bende bırazdan cıkarım. eşim nişantaşında onun agzının içi zaten:) ben gdııcem oraya.. şimdilik hepinizi öpüyorum. ebrucum senı tanırım dıye tahmın edıyorum:)
yok canim beee, bu aksam biz meryemle amerikan hastanesinin doguma hazirlik kursuna gidiyoz da o yuzden carsambalari 1 saat erken cikcam artik :)
ya uzak olmasa bizde gelirdik kocacımla artık sizden dinlewriz kızlar
son haftan ya ondan cnm geçen hafta bende öleydim bu hafta daha berbatımkaydirigubbakcemile3
Acıbadem Ataşehir de de Ayşe Önerin konferansı var canım. yarın 1300 da. ben de ona mı gitsem diyorum. bana da ayfercim söledi saolsun.
tülay bu rada ağustos 1 re kadar burdayım işte
kılzar ben dün kzımın ateş ölçerini de aldım.. tek eksiğimiz bebek arabası kaldı..
oh ne guzel valla, ben hızlı başladım şimdi duruldum..Büyük eşyalar bitti ama ufak tefek çook eksik var örn: ateş ölçer :)) bi liste yapmam lazım artık
tülay bu rada ağustos 1 re kadar burdayım işte
ya ben de gidemicem sanırsam yarın omo baby den geleceklerdi saat 12 de. yetişemem herhaldeofff tek gelememki pazar yapsalar şunları karı koca katılsak bizde
kızlar bugün mojizikiden haber alan varmı merak ettim.... erken dpğum tehdidi vardı nst çekincekti ulaşamıyorum kendisine... belki sizin bi bilginiz vardır.....
son mini bir listem kaldı benimde çok şükür azaldı onlarıda bu ay başında bitereceğim eylül başında bir cilt bakımı falan düünüyorum biraz kendime döneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?