2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dilekcim bak ben sana söylemiştim, ben de çok kuruntuluyum her şeyi kist sanırım, hadi gözün aydın.

Canım elinde çalıştığını ispatlayıcı rapor olduğu sürece yanmaması lazım aslında...

ben başta oyle bılıyordum canım. esımın teyzesıde bır programda kadın konusurken falanda dınlemıs kadın demişki işten cıktım ertesı hafta dogum oldu 3 haftam yandı falan demiş. ben bugun bızım personel muduru ıle konusayım bunu

Günaydın canım,

Ayyy valla hiçbir şey kalmadı be canım, en az senin kadar bende heyecanlıyım. İnşallah hayırlısıyla kucağına alacaksın bebeşini... opuyorumnanaktan

amin cnm inş.bu arada gün verdimi cnm dr un san sezaryen düşünüyordun ya normalde vermesi lazımdı ama

evt bnm bi tanıdığımında yandı raporunu uzatmıştı 20 gün önce bebiş gelince yandı izni cnm bana baştan beri uzatmak saçma geldi zaten hep...çünkü kurumlarımızda iş yok yani çalışan hakları korunmuyorrr

günydn cnm hoşgldnnn

naber Tülay'cığım
aman bu rapor işleri iyice karıştı kalfamda bende 36 da ayrılmak istiyorum 35+0 da ayrılmam lazım yoksa 36+0 mı bilmiyorum saçma sapan işler halbuki doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonrada hiç değilse 12 hafta banko izin olsa 32 de başlatırdım iznimi doğum sonrasına izin atacaz diye göbeğimiz çatlıyor

Canım acaba çalışabilir raporu alıp çalışması haftaları tamamladıktan sonra doğum öncesi izin raporunu da almış mı acaba bu kadın. Bana çok mantıksız geliyor yaa sonuçta ben raporla belli bir hafta çalıştığımı ispatlıyorum böyle saçmalık olur mu? Sen sor bakalım canım ne diyecek, bana da bilgi ver.

amin cnm inş.bu arada gün verdimi cnm dr un san sezaryen düşünüyordun ya normalde vermesi lazımdı ama

Evet canım 1-2 Eylül diye düşünüyorum dedi.

Canım belki doğum öncesi istirahat raporunu almadığı içindir.

Dilek ciğim anladığım kadarıyla 37 ile 40 hafta arasını kast ediyorsun canım o haftalar yanıyor elbette 37 de ayrıldın diyelim ertesi günü doğum yaptın geri kalan haftalar yanıyor ama 40 da yaptın zaten kullanılmış oluyor

dilekcim şimdi okudum tabiki yanmıyor tatlım, kafan karışmasın. yanan haftalar olursa 38,39,40 ıncı haftalar olur. sen iyice karıştırmışsın yani.....

yani sen 38 de doğurdun diyelim, ondan 3 hafta öncesi yanmaz kesinlikle.

mevzuatta asıl denilmek istenen şey hamilelerin 38, 39 ve 40 ıncı haftalarda çalışmalarını önlemek, sağlık açısından. yani asıl kastedilen 38, 39 ve 40 ıncı haftalar.

tatlım kimsene sormana gerek yok, biz bu konuda mevzuat dersi aldık, sen yani 38 inci haftaya kadar ne kadar çalışırsın onu aktarırsın, doğum ister 38 de ister 39 da ister 40 da olsun.....

Son düzenleme:

evet canım çok güzel açıklamışsın aynen öyle opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…