ben geldiiimmm hihoyyyt
özgemmm saol tatlım dikkat etcem canım yumurtayı öğüre öğüre de olsa yicem napam herşey oğlum için. senin nst iyi çıkmış sanırım hayatım okuyamadım yazamadım kusuruma bakma işler yoğundu anca hafifledim.
ben dönmücem işte hakkımızda hayırlısı bakalım
pek bisey yapmadım canım esim nobetci bugun kızımla basbasayız :)) oda keyifsiz ya hasta olcak heralde burunları falan tıkalı ...sen neler yapıyosun bakalım evde vakit nasıl geciyo yerimseniben
pek bisey yapmadım canım esim nobetci bugun kızımla basbasayız :)) oda keyifsiz ya hasta olcak heralde burunları falan tıkalı ...sen neler yapıyosun bakalım evde vakit nasıl geciyo yerimseniben
Rica ederim tatlım ne demek. Benim kız laf dinlemeye başladı kaydirigubbakcemile3
olsun cnm ya biz böyle düşünüyoruz ama dediğim gibi alışkanlıktan kaynaklanıyor. Eşin nasıl gururlanıyordur kimbilir oğluşunu doğurcağın için.
senin kız nazlı ama annesinin sözünü dinleyen akıllı mı akıllı bi prenses olcak o zaman canım. :ecrin_bebek:
inşallah dediğin gibidir özgecim
ben gece sevdim oğluşu zaten akıllı oğlum diye gece tepikleyip uyandırmıyor diye :) ultrasonda da yüzünü dönüp şov yaptı hiç nazı yok anacığına oyyyyy....İnş. Bahar teyzesi. Hepimizin yavruları uslu akıllı olsun inş. opuyorumnanaktan
hakkaten özge dalalım mı tülaya???Ayyy sen iyice bunalım olmuşsun kadın. Dövecem şinci seni valla popona poponaklava:
kızlar bakın ne buldum süprizzzzz
Emzirenlerin işini kolaylaştıran gecelik
Magic Form’un emziren annelere özel tasarladığı gecelikler hem şık, hem kullanışlı.
Üzerindeki bolerosuyla şıklığa, tek elle açılabilir olmasıyla da kullanım kolaylığına sahip Magic Form’un emzirme gecelikleri ‘taze annelerin’ işini oldukça kolaylaştırıyor.
Görünümünüze ve şıklığınıza her zaman gösterdiğiniz özeni emzirme döneminde de devam ettirmenizi sağlayan bu güzel gecelikler çok pratik. Emzireceğiniz zaman bolero üzerinde yer alan saten kurdeleyi çekmeniz yeterli. Böylece bebeğinizi kucağınızdan bırakmadan, tek elinizle göğsünüzü açmış olabiliyorsunuz.
Yüzde 100 koton özelliğine sahip emzirme geceliklerinin ekru, pembe ve su yeşili olmak üzere 3 farklı rengi bulunuyor.
Tüm Boyner ve Debenhams’lar, seçkin iç giyim mağazaları, Anneyiz.biz, E-bebek portallarından satın alabileceğiniz bu kullanışlı geceliklerin fiyatı ise 63 TL.
cok guzelmıs bu yaa. hastanede cok ıse yarar. ama fıyatıda ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?