maşallah canım göbişede bebişede.çantan herşeyi alıyorsa problem yok.sağlıkla kullanın vaktiyle inşallah.kızlar affınıza sığınaraktan geldim yine, kdv yaklaştı eleman geldi falan derken giremiyorum valla
bu arada 30+2 göbüşümüz ve bebek çantamız (pek hoş çıkmamış telefon dandik de)
kızlar affınıza sığınaraktan geldim yine, kdv yaklaştı eleman geldi falan derken giremiyorum valla
bu arada 30+2 göbüşümüz ve bebek çantamız (pek hoş çıkmamış telefon dandik de)
Bengicim baharcım gülü gülü.
Fatoşcum hoşgeldin.
Mervecim, göbüşe maşallah cnm bnm. Çantada çok güzelmiş. güle güle kullanın inş.
Kızlar bende kaçar. Kocam geldi şükür şehirdışından. 3 günde ösledim valla
bu arada yatak tan pörtleyen ben varım sanırım sabah sabah kahv.edip gelelim bizde oğlşmlannn görüşürzzzz
Mervecim maşallah göbüşüne o kadar kiloya rağmen yine küçük duruyor dün genç bir kız gördüm tesettürlü o kadar zayıftı ki herhalde mervede böyleydi dedim kaydirigubbakcemile3 Ama o kadar zayıflıkta iyi değil eminim şimdi çok tatlı olmuşundur. Bu arada çantanız çok güzel bende böyle birşey alıcam bebeğimle gezerken taşımak için ama artık doğumdan sonra alırım. Güle güle kullan canım..
Günaydın Tülaycım canım benim. Kız yatıp dinlesene senklava: ne işin var erkenden buralarda hadi biz mecburuz geliyoruz ama sana da rahat batıyor valla :roflol:
Bak gör ben izne çıkınca nasıl uyucam , bakma bana da insan çalışırken şöyle uyucam böyle uyucam falan diyor ama izne çıkınca bende uyuyabilecek miyim hiç bilmiyorum. kaydirigubbakcemile3
Herkese günaydın kızlar,
Ben bugün daha iyiyim kafam biraz daha rahat dün bir ürologla görüştüm doktor eşimdeki kitle için o senin düşündüğün tarzda birşey değil sizin cilt altı yağ dokusudur korkmana gerek yok cildiyeye gitmeniz lazım falan dedi bayağı bir rahatladım. :dance:
Ama yine de işin ucunu bırakmak yok kocişi işlerinden ilk fırsat bulduğunda yine yollayacağım hastaneye kaydirigubbakcemile
aynen öle oluyo dilekçin son hafta bende bugünleri sayıklamıştım ama 4 gündür inanılmaz uykusuzum bugün dr umu arıcam..eşin için çok sevndim Allah ım beterinden saklasın inş.
Kıyamam ben sana yaa niye uykusuzluk yaşıyorsun ki geceleri de mi uyuyamıyorsun yoksa? Ağrın falan mı oluyor yoksa sıcaklardan mı acaba? Evet canım allah kimseye bu şekilde sıkıntılar yaşatmasın çok zor adı bile soğuk ve ürkütücü bu hastalığın... Nerde varsa rabbim hepsine tez zamanda şifa versin inşallah.
günaydın annişler size bir sorum var şimdi 32. haftada doğum iznine çıkıyoruz ya ben son 3 haftaya kadar çalışacam olduki ilk haftalarda doğum oldu doğum öncesi izin yanıyor mu yada sağlık sorunları yüzünden 3 hafta sonra tekrar çalışamaz raporu alabiliyormuyuz çok sordum galiba :kedi:
yo tatlım hiç bişeyim yok ağrım felan 4 gündür gece de toplam 2-2.5 bilemedin 3 saat anca uyuyabiliom..hemde okadar yürüyüş yapıom yani gündüz uyuyorum ondan desem değil çıldırcam... Allah kimseye vermesin... tam uykuya dalcam paldırak kalkıyom yataktan içim daralıyo sankiii
günaydın fıstıklar
tülay evet canım bugün 35+0 olduk kızım ve ben ayyyy çok heyacanlanıyor insan
dilek canım birazda olsa rahatlamana sevindim
özgem gözün aydın canım
Canım bilmiyorum yaa bu benimde kafamı kurcalıyor açıkcası çünkü doğumdan önceki 3 haftan her şekilde yanıyor diye biliyorum. Ben bu haftasonu çalışabilir raporumun 3. haftasını tamamlamış olucam haftaya cuma da izne ayrılıcam ve böylece doğumdan önceki çalıştığım 4 haftayı doğumdan sonraya aktarıcam ama gel gör ki izne çıktığımın 1. haftası dolduğunda doğum yaparsam bu çalıştığım 4 haftanın iki haftası yanacak mı bilmiyorum aslında 4 hafta çalıştığıma dair belgelerim var sonuçta aslında mantık olarak yanmaması lazım. Ama doğumdan önceki son 3 haftayı istesende doğumdan sonraya aktaramıyorsun muhabbeti ne onu anlayabilmiş değilim henüz. :uhm:
günaydın fıstıklar
tülay evet canım bugün 35+0 olduk kızım ve ben ayyyy çok heyacanlanıyor insan
dilek canım birazda olsa rahatlamana sevindim
özgem gözün aydın canım
Çok ilginç canım yaaa sütünü gece yatmadan önce falan içmeyi dene belki işe yarar. Neyse canımcım görüş bakalım bir doktorunla belki tavsiyeleri olur. Amin canım sende inş en kısa sürede bol bol uyursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?