oradan gordum gulaycim sonra.
cok guzel olmus odaniz cok begendim iyi gunlerde kullansin guzel kizin.
saolun kizlar bende cok sevindim onu oyle iyi gorunce, allah tum hastalara sifa versin. saglik cok onemli, hic ihmale gelmiyor.
Evet tatlım sana katılıyorum.
Dİlek canım naber bu arada bebekin nasıl?
Evet tatlım yaa az kaldı çok şükür... Yani 1 ay + 1 hafta falan kaldı.
Çok sağol canım...İnşallah öyle olur. Baban için çok sevindim gözünaydın canım zaten bu dünyada yaşayacak bir günü bile varsa kim ne derse desin baban yine yaşar, rabbim uzun ömürler versin inşallah babacığına...
Canım sen daha çalışabilir raporunu alıp, belli bir hafta çalışmadığın için sen şu an doğum yapsan hiçbirşey aktaramazsın çünkü rapor şart bildiğim kadarıyla. Bir arkadaşımın tanıdığı 32. haftada çalışabilir raporu almadan 37. haftaya kadar çalışmış tabii hiçbirşey aktaramamış doğum sonrasına.
gulay yanı yanmıyormu haftamız.. ben bugun dogursam 3 haftam yanmazmı?
günaydın cnmcım hoşgeldin
saolun kizlar bende cok sevindim onu oyle iyi gorunce, allah tum hastalara sifa versin. saglik cok onemli, hic ihmale gelmiyor.
ay evet sonra emdi emmedi , kakasını yaptı yapmadı öel yuvarlanıp gitcezz
Sağol canım. Sen de işten ayrılmıştın değil mi? Nasıl rahatmısın artık? Ben de biraz iznimi aktarayım diye uğraşıyorum ama bu hafta çok zorlandım. Ağustos'un 3 ü gibi ayrılırım diye plan yapmıştım ama.... Birde bebiş ters mi döndü ne acayip bir baskı var rahmin alt kısmında.
Evet yaa doğumdan sonra fırsat buldukça tek derdimiz bunlar olacak inşallah. Pişik mi oldu , uyumuyor mu , neden ağlıyor vb.... kaydirigubbakcemile3
yok benım hakkım yok bılıyorumda mısal verdım ben. biliyorum yanı kızlar:) ben bazen küçük oldugumu unutuyorum:)
ebru tekrar gozun aydın canım. ne zaman cıkacak baban
yok benım hakkım yok bılıyorumda mısal verdım ben. biliyorum yanı kızlar:) ben bazen küçük oldugumu unutuyorum:)
ebru tekrar gozun aydın canım. ne zaman cıkacak baban
bizim baya var canım ikimizin arası 2 gün galiba dimi
yaa bı dakıka sımdı ben hesap yaptıkca karısıyorum. sımdı 16 hafta ıznımız var. ben 5 hafta calısır raporu aldım rapordan sonraya 11 haftam kaldı. hemen ertesı gunde dogurdum. tam 16hafta ızın yapacagım dımı..
Günaydınlaaaar zemuszemus
Dilek, Ebru güzel haberler vermişsiniz, çok sevindim
Tülay bence uykusuzlığun işten ayrılma sıkıntından kaynaklanıyor. bunun gecici bir dönem olduguna kendini ikna edersen faydası olacağına inanıyorum. neticede işi bırakma kararı vermişsin ama ilerde istersen gene başlayabilirsin, değil mi?
inşallah bugün Cuma gibi bir Perşembe olur, çabucak gecip biter kaydirigubbakcemile2
yaa bı dakıka sımdı ben hesap yaptıkca karısıyorum. sımdı 16 hafta ıznımız var. ben 5 hafta calısır raporu aldım rapordan sonraya 11 haftam kaldı. hemen ertesı gunde dogurdum. tam 16hafta ızın yapacagım dımı..
evet denızcım sneınle aynı sayılırız.
bu arada dun egıtıme gıttık ya bız ebru ıle. oradan cıkısta avent ın stantı vardı. kadına sordum gogus kalkanını. gece yatarkende takabılırsınız dedı. kesınlıkle çok memnunnkalacaksınız dedı. 40 dk olayı tedbır olarak yazılmıstır dedı. sadece emzırırken cıkarılıyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?