ayfercim onlar daha sonraki derslerin konulari
6 hafta surecek bu kurs, dun aksamkinin konusu dogumla ilgili bilgilerdi dogum hemsiresi anlatti bunlari
haftaya mesela gebelikte egzersiz diye bir dersimiz var fizik tedavi uzmani anlatacak. heralde bel sirt agrilari falan icin uygun hareketler ya da dogumu kolaylastiran ergzersizler varsa onlar anlatilacaktir
İYİZ NAPALIM BİZDE 1 AĞUSTOSA KADAR İŞ YERİNDE SİZLERLEYİZ SEVİNİYORUM ASLINDA hihoyyyt
ablam sezeryan yapmıştı doktoru onada demişti ama ben bunun rahim için değil de gazını rahat atması için olduğu aklımda kalmış
İYİZ NAPALIM BİZDE 1 AĞUSTOSA KADAR İŞ YERİNDE SİZLERLEYİZ SEVİNİYORUM ASLINDA hihoyyyt
evet ya küçücük bebekleri bırakıp gidecez çalışmaya, beni de çok etkiliyor bu durum.... ücretsiz izin kullanmam da imkansız şuan, ancak bi sayısal loto falan çıkacak ki ozaman :)
Desene canım aynı zamanda ayrılıyoruz bende 31 Temmuzda işi bırakıcam ama 3 ağustos pazartesi günü hastaneye gidip raporumu başlatacağım.
Yuhhh yaaa habere bakar mısınız? Toplum olarak nasıl bir yozlaşma içerisindeyiz...
Antalya'da, 14 yaşındaki genç kıza ağabeyi tecavüz etti, hamile kalan kız 6,5 aylık bebeğini teyzesinin vurduğu iğneler sayesinde düşürdü, annesi ise bebeği alıp boş bir arsaya gömdü.Bunları öğrenen abla ise evden kaçıp küçük kardeşinin yaşadığı dramı polise anlattı. Anne ve teyze gözaltında, ağabeyi ise aranıyor.
Günaydın kızlar.. nabersiniz?
Ebrucum babanın iyi olduğuna çok sevindim. Ayrıca Meryemle katıldığınız kurs çok güzelmiş ya. Yararlı bilgiler öğrenmişsiniz. Saolun paylaştığınız için kızlar..
biz oğlumuza daha isim bulamadık ben kağan diyorum eşimde istiyo ama o mustafa kağan olsun diyo sizce nasıl ?
evet tatlım yaaaa nasıl görüşçez senle izindeyken mafoldumben
kıyamam sana gülaycım ya imkanım olsa kredinize yarım ederdim valla samimiyetime inan
dilek sen bari izinde boşlama bak heeeee
biz oğlumuza daha isim bulamadık ben kağan diyorum eşimde istiyo ama o mustafa kağan olsun diyo sizce nasıl ?
dogumun yaklastigini soyle anlarmisiz:
bebek alta gittigi icin karnimizin ustunde bir rahatlama olurmus nefes almamiz duzelirmis
kilo kaybi olurmus vucuttan odem cozuldugu icin
yalanci kasilmalar olurmus (sanci ve kasilmalar eger dinlendigimizde geciyorsa yalanci sanci demekmis endise etmeye gerek yok 34. haftadan itibaren cogu hamilede olurmus)
enerji dolu hissedermisiz
dogumun basladigini ise su sekilde anlarmisiz
nişan gelirse (kahverengi, koyu kivamli akinti)
suyumuz gelirse
kasilmalar sancilar dinlenerek gecmiyorsa
bu durumda hastaneye gitmek gerekiyor
Günaydın kızlar.. nabersiniz?
Ebrucum babanın iyi olduğuna çok sevindim. Ayrıca Meryemle katıldığınız kurs çok güzelmiş ya. Yararlı bilgiler öğrenmişsiniz. Saolun paylaştığınız için kızlar..
bu arada kızlar kuşadasında gittiğim net cafenin sahibi bayanda hamile idi.33 haftalıktı geçen hafta ve doğum yapmış.ay canım bebiş 2000 gr doğmuş.odaya kimseyi sokmuyorum bişi olur diye dedi.resmen bebek dimi dedim ya evet dedi ağlıyor dedi.ay içimizde olan halini görmüş olacaktım ama saygıyla karşıladım kimselere göstermiyormuş.bir ay sonra çekicem resim dedi.hayırlısı ile sağlıkla büyüsünde o da.canım yaa.sancıları başlamış birden koşturmuşlar.
özgem benimmm hoşgeldin nasılsın şeker?
günaydın cnm hoşgeldin nasılsınız?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?