bircan,ebru,deniz,meryem,betül,gülay,tülay,gülcan çok saolun kızlar. mecburen yicez. zaten eşim gibi bir gestapo varken başımda el mahkum. bi tane yüz resmi var ama çok net değil. doktor ağzını açtığı anı yakalıyım demiiş ama hareket halinde olduğundan sanırım çok net çıkmamış. haftaya çekilirsek eklerim mutlaka teyzeleri. doktorum çok moral veren birisi çok güzel şeyler söyledi şükürler olsun. normal doğum öneriyor kesinlikle. ama bekleyip görcez diyor. allah hepimizin evlatlarını bağışlasın onların acılarını göstermesin kızlar.
valla bende iş kadını ruhluyum. eşim bana dıyo ben olsam calışmam kocam nasıl yapoarsa yapğsın bana baksın derım dıyo:) dedım ben de elımde olsa iş yerınde buyuturum bebegımı:)
ah cnm sorma nasıl bir sıkıntı alışmamışım yaaa
cnm sende dikkat et kendine o gaz olayı bende de var gerçide hep büyük tuvaletim varmış gibi geliooo
aynen öyle canım terlik giyiyom ama karnım acıkta ister istemez büyükler der ya gaz gecermiş bebeğe inşallah yoktur öle bişey
ya arkadaşlar ben çok kötütüm kendimi yanlız hissediom hatta çalışmıyom diye eşim beni sevmicek gibi gelio ağlıyom hep o yokken çıldırcam hormonlardanmı ben gibi olan varmıııı
Benim de seninkiyle aynı durumda , bana tek kazancı çatlaklar oldu çok moral bozucu ...:dilcikar:[/QUOTE
benimkilerde önce şişti, merdiven inemez hale gelmiştim artık gittim penye hamie sutyeni aldım anaaaaaaaaaa şimdi babaane göğüsü gibi sarkık sarkık oldular kafayı yicem..
Toparlayıcı buldum zar zor da insan içine çıkarken onları giyiyorum.. yoksa gobek & gogus birleşti(((
Bundan sonra çatlarmıyız acaba???? İnş olmaz yaa..
asıl şimdi çatlanıyomuş sanırsam
tülaycım bak yarama basıyon ama aglarım bende şimdi..senın gibiyim bende çalışmaya alıştım şimdi evde durmak zor gelıyo kendımı hiç işe yaramayan bişey gıbı hıssedıyorum....kocam bana harçlık veriyo okadar zoruma gıdıyokı almak :1no2:
senağlama
benimkiler ne buyuduler ne de agriyorlar acaba sut mu yok icinde
anneminkilerde kucukmus cok ama sutu cok bolmus 3 kardesiz hepimizi 1 bucuk yasimiza kadar emzirmis nerdeyse.
yazik yaaa kiyamam anama o zaman oyle elektrikli bilmemneli gogus pompalari da yok hepimizi minicikken birakip donmus ise, fabrilkada isciymis. oglenleri arasi da baya var ama para sikintisi oldugundan yuruye yuruye eeve gelip bizi emzirir isine donermis. dogru duzgun yemek yemeye vakti kalmazmis((( offf ya dusunuyorum ne yapsam odeyemem hakkini kiymetini bilemiyorum gibi geliyor.
sunlari yazarken bile gozyaslarim akti sel oldu((
ay canım yaaaa inşallah annene benzeriz bol sütümüz olur limonun yarısı kadr göğüste ne süt olcak bilmem ama insallah yanıltır beni
catlak konusunda en tehlikeli zamanlardayiz su an, bol bol kremlenin kizlar. ben lierac kremi sabah aksam karnima goguslerime belima kalcama suruyorum. insallah catlaksiz atlatcam bu donemi
inşallah canım ben günde bir sürüyodum ikiye çıkarayım bari
yok tatlım ihmal etmem. bu arada 71 kilo olmuşum yasemin. halbuki dün akşam 69 çıkmıştımOh ne güzel , maşallah senin kuzuya ... sende doktorun dediklerini ihmal etme sakın zaten şurada ne kaldı ki ...
ben bir kaç okulumuz el değiştirince yeni kurucu mecburen herkesi işten çıkardı, tazminatını verdi ve yeniden işe aldı bendee bundan istifade işe geri dönmedim, dedim bebek yaparım. hem tazzminat hemde işsizlik parası bi gelirim oldu. bebek gelmedi o sene ama ben evde olmaktan pek sıkılmadım çunku vucut alışmış tempoya sabah çıkıp akşam girdim eve bol bol gezdim valla, onun için hafiften evde oturma tecrubesi yaptım ama itiraf edeyim insan daha bi rahat oluyoo o kadar süse önem vermiyoo..
yok tatlım ihmal etmem. bu arada 71 kilo olmuşum yasemin. halbuki dün akşam 69 çıkmıştımdoktorum inanmadı tabi buna. ama bebek gelişimi iyi gidiyor kilon bebekten kaynaklanıyor olabilir dedi. walla yemiyom hocam falan dedim yumuşattım :)
ay ben yine güzel güzel giyinirim, sabah kuaföre yetişmek gibi derdim de olmaz, giderim öğlen kuaföre paşalar gibi, günlere katılırım, çocuğumla yüzmeye giderim.
ay hayal etmesi bile güzelllllllllllllll..................
evet canım ya şimdi biz ne kadar rahatız bakıyorum da, bebek odası, şekerleri, kurabiyelerini konuşuyoruz. ne sıkıntı çektiler kimbilir o dönemde. vazgeçtim kurabiyelerden, şekerlerle idare etsinler kötükedihüso
ay tek çalışmayıp kocamın parasını yemek isteyen ben miyim kızlar acaba... kaydirigubbakcemile2 ben utanmasam iştende ayrılırım valla....
gulaaaay senden hic beklemezdim senin gibi suse puse duskun kendine dikkat eden biri nasil bisey kullanmaz. hemen aliyosun bu aksam lierac basliyorsun kremlenmeye :)
bu arada bende anneme sordum dun, o beni cok zor dogurmus 2 gun sanci cekmis, 3800 gr, 52 cm dogmusum ama annemde ne yirtik ne dikis yokmus. nasil oluyor anlamadim ama bana daha bi cesaret geldi :)
kızlar biz geldik doktordan. paşam 1840 gram olmuş. boyunu söylemedi doktor.ama gelişimi çok iyi dedi. hatta 1 hafta önden gidiyormuşuz. böbreklerindeki sorun kalmamış. yüzünü gördüm ağzını açtı kocaman kuzum esnedi gülmüş te olabilir anneciğine babacığına. su yuttu bolbol aşkum benim yaaaa. haftaya kan ve idrar testi vercem. raporumu alcam. kan testimde protein düşük çıktığından istedi testleri. bu arada eleviti kestik. meyve yiyorsun bebeğin gelişimi de iyi elevite gerek yok dedi demire devam balık yağı kapsülü verdi. bir de günde 2 yumurta beyazı bir tane sarısı yemek şartnefret ederimmmm... et yicekmişim bolbol... olsun çok mutluyum kıslar yaaaaaa
senin 71 olduguna hayatta inanmam bahar, sana mi inanayim gozlerimemi, sen hic oyle soyledigin gibi deilsin bi gobus var diger yerler citi piti
artik ne yediin ne giydin gittin tartildin bilemem ama kesin yannnnnnisssss
ben bir kaç okulumuz el değiştirince yeni kurucu mecburen herkesi işten çıkardı, tazminatını verdi ve yeniden işe aldı bendee bundan istifade işe geri dönmedim, dedim bebek yaparım. hem tazzminat hemde işsizlik parası bi gelirim oldu. bebek gelmedi o sene ama ben evde olmaktan pek sıkılmadım çunku vucut alışmış tempoya sabah çıkıp akşam girdim eve bol bol gezdim valla, onun için hafiften evde oturma tecrubesi yaptım ama itiraf edeyim insan daha bi rahat oluyoo o kadar süse önem vermiyoo..
valla çalışmayan arkadaşlarım var benden daha bakımlı daha şıklar özeniyorum bazen diyorum eşşek gibi çalışıyorum bir kuaföre bile gidemiyorum zırt pırt onlar gibi
Fıstıkkk bi ara dilek liste yapmıştı "en'ler" listesi.. Seni " en kokoş" ilan etmişmiydi CADIARZU
ben evlenmeden önce hep derdim zengin koca evde takılmaca falan ama şimdi elimde fırsat var kocacım ilk günden beri çalışmamı istemiyo ama iki haftadır evdeyim ev hanımlıgı hiç hoşuma gitmedi açıkcası başına gelince anlıyosun valla tabi eşimin işlerinin iyi gitmemeside tuz biber oluyo kaygılanıyosun
canım annelerimize benzeriz umarım benimkide acayip kolay doğum yaparmış gıkı çıkmazmış
maşallah kuzuya canım
valla çalışmayan arkadaşlarım var benden daha bakımlı daha şıklar özeniyorum bazen diyorum eşşek gibi çalışıyorum bir kuaföre bile gidemiyorum zırt pırt onlar gibi
evet haklısın cnm bnm de öle çok arkadaşım var ama ben beceremiom galiba onlar gibi ömrümce olamıcammafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?