne bilem belki hamişlikten bu durum

valla çalışmayan arkadaşlarım var benden daha bakımlı daha şıklar özeniyorum bazen diyorum eşşek gibi çalışıyorum bir kuaföre bile gidemiyorum zırt pırt onlar gibi

evet haklısın cnm bnm de öle çok arkadaşım var ama ben beceremiom galiba onlar gibi ömrümce olamıcammafoldumben

evet cnm o kaygılar hep var Allah beterinden saklasın hepimizi

evet ya, sabah işe nasıl geleceğimi, akşam evde ne yemek yapacağımı şaşırıyorum... kuaför falan bu arada hak getire.....

ebrucum, betülcüm saolun kızlar. kalçalardan aldım biraz ama ben de kendimi 71 gibi hisetmiyorum. işime gelmediğindenmidir nedir :) ama göbeğim son günlerde daha da büyüdü ondan olabilir.

ay aynen yaaaa, bende senin gibi dusunuyorum hepsi manikurlu pedikurlu geziyor ojeler french, ben firsat bulup tirnaklari kesemiyorum birak manikuru hepsi ucgen vucut oldular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…