evet tatlım yaaaa nasıl görüşçez senle izindeyken mafoldumben
kıyamam sana gülaycım ya imkanım olsa kredinize yarım ederdim valla samimiyetime inan
dilek sen bari izinde boşlama bak heeeee
bu arada kızlar kuşadasında gittiğim net cafenin sahibi bayanda hamile idi.33 haftalıktı geçen hafta ve doğum yapmış.ay canım bebiş 2000 gr doğmuş.odaya kimseyi sokmuyorum bişi olur diye dedi.resmen bebek dimi dedim ya evet dedi ağlıyor dedi.ay içimizde olan halini görmüş olacaktım ama saygıyla karşıladım kimselere göstermiyormuş.bir ay sonra çekicem resim dedi.hayırlısı ile sağlıkla büyüsünde o da.canım yaa.sancıları başlamış birden koşturmuşlar.
Günaydın yavruslarrrr. Napem canlarım kocayı işe yolladım. Ananemi İzmire gönderdik. Bende hemen koştum geldim sizlere opuyorumnanaktan. Sizden naber bakalım.?
ay evet dilek boşlama bizi lüftennnnYok tatlım boşlar mıyım hiç sık sık girmeye çalışırım ben ne yapıcam bütün gün evde.
Ahh canım benim yaaa kuvezde falan kalmış mı acaba? Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeye nasip etsin inşallah. Ne yapsın annesi de haklı allah kimsenin başına vermesin.
slm kızlar.. ebru meryem çok güzel bilgiler paylaşmışsınız teşekkürler.. negüzel kurs yaa.. keşke burdada olsaydı..
öge hoŞ geldİn Şeker
kızlarr çok mutlu oldummm
p.tesı dr a gıtmıstım ya ben hergun sekerıme bakıyordum. dun akşam hastanede yaptırdıgım bazı tahlıller vardı onlarında sonucunu aldık. hersey çok normal gorunuyor. dr dedıkı sımdıye kadarkı seker yukselmelerın senı ve bebegını olumsuz etkılememıs. dıyete basladıgımdan bu yana yanı p.tesı akşamdan ıtıbaren cıkan kan degerlerımınde çok ıyı oldugunu soyledı:)
aniiiiiiiiiiiiiiii sende mi yanlız kaldım kıyamam bensanaaaaaŞeniz
p.tesı dr a gıtmıstım ya ben hergun sekerıme bakıyordum. dun akşam hastanede yaptırdıgım bazı tahlıller vardı onlarında sonucunu aldık. hersey çok normal gorunuyor. dr dedıkı sımdıye kadarkı seker yukselmelerın senı ve bebegını olumsuz etkılememıs. dıyete basladıgımdan bu yana yanı p.tesı akşamdan ıtıbaren cıkan kan degerlerımınde çok ıyı oldugunu soyledı:)
slm kızlar.. ebru meryem çok güzel bilgiler paylaşmışsınız teşekkürler.. negüzel kurs yaa.. keşke burdada olsaydı..
kızlar bizim internette bakım varmış 11.30 ortadan kaybolurum haberiniz olsun öğleden sonrada annemi doktora götüreceğim bugün görüşemeyeceğiz pek
canım bız çok arastırdıgımızdan çogunu bılıyoruz. benım asıl kursu ısteme amacım bundan sonrakı dersler i.çin. serkanda alt değiştirmeyi öğrensin. bebegın gazını o cıkarsın vs vs..
Kızlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Hernekadar biçoğunu biliyor da olsak topluca duymak daha farklı oluyor. Bizim de öyle bir imkan olsa da gitsek keşke. Ben de özellikle eşimin bebek bakımıyla ilgili bişeyler öğrenmesini istiyorum.ayfercim onlar daha sonraki derslerin konulari
6 hafta surecek bu kurs, dun aksamkinin konusu dogumla ilgili bilgilerdi dogum hemsiresi anlatti bunlari
haftaya mesela gebelikte egzersiz diye bir dersimiz var fizik tedavi uzmani anlatacak. heralde bel sirt agrilari falan icin uygun hareketler ya da dogumu kolaylastiran ergzersizler varsa onlar anlatilacaktir
Bence de çalışan annelerin ortak sorunu. Yaa birde bizim doktor bu rapor vs. olaylarıyla uğraşmak istemiyor gibi. Bir arkadaşımın doktoru o hiç istemeden 3 ay heyet vermiş. Bizimki de öyle bir güzellik yapsa bizede bebişlerle daha çok ilgilenebilsek....evet ya küçücük bebekleri bırakıp gidecez çalışmaya, beni de çok etkiliyor bu durum.... ücretsiz izin kullanmam da imkansız şuan, ancak bi sayısal loto falan çıkacak ki ozaman :)
Sanırım canım bende aynı günlerde ayrılacağım izne ama bu aralar gerçekten çok zorlanıyorum.Desene canım aynı zamanda ayrılıyoruz bende 31 Temmuzda işi bırakıcam ama 3 ağustos pazartesi günü hastaneye gidip raporumu başlatacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?