dilekcim bak ben sana söylemiştim, ben de çok kuruntuluyum her şeyi kist sanırım, hadi gözün aydın.
filiz benımde bıldıgım her sekılde son 3 haftan yanıyor
Canım elinde çalıştığını ispatlayıcı rapor olduğu sürece yanmaması lazım aslında...
Günaydın canım,
Ayyy valla hiçbir şey kalmadı be canım, en az senin kadar bende heyecanlıyım. İnşallah hayırlısıyla kucağına alacaksın bebeşini... opuyorumnanaktan
ben başta oyle bılıyordum canım. esımın teyzesıde bır programda kadın konusurken falanda dınlemıs kadın demişki işten cıktım ertesı hafta dogum oldu 3 haftam yandı falan demiş. ben bugun bızım personel muduru ıle konusayım bunu
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl
günydn cnm hoşgldnnn
ben başta oyle bılıyordum canım. esımın teyzesıde bır programda kadın konusurken falanda dınlemıs kadın demişki işten cıktım ertesı hafta dogum oldu 3 haftam yandı falan demiş. ben bugun bızım personel muduru ıle konusayım bunu
amin cnm inş.bu arada gün verdimi cnm dr un san sezaryen düşünüyordun ya normalde vermesi lazımdı ama
evt bnm bi tanıdığımında yandı raporunu uzatmıştı 20 gün önce bebiş gelince yandı izni cnm bana baştan beri uzatmak saçma geldi zaten hep...çünkü kurumlarımızda iş yok yani çalışan hakları korunmuyorrr
dilekcim şimdi okudum tabiki yanmıyor tatlım, kafan karışmasın. yanan haftalar olursa 38,39,40 ıncı haftalar olur. sen iyice karıştırmışsın yani.....
yani sen 38 de doğurdun diyelim, sadece ondan 3 hafta öncesi yanmaz kesinlikle.
mevzuatta asıl denilmek istenen şey hamilelerin 38, 39 ve 40 ıncı haftalarda çalışmalarını önlemek, sağlık açısından. yani asıl kastedilen 38, 39 ve 40 ıncı haftalar.
tatlım kimsene sormana gerek yok, biz bu konuda mevzuat dersi aldık, sen yani 38 inci haftaya kadar ne kadar çalışırsın onu aktarırsın, doğum ister 38 de ister 39 da ister 40 da olsun.....
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl
günaydın gofretler yaber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?