2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende bırazdan cıkarım. eşim nişantaşında onun agzının içi zaten:) ben gdııcem oraya.. şimdilik hepinizi öpüyorum. ebrucum senı tanırım dıye tahmın edıyorum:)

yok canim beee, bu aksam biz meryemle amerikan hastanesinin doguma hazirlik kursuna gidiyoz da o yuzden carsambalari 1 saat erken cikcam artik :)

ayyy ii dinleyin bizede anlatın ben burdaki tüm özel hast.araşt,rdım yoktu öle bişi tammmıı hadi Allah zihin açıklığı versin tatlışlarımaa

denizcim bebek olayında haklısın canım. benim iş yerim evime 2 sokak uzaklıkta olup buraya da bebişe beşik yapacağım için böle hebelek hübelek atıp tutuyorum. aksi durumda olsam ben de sorgulardım. gerçi sorgulamakla kalırdım herhalde sadece yoksa ben çalışmasam bu durumda imkansız geçinmemiz.

evden bi iki müşteri bulursam ki şimdiden bi tane buldum işe dönmicem ama idare edemzsem bir yıl sonra dönerim gibi geliyo bana ama ilk etapta dönmem kesinlikle

oh ne guzel valla, ben hızlı başladım şimdi duruldum..Büyük eşyalar bitti ama ufak tefek çook eksik var örn: ateş ölçer :)) bi liste yapmam lazım artık

son mini bir listem kaldı benimde çok şükür azaldı onlarıda bu ay başında bitereceğim eylül başında bir cilt bakımı falan düünüyorum biraz kendime döneyim

kızlar bugün mojizikiden haber alan varmı merak ettim.... erken dpğum tehdidi vardı nst çekincekti ulaşamıyorum kendisine... belki sizin bi bilginiz vardır.....

kızlar öpüyom gıdılardan gidip yemek yapiiim ev hanımı olaraktan görevlerimi yerine getirrim ki alddım harçlığı hakediyimm dimi ama offff cok can sıkıcı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…