2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok baharcım alacagımdan degil ilginc geldi ondan gorun dedim sizde :) haklısın tabi ben 20 milyona hem gecelegini hem sabahlıgını aldım ..boyle birseye gerek bence de

zaten tatlım bi ürüne yok lohusa yok emzirme gibi kulplar takıldı mı fiyatını fırlatıveriyorlar hemen. ben de gecelik işlerimi bu hafta pazardan halletcem. sonuçta çok ta kaliteli bileye gerek olmıcak kandır kusmuktur kirleneceğinden.

Döfelim valla Baharcım. Hakediyo bu Tülay hatun.
kız evde olsam da yatsam diye dakika sayar oldum. eve gidiyom yemekti oydu buydu yatamıyom da doğru dürüst. anacım ben evde olsam bırak dert yanmayı bütün gün camış gibi yatar ense yapardım he. buldunuz bunamayın gelmesin zoppaaa klava:

Valla kıs yırttık kendimiz evde olalım diye şimdi dertleniyoz. Ama alışkanlıktan ya tamamen bendede aynı durum nüksediyor arada. Dua ediyorum içimden sürekli ya sabır diye diye

Valla kıs yırttık kendimiz evde olalım diye şimdi dertleniyoz. Ama alışkanlıktan ya tamamen bendede aynı durum nüksediyor arada. Dua ediyorum içimden sürekli ya sabır diye diye

yahu hem anneciğin babacığın yanında hem dinleniyorsun kızını beklemenin tadını çıkart ne ya sabırı. şükür de şükür beni düşün haline şükret :)))

ben de çıkıyorum canım. allaha emanet olun. gidip yemek hazırlıcam ya sabır çekicem :))

nasılsınız kızlarrr ya ben kendimi böyle rahatsız hissediyomm hafif bel agrım var nedenkineee????

kızlar affınıza sığınaraktan geldim yine, kdv yaklaştı eleman geldi falan derken giremiyorum valla

bu arada 30+2 göbüşümüz ve bebek çantamız (pek hoş çıkmamış telefon dandik de)

Eklentiler

• $30+2.webp
    7 KB · Görüntüleme: 31
  • $çanta.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $çanta2.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $çanta3.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 18
kızlar affınıza sığınaraktan geldim yine, kdv yaklaştı eleman geldi falan derken giremiyorum valla

canımm maşallah göbişinee ama canta bana kücük geldiii sıgmazkii veletlerinn eşyalarıı...

canımm maşallah göbişinee ama canta bana kücük geldiii sıgmazkii veletlerinn eşyalarıı...

çok küçük çıkmış canım ama hem bebeğin hem de benim hastaneye götürülecek eşyalarımızı alıyor :)
kocaman bişey aslında, telefonla çektim net olsun diye uğraştım derken düzgün çıkmadı yani...
yoksa kol çantası değil modeli, mini bavul a.s

anladım canım sıgıyorsa sorun yok demektirr:)

evet canım sığıyor :) normalde bavul gibi koca koca çantalar takarım zaten bu da biraz büyüğü işte:roflol: :roflol:
ben çıkıyorum tatlım, nişana, cenaze evine ve oturmaya gidicez -tatlicadiarzu- Rabbim güç kuvvet versin bu gidişle yollarda doğurucam :roflol: :roflol:

tüm topiğe iyi akşamlaarrr :)

Bengicim baharcım gülü gülü.

Fatoşcum hoşgeldin.

Mervecim, göbüşe maşallah cnm bnm. Çantada çok güzelmiş. güle güle kullanın inş.

Kızlar bende kaçar. Kocam geldi şükür şehirdışından. 3 günde ösledim valla

oyy oyy maşallah göbüşe.. küçücükmüş kız.. çantan çok güzelmiş güle güle kullan.. bende nike aldım ama daha farklı bir modeli.. bir ara bende ekleyeyim..

2009 eylül bebek odaları bölümünde de var, ama buraya da yapıştırdım.

kızlar odamız küçük olduğundan eşyalarımız da küçük oldu. keşke kocaman bir odamız olsaydı... lojmanda olduğumuzdan elimizden geleni yapmaya çalıştık bizde. bakalım beğenecek misiniz.

odamıza giriş. odamızın bir kapısı bir de yatak odama açılan kapısı var.

halımız

yatağımız

dolabımız (tek kapılı ama oldukça kullanışlı, iki askılı ve altında bir rafı ve çekmecesi var)

duvar rafımız,

lambamız (kendim yaptım, yeşil küre zaten evde vardı, üzerlerini süsledim, uğur böceği odanın ana teması, he he :) )

askımız ( paşabahçeden alındı )

bebeğin odasından yatak odama olan geçiş, yani bebişin odasının iki kapısı var. yatak odama açılan geçişi de toplamını 1 tlye aldığım cam taşları silikonla duvarlara yapıştırarak değiştirmeye çalıştım, üzerine uğur böcekleri ve paşabahçe hediyelik paketlerinin üzerindeki aksesuarları astım.

BEBEĞıM SAĞLICAKLA BÜYÜSÜN ıÇıNDE....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…