evet ya, sabah işe nasıl geleceğimi, akşam evde ne yemek yapacağımı şaşırıyorum... kuaför falan bu arada hak getire.....
ebrucum, betülcüm saolun kızlar. kalçalardan aldım biraz ama ben de kendimi 71 gibi hisetmiyorum. işime gelmediğindenmidir nedir :) ama göbeğim son günlerde daha da büyüdü ondan olabilir.
valla bnm oğlan 2-3 gündür bayağı cnm acıtarak dönüyo baharcım bilgin olsun nede olsa senin tosun da benim kinin yolunda hi hi
benim de canımı yakıyor canım arada. hatta kasılma sanıyordum doktor bebek hareketinden oluyor o dedi. aynı anda göbeğime ve mesaneme baskı yapınca çok garip oluyor canım.
valla bnm oğlan 2-3 gündür bayağı cnm acıtarak dönüyo baharcım bilgin olsun nede olsa senin tosun da benim kinin yolunda hi hi
valla aynen koştur gel yemek falan haftasonu bir gün temizlik bir gün dinlenme onlar gibi bütün gün çarşıda gezip nerde ne var bakmaya fırsat bile olmuyor şimdi şimdi bebek için çarşılarda geziyom saatlerce böyle bir heves oldu bana alış veriş yapmak
benim de canımı yakıyor canım arada. hatta kasılma sanıyordum doktor bebek hareketinden oluyor o dedi. aynı anda göbeğime ve mesaneme baskı yapınca çok garip oluyor canım.
kızlar ben de öyle giyinip süslenen çocuklarıyla ilgilenen çarşı kuaför gezen maddi derdi olmayan hatunlara kimi zaman özeniyorum emmmeeee ne bilem çalışmak ta güzel be.
kızlar ben de öyle giyinip süslenen çocuklarıyla ilgilenen çarşı kuaför gezen maddi derdi olmayan hatunlara kimi zaman özeniyorum emmmeeee ne bilem çalışmak ta güzel be.
valla çalışmayan arkadaşlarım var benden daha bakımlı daha şıklar özeniyorum bazen diyorum eşşek gibi çalışıyorum bir kuaföre bile gidemiyorum zırt pırt onlar gibi
ebru senin iş yerin nerede. kaçta cıkacaksın????
Bilmiyorum bakımlı olmak çalışmaya bakmıyor bence , bende çalışmadığım zamanlar kendimle daha güzel ilgileniyorum , tabi rutin insanı sıkar ... Ne bileyim çalışmayayım ama her gün bir aktivitem olsun ee tabi o da paraya bakar , bir de bebişle bişeyler yapmaya kalksan her gün dünya para , kocam bir gün çok zengin olursa (zengin koca bulma seçeneğini yitirdiğimize göre :))) ) belki o zmaan çalışmam ama şimdilik sadece 1 sene gibi kısa vadeli çalışmamayı düşünüyorum ...
benim isyerim ayazaga'da canim, yani maslaga cok yakin. 5 dk ya cikarim sanirim.
katılıorum baharcımmmm insanın bişiler üretmesi birilerine faydalı olması çok güzel bi durum
son haftan ya ondan cnm geçen hafta bende öleydim bu hafta daha berbatımkaydirigubbakcemile3evet ya bende hele bu hafta saldım hepten kendimi içimdne gelmiyor yoruluyorum ne biliyim
ooo erkencisin ebrucum mesai 16.30 da bitior sanırım ne güzel
yok canim beee, bu aksam biz meryemle amerikan hastanesinin doguma hazirlik kursuna gidiyoz da o yuzden carsambalari 1 saat erken cikcam artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?