2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende masaj istiyorum ama gerçekten cilt bakımı da super olur

hamile masajına gidecektim annemler kızdılar bende korktum gitmedim ama cilt bakımına gitme istiyorum en son gittiğimde bebişim içimdeymiş ama ben bilmiyormuşum 3 haftalık falanmış kuzum epey olmuş yani ben 3 ayda bir giderdim ama bebiş olunca ihmal ettik

fıstıklar ben kaçar , heryerim oturmaktan tutuludu... gideyim biraz hava alayım sonra biraz güzelleşeyim koçışkoya..yarına kadar bebişlere ve kendinize çoook iyi bakın

nino, Bircancım, Glnzcım, Gülaycım, Mervecim, sad ım çok teşekkür ederim kızlar hepinize opuyorumnanaktan

Baharcım, çok sevindim tatlım ya bebişin kocaman abi olmuş artık. Yerim ben onu maşallah paşama benim. Sende dikkat et beslenmene doktorunun dediklerini yap.

Esmacım
, uyuyordum cnm aramışsın . Neyse konuştuk zaten az önce :)))

Tülaycım aynı düşünce bendede var valla. Çalışmaya alıştık ya koca eline bakmak zor geliyor. Ama napalım bizde bebişimizi büyütcez bu sürede sonra zaten yine dönecez işimizin başına...

özgemmm saol tatlım dikkat etcem canım yumurtayı öğüre öğüre de olsa yicem napam herşey oğlum için. senin nst iyi çıkmış sanırım hayatım okuyamadım yazamadım kusuruma bakma işler yoğundu anca hafifledim.

Tülaycım aynı düşünce bendede var valla. Çalışmaya alıştık ya koca eline bakmak zor geliyor. Ama napalım bizde bebişimizi büyütcez bu sürede sonra zaten yine dönecez işimizin başına...

ben dönmücem işte hakkımızda hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…