2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr çok mutlu oldummm
p.tesı dr a gıtmıstım ya ben hergun sekerıme bakıyordum. dun akşam hastanede yaptırdıgım bazı tahlıller vardı onlarında sonucunu aldık. hersey çok normal gorunuyor. dr dedıkı sımdıye kadarkı seker yukselmelerın senı ve bebegını olumsuz etkılememıs. dıyete basladıgımdan bu yana yanı p.tesı akşamdan ıtıbaren cıkan kan degerlerımınde çok ıyı oldugunu soyledı:)

evet tatlım yaaaa nasıl görüşçez senle izindeyken mafoldumben
kıyamam sana gülaycım ya imkanım olsa kredinize yarım ederdim valla samimiyetime inan
dilek sen bari izinde boşlama bak heeeee

Yok tatlım boşlar mıyım hiç sık sık girmeye çalışırım ben ne yapıcam bütün gün evde.

Ahh canım benim yaaa kuvezde falan kalmış mı acaba? Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeye nasip etsin inşallah. Ne yapsın annesi de haklı allah kimsenin başına vermesin.

slm kızlar.. ebru meryem çok güzel bilgiler paylaşmışsınız teşekkürler.. negüzel kurs yaa.. keşke burdada olsaydı..

kızlar bizim internette bakım varmış 11.30 ortadan kaybolurum haberiniz olsun öğleden sonrada annemi doktora götüreceğim bugün görüşemeyeceğiz pek

ay evet dilek boşlama bizi lüftennnn

teşekkürler mustafa ismi güzel peygamberimiz ismi ama ne bileyim bu isim konusu zor ya

öge hoŞ geldİn Şeker

hoşbuldum balımmmm

Hadi gözünaydın şekerim çok sevindim yaaa
aniiiiiiiiiiiiiiii sende mi yanlız kaldım kıyamam bensanaaaaaŞeniz

Yok kıs annemle babam burda

Hadi gözünaydın meryemcim diyete devam öyleyse... İnşallah hep böyle devam eder ,kuzun hiç etkilenmez sağlıklı sağlıklı beslenir inş... :lepi:

oh maşallah canım çok sevindim

Kızlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Hernekadar biçoğunu biliyor da olsak topluca duymak daha farklı oluyor. Bizim de öyle bir imkan olsa da gitsek keşke. Ben de özellikle eşimin bebek bakımıyla ilgili bişeyler öğrenmesini istiyorum.
evet ya küçücük bebekleri bırakıp gidecez çalışmaya, beni de çok etkiliyor bu durum.... ücretsiz izin kullanmam da imkansız şuan, ancak bi sayısal loto falan çıkacak ki ozaman :)
Bence de çalışan annelerin ortak sorunu. Yaa birde bizim doktor bu rapor vs. olaylarıyla uğraşmak istemiyor gibi. Bir arkadaşımın doktoru o hiç istemeden 3 ay heyet vermiş. Bizimki de öyle bir güzellik yapsa bizede bebişlerle daha çok ilgilenebilsek....
Desene canım aynı zamanda ayrılıyoruz bende 31 Temmuzda işi bırakıcam ama 3 ağustos pazartesi günü hastaneye gidip raporumu başlatacağım.
Sanırım canım bende aynı günlerde ayrılacağım izne ama bu aralar gerçekten çok zorlanıyorum.

çok sağolun kızlar. ben kendımı gectımde onun etkılenmemıs olması çok guzel. Allaha bin şükürr

kızlar merak etmeyın bız ebru ıle her ogrendıgımızı buırada aktarırız benım unuttuklarımı o aktarır onun unutuklarını ben. bu sıteyı bu yuzden çoık sevıyorum

özge harika görünüyor canımm.... çok güzel olmuşşş....:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…