2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi dr umu aradım uykusuzluk için yatmadan önce kalsiyum al dedi bol bazı gebelerde olabiliyor çaresi yok dedi yaaaaaaaaaaaaaaa

meryem cok sevindim. gozun aydin.
yalniz dun aksam cikista gordun mu hamileler nasil saldirdilar ikramlara

Kızlar sepetimizde bitti. İçine şekerlerimizide yerleştirdik Bakın bakalım beğenicekmisiniz?

Eki Görüntüle 20184

Eki Görüntüle 20185

ozge cok guzel olmus , hakkaten kiz bebek farki diyorum :) bende seker suslemelerimizi cekip koyayim biz henuz yapmadik ama en azindan aldigimiz seyler fikir olur size.

ay evet dilek boşlama bizi lüftennnn

Kız nasıl boşlarım özlerim yaa ben sizi birkaç gün konuşmasam...Şeniz

Bende öyle canım yaa zaman geçtikçe daha da zor geliyor işe gelmek. Allah bebişlerimize ve bizlere güç versin inş.

Kızlar sepetimizde bitti. ıçine şekerlerimizide yerleştirdik Bakın bakalım beğenicekmisiniz?

Eki Görüntüle 20184

Eki Görüntüle 20185

Özgecim şekerlerin hakikaten çok şeker olmuşlar.. kaydirigubbakcemile3

şimdi dr umu aradım uykusuzluk için yatmadan önce kalsiyum al dedi bol bazı gebelerde olabiliyor çaresi yok dedi yaaaaaaaaaaaaaaa

Hadi yaa neyse dediğim gibi sen bol bol süt iç yatmadan önce birde bugün hani bir arkadaş yazmış yaa senin işten ayrılmandan dolayı psikolojin bozulmuştur ondan uyuyamıyorsun diye o da olabilir canım gündüzleri canını sıkmamaya çalış kendi kendine uğraşlar falan bul... Umarım geçer kısa zamanda.

Son düzenleme:
meryemcim gözün aydın canım ...

özgecim ne tatlı bir pembe renk o öyle, çok güzel olmuş canım ya, bayıldım......

inş. cnm yaaaaa

tülay park yatağın çok güzel turncuya bayılırımmm.. güzelgüzel uyusun oğluşun...

kızlar yoğunluktan yazamadım kusuruma bakmayın. gerçi meraklanıp bu kız nerde neden yazmadı diyen de yok ama neyyyyse :dilcikar: birazdan gene çıkcam eve omo baby den gelcekler tanıtım için.
meryemcim sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim canımcım. gözün aydın.
özgeeeee şekerler sepet falan çok güzel yaaaa. pembiş pembiş.
tülaycım park yatak çok güzel tatlım gülü gülü kullan. baya da genişe benziyor.

Hoşgeldin bebişimmm. saol tatlım. Dinle bakalım omo baby cileri ne dicekler. Bende kızımın eşyalarını onunla yıkadım

ÇOK SEVİNDİM CANIMMhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…