2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet sonra emdi emmedi , kakasını yaptı yapmadı öel yuvarlanıp gitcezz

gulay yanı yanmıyormu haftamız.. ben bugun dogursam 3 haftam yanmazmı?

meryemcim senin zaten bu hafta doğursan aktarabileceğin bir izin hakkın doğmamış ki, yanacak bir durumun yok... ben seni daha ileriki haftalardasın sanmıştım, sen daha 30 dasın di mi.

günaydın cnmcım hoşgeldin

Sağol canım. Sen de işten ayrılmıştın değil mi? Nasıl rahatmısın artık? Ben de biraz iznimi aktarayım diye uğraşıyorum ama bu hafta çok zorlandım. Ağustos'un 3 ü gibi ayrılırım diye plan yapmıştım ama.... Birde bebiş ters mi döndü ne acayip bir baskı var rahmin alt kısmında.

saolun kizlar bende cok sevindim onu oyle iyi gorunce, allah tum hastalara sifa versin. saglik cok onemli, hic ihmale gelmiyor.

Ebrucum çok geçmiş olsun...Babanın iyi olmasına sevindim...Umarım en kısa sürede taburcu oluropuyorumnanaktan
Bu arada odanız çok güzel....Daha önce bu tarz bişe görmemiştim...Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin:)

evet cnm evdeyim ve çok sıkıcı bebişim olsada onla uğraşşsammmmm..olabilir cnm artık son günler dahada baskı yapıoo haliyla ağırlaştıkça
Evet yaa doğumdan sonra fırsat buldukça tek derdimiz bunlar olacak inşallah. Pişik mi oldu , uyumuyor mu , neden ağlıyor vb.... kaydirigubbakcemile3

aynen valla

yok benım hakkım yok bılıyorumda mısal verdım ben. biliyorum yanı kızlar:) ben bazen küçük oldugumu unutuyorum:)

ebru tekrar gozun aydın canım. ne zaman cıkacak baban

cancanlar günaydınlar. herkesin keyifler yerinde okuduğum kadarıyla çok sevindim.
ebrucum bak bu kadar hamişin duasını aldı baban hemen toparlanmış en kısa zamanda hiçbişey olmamış gibi devam edecek gör bak canım. çok sevindim tatlım.

Günaydınlaaaar zemuszemus

Dilek, Ebru güzel haberler vermişsiniz, çok sevindim

Tülay bence uykusuzlığun işten ayrılma sıkıntından kaynaklanıyor. bunun gecici bir dönem olduguna kendini ikna edersen faydası olacağına inanıyorum. neticede işi bırakma kararı vermişsin ama ilerde istersen gene başlayabilirsin, değil mi?

inşallah bugün Cuma gibi bir Perşembe olur, çabucak gecip biter kaydirigubbakcemile2

yaa bı dakıka sımdı ben hesap yaptıkca karısıyorum. sımdı 16 hafta ıznımız var. ben 5 hafta calısır raporu aldım rapordan sonraya 11 haftam kaldı. hemen ertesı gunde dogurdum. tam 16hafta ızın yapacagım dımı..

yok benım hakkım yok bılıyorumda mısal verdım ben. biliyorum yanı kızlar:) ben bazen küçük oldugumu unutuyorum:)

bizim baya var canım ikimizin arası 2 gün galiba dimi

saol canim, pazartesiye kadar hastanede, anacim da cok yoruldu ama baska kimsenin kalmasina da izin vermiyor kendi kaliyor yaninda. iste kocasi deil mi kiyamiyor :)

eee meryem begendin mi dun aksam kursu, bana bildigimiz seylermis gibi geldi ama esim cok faydali buldu
birazda tirsmis normal dogumdan diyor ki doktor eger sezeryan yapalim derse israrci olmayalim dinleyelim onu

bizim baya var canım ikimizin arası 2 gün galiba dimi

evet denızcım sneınle aynı sayılırız.
bu arada dun egıtıme gıttık ya bız ebru ıle. oradan cıkısta avent ın stantı vardı. kadına sordum gogus kalkanını. gece yatarkende takabılırsınız dedı. kesınlıkle çok memnunnkalacaksınız dedı. 40 dk olayı tedbır olarak yazılmıstır dedı. sadece emzırırken cıkarılıyormus.

16 hafta ama 8+8 olarak hesaplanıyor canım 8 doğum öncesi 8 doğum sonrası sen maksimumu 5 hafta doğum sonrasına atabiliyorsun bu 8 hafta doğum öncesi izninden 5 hafta daha çalışır raporu alıp ertesi gün doğurursan sadece 8 hafta kullanabilirsin doğum sonrasında

Çok sağol canım benim opuyorumnanaktan

Hayır canım yapmayacaksın sadece 13 hafta izin yapacaksın.

valla dun bende almaya karar verdim onlardan. sterilizasyon aletide alicam, surekli kaynatarak sterilize etmek cok zor olacak, hem ev disinda tatile felan gittigimizde de cok faydasi olur. 6 dk da steril ediyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…