ya sorma bizim ülkemizde zor bu işler Allah kolaylık versinnnnaber Tülay'cığım
aman bu rapor işleri iyice karıştı kalfamda bende 36 da ayrılmak istiyorum 35+0 da ayrılmam lazım yoksa 36+0 mı bilmiyorum saçma sapan işler halbuki doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonrada hiç değilse 12 hafta banko izin olsa 32 de başlatırdım iznimi doğum sonrasına izin atacaz diye göbeğimiz çatlıyor
oooo az kalmış hadi hayırlısı cnmcımmmmCanım acaba çalışabilir raporu alıp çalışması haftaları tamamladıktan sonra doğum öncesi izin raporunu da almış mı acaba bu kadın. Bana çok mantıksız geliyor yaa sonuçta ben raporla belli bir hafta çalıştığımı ispatlıyorum böyle saçmalık olur mu? Sen sor bakalım canım ne diyecek, bana da bilgi ver.
Evet canım 1-2 Eylül diye düşünüyorum dedi.
Canım belki doğum öncesi istirahat raporunu almadığı içindir.
gunaydın tulaycım.. denız gunaydın
dilek bugun konusucam sanada haber verırım canım..
dilekcim şimdi okudum tabiki yanmıyor tatlım, kafan karışmasın. yanan haftalar olursa 38,39,40 ıncı haftalar olur. sen iyice karıştırmışsın yani.....
yani sen 38 de doğurdun diyelim, ondan 3 hafta öncesi yanmaz kesinlikle.
mevzuatta asıl denilmek istenen şey hamilelerin 38, 39 ve 40 ıncı haftalarda çalışmalarını önlemek, sağlık açısından. yani asıl kastedilen 38, 39 ve 40 ıncı haftalar.
tatlım kimsene sormana gerek yok, biz bu konuda mevzuat dersi aldık, sen yani 38 inci haftaya kadar ne kadar çalışırsın onu aktarırsın, doğum ister 38 de ister 39 da ister 40 da olsun.....
dilekcim şimdi okudum tabiki yanmıyor tatlım, kafan karışmasın. yanan haftalar olursa 38,39,40 ıncı haftalar olur. sen iyice karıştırmışsın yani.....
yani sen 38 de doğurdun diyelim, ondan 3 hafta öncesi yanmaz kesinlikle.
mevzuatta asıl denilmek istenen şey hamilelerin 38, 39 ve 40 ıncı haftalarda çalışmalarını önlemek, sağlık açısından. yani asıl kastedilen 38, 39 ve 40 ıncı haftalar.
tatlım kimsene sormana gerek yok, biz bu konuda mevzuat dersi aldık, sen yani 38 inci haftaya kadar ne kadar çalışırsın onu aktarırsın, doğum ister 38 de ister 39 da ister 40 da olsun.....
kızlar kimseye sormanıza gerek yok mevzuatı bizim bakanlık belirliyor, dilek için rahat olsun. buradaki üstadlara da teyit ettirdim.
gunaydin kizlar nasilsiniz?
dilekcim urologun soyledikleriyle rahatlamissin ne guzel. insallah kontrolde de basit bir sey oldugunu anlayip iyice rahatlarsin.
gulaycim ben fotograflari goremiyorum niye bende cikmiyor ki???
ankara bulusmasinda eklediginden farkli bir metodlami ekledin onlari gorebilmistim cunku?
dun aksam babami gordum kizlar, masallah cok iyi gorunuyordu
cabuk toparlandi, onu oyle gorunce de benim moralim duzeldi :)
dilekcim urologun soyledikleriyle rahatlamissin ne guzel. insallah kontrolde de basit bir sey oldugunu anlayip iyice rahatlarsin.
ankara bulusmasinda eklediginden farkli bir metodlami ekledin onlari gorebilmistim cunku?
gulay yanı yanmıyormu haftamız.. ben bugun dogursam 3 haftam yanmazmı?
Anladım canım öyleyse rahat olayım yani ben önümüzdeki hafta cumayı tamamlayınca ( toplam çalıştığım 4 hafta oluyor ) ondan sonra ne zaman doğum yaparsam yapayım her durumda o 4 haftayı doğumdan sonraya aktarabiliyorum. Çok teşekkürler canım yaa bayağı rahatladım benim kafam iyice allak bullak olmuştu zaten aktaramamak saçmalık olur sonuçta çalıştığımı elimdeki belgelerle ispatlıyorum ben.
Herkese günaydın kızlar. Ben de 32 den sonra çalışabilir raporu aldım. İzin konusunda biraz da araştırma yapmıştım. Mysweetgirl seninle aynı şeylerin doğru olduğunu biliyorum bende.
ya sorma bizim ülkemizde zor bu işler Allah kolaylık versinnn
oooo az kalmış hadi hayırlısı cnmcımmmm
gulay yanı yanmıyormu haftamız.. ben bugun dogursam 3 haftam yanmazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?