2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yani biz 32. haftada çalışabilir raporu alıyoruz. ta ki 40 dan üç hafta öncesine kadar. 37. haftada ayrılmak zorundayız. bu süre içerisinde ne kadar çalışırsak o kadarını aktarırırz, olay bu....

çünkü bu bizim yasal hakkımız....

kızlar hepinize teş.ederim heyecanlanıyorum valla hayırlısınla doğurcam inşallah

dilek canım mysweetgirl haklı aynen böyle çalıştığın yanmaz

kızlar kimseye sormanıza gerek yok mevzuatı bizim bakanlık belirliyor, dilek için rahat olsun. buradaki üstadlara da teyit ettirdim.

Herkese günaydın kızlar. Ben de 32 den sonra çalışabilir raporu aldım. ızin konusunda biraz da araştırma yapmıştım. Mysweetgirl seninle aynı şeylerin doğru olduğunu biliyorum bende.

ya sorma bizim ülkemizde zor bu işler Allah kolaylık versinnn
oooo az kalmış hadi hayırlısı cnmcımmmm

gunaydın tulaycım.. denız gunaydın

dilek bugun konusucam sanada haber verırım canım..

günaydın Meryem'ciğim
erkekler doğum yapsaydı emin olun ücretli izin doğum öncesi 9 ay doğum sonrası da en az 3 yıl olurdu çift çizgiyi gördükleri gün izne ayrılır 3 yaşına kadar da gelmezlerdi hatta doğum parası süt parası 50 tl gibi komik rakalmarda olmaz 4000 liradan falan bahsederlerdi kesin adamlara bak süt parasının hikayesi çok komik 2000 liralardan 50 liraya düşümüş biliyor musunuz sosyal güvenlik uzmanı var Ali diye bir bey o anlatmıştı bir kere ntv de

gunaydin kizlar nasilsiniz?

dilekcim urologun soyledikleriyle rahatlamissin ne guzel. insallah kontrolde de basit bir sey oldugunu anlayip iyice rahatlarsin.

gulaycim ben fotograflari goremiyorum niye bende cikmiyor ki???
ankara bulusmasinda eklediginden farkli bir metodlami ekledin onlari gorebilmistim cunku?

dun aksam babami gordum kizlar, masallah cok iyi gorunuyordu
cabuk toparlandi, onu oyle gorunce de benim moralim duzeldi :)

Evet tatlım sana katılıyorum.
Dİlek canım naber bu arada bebekin nasıl?

kızlar kimseye sormanıza gerek yok mevzuatı bizim bakanlık belirliyor, dilek için rahat olsun. buradaki üstadlara da teyit ettirdim.

Anladım canım öyleyse rahat olayım yani ben önümüzdeki hafta cumayı tamamlayınca ( toplam çalıştığım 4 hafta oluyor ) ondan sonra ne zaman doğum yaparsam yapayım her durumda o 4 haftayı doğumdan sonraya aktarabiliyorum. Çok teşekkürler canım yaa bayağı rahatladım benim kafam iyice allak bullak olmuştu zaten aktaramamak saçmalık olur sonuçta çalıştığımı elimdeki belgelerle ispatlıyorum ben.

Canım günaydın çok sevindim iyi olmasına ve seninde iyi olmana Çok Şükür Allah'a

tatlım eklenti olarak da ekledin, senin eklediğin şekilde. o da bebek odaları topiğinde , baksana oraya.

gulay yanı yanmıyormu haftamız.. ben bugun dogursam 3 haftam yanmazmı?

yok tatlım yanmaz. yani sen 32. haftada aldığın çalışabilir raporunun üzerine kaç gün çalıştıysan onun hepsini aktarabilirsin.... tabi şu son 3 hafta çalışamazsın ve o kısmı ayıramazsın. ama son üç hafta olayı 40. haftadan önceki 3 haftadır. yani bireysel olarak senin kaçıncı haftada doğurduğun önemli değil.

tabi canım o şekilde oluyor.

Çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamnda iyileşir baban ve torununu kucağına alır.

tabi canım düzelsin moralleriniz, senin aliş bebek babanada sağlık getirecek, uğuruyla gelecek...

ya sorma bizim ülkemizde zor bu işler Allah kolaylık versinnn

oooo az kalmış hadi hayırlısı cnmcımmmm

Evet tatlım yaa az kaldı çok şükür... Yani 1 ay + 1 hafta falan kaldı.

Çok sağol canım...İnşallah öyle olur. Baban için çok sevindim gözünaydın canım zaten bu dünyada yaşayacak bir günü bile varsa kim ne derse desin baban yine yaşar, rabbim uzun ömürler versin inşallah babacığına...

gulay yanı yanmıyormu haftamız.. ben bugun dogursam 3 haftam yanmazmı?

Canım sen daha çalışabilir raporunu alıp, belli bir hafta çalışmadığın için sen şu an doğum yapsan hiçbirşey aktaramazsın çünkü rapor şart bildiğim kadarıyla. Bir arkadaşımın tanıdığı 32. haftada çalışabilir raporu almadan 37. haftaya kadar çalışmış tabii hiçbirşey aktaramamış doğum sonrasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…