2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay ne güzel 6 hafta dememki, kızlar artık bu seminerlerden sonra normal doğurursunuz :) şaka bi yana, bizim seminer de 2 de başlayıp akşama kadar tek günmüş.

İYİZ NAPALIM BİZDE 1 AĞUSTOSA KADAR İŞ YERİNDE SİZLERLEYİZ SEVİNİYORUM ASLINDA hihoyyyt

evet tatlım yaaaa nasıl görüşçez senle izindeyken mafoldumben

evet ya küçücük bebekleri bırakıp gidecez çalışmaya, beni de çok etkiliyor bu durum.... ücretsiz izin kullanmam da imkansız şuan, ancak bi sayısal loto falan çıkacak ki ozaman :)

kıyamam sana gülaycım ya imkanım olsa kredinize yarım ederdim valla samimiyetime inan

Desene canım aynı zamanda ayrılıyoruz bende 31 Temmuzda işi bırakıcam ama 3 ağustos pazartesi günü hastaneye gidip raporumu başlatacağım.

dilek sen bari izinde boşlama bak heeeee

Günaydın kızlar.. nabersiniz?

Ebrucum babanın iyi olduğuna çok sevindim. Ayrıca Meryemle katıldığınız kurs çok güzelmiş ya. Yararlı bilgiler öğrenmişsiniz. Saolun paylaştığınız için kızlar..

biz oğlumuza daha isim bulamadık ben kağan diyorum eşimde istiyo ama o mustafa kağan olsun diyo sizce nasıl ?

vAYŞET BU YA İNANAMIYORUM

hoşgeldın ozge bız ıyıyız sen nasılsın.

bu arada kızlar kuşadasında gittiğim net cafenin sahibi bayanda hamile idi.33 haftalıktı geçen hafta ve doğum yapmış.ay canım bebiş 2000 gr doğmuş.odaya kimseyi sokmuyorum bişi olur diye dedi.resmen bebek dimi dedim ya evet dedi ağlıyor dedi.ay içimizde olan halini görmüş olacaktım ama saygıyla karşıladım kimselere göstermiyormuş.bir ay sonra çekicem resim dedi.hayırlısı ile sağlıkla büyüsünde o da.canım yaa.sancıları başlamış birden koşturmuşlar.

evet tatlım yaaaa nasıl görüşçez senle izindeyken mafoldumben

kıyamam sana gülaycım ya imkanım olsa kredinize yarım ederdim valla samimiyetime inan

dilek sen bari izinde boşlama bak heeeee

ay sağol canım benim, söylemen yeter, melek kalpli arkadaşım.... belki kociş burada olsaydı kullanırdım bir kaç ay da, ama o da askere gidecek aralıkta.....

biz oğlumuza daha isim bulamadık ben kağan diyorum eşimde istiyo ama o mustafa kağan olsun diyo sizce nasıl ?

mustafa kağan çok güzel, bence mustafa bile tek başına güzel,

sAĞOL CANIM BİLGİLER İÇİN Şeniz

günaydın cnm hoşgeldin nasılsınız?????

ay kıyamam ona ama miniciktir o bebek ya ayy içim gitti allah analaı babalı büyütsün bizede zamanında doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…