2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya, sabah işe nasıl geleceğimi, akşam evde ne yemek yapacağımı şaşırıyorum... kuaför falan bu arada hak getire.....

valla aynen koştur gel yemek falan haftasonu bir gün temizlik bir gün dinlenme onlar gibi bütün gün çarşıda gezip nerde ne var bakmaya fırsat bile olmuyor şimdi şimdi bebek için çarşılarda geziyom saatlerce böyle bir heves oldu bana alış veriş yapmak

ebrucum, betülcüm saolun kızlar. kalçalardan aldım biraz ama ben de kendimi 71 gibi hisetmiyorum. işime gelmediğindenmidir nedir :) ama göbeğim son günlerde daha da büyüdü ondan olabilir.

valla bnm oğlan 2-3 gündür bayağı cnm acıtarak dönüyo baharcım bilgin olsun nede olsa senin tosun da benim kinin yolunda hi hi

valla bende takıstırmayı beceremıyorum. yanı benı sıkıyor. evlenene kadar yzuk bıle takmamıstım. şimdi hamıleyım yıne cıkardım yuzugu bıle:)

valla bnm oğlan 2-3 gündür bayağı cnm acıtarak dönüyo baharcım bilgin olsun nede olsa senin tosun da benim kinin yolunda hi hi

tulaycim benim gobekte aldi basini gitti, bi araba kapisina sikistirmadigim kalmisti kendisini bugun onu da yaptim.
artik buyuklukten ayarlayamiyorum kendisini surtmedigimiz duvar carpmadigimiz masa sandalye kalmadi

benim de canımı yakıyor canım arada. hatta kasılma sanıyordum doktor bebek hareketinden oluyor o dedi. aynı anda göbeğime ve mesaneme baskı yapınca çok garip oluyor canım.

kızlar ben de öyle giyinip süslenen çocuklarıyla ilgilenen çarşı kuaför gezen maddi derdi olmayan hatunlara kimi zaman özeniyorum emmmeeee ne bilem çalışmak ta güzel be.

kıyamam yaaa ama olsun biz hayata daha gerçekçi bakıyoz bi keremmm onlar ha ha hi hi bence( bende onların tarafa geçtim ama ben yinede çalışanlardan yanayıımmm

evet çalışmak da güzel ama çocuk olunca gerçekten bu olayı sorgulamaya başladım

Bilmiyorum bakımlı olmak çalışmaya bakmıyor bence , bende çalışmadığım zamanlar kendimle daha güzel ilgileniyorum , tabi rutin insanı sıkar ... Ne bileyim çalışmayayım ama her gün bir aktivitem olsun ee tabi o da paraya bakar , bir de bebişle bişeyler yapmaya kalksan her gün dünya para , kocam bir gün çok zengin olursa (zengin koca bulma seçeneğini yitirdiğimize göre :))) ) belki o zmaan çalışmam ama şimdilik sadece 1 sene gibi kısa vadeli çalışmamayı düşünüyorum ...

katılıorum baharcımmmm insanın bişiler üretmesi birilerine faydalı olması çok güzel bi durum

valla çalışmayan arkadaşlarım var benden daha bakımlı daha şıklar özeniyorum bazen diyorum eşşek gibi çalışıyorum bir kuaföre bile gidemiyorum zırt pırt onlar gibi

evet ya bende hele bu hafta saldım hepten kendimi içimdne gelmiyor yoruluyorum ne biliyim

sende bendensin cnm 1 yada 1.5 yıl bende oğlumla ilgilenip işe devam etmek istiyorum belki piyasalrda düzelir şansımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…