tülay park yatağın çok güzel turncuya bayılırımmm.. güzelgüzel uyusun oğluşun...
Tülaycım sağlıklı günlerde yatsın inş. oğluşun yatağında çok güselmişş
kızlar yoğunluktan yazamadım kusuruma bakmayın. gerçi meraklanıp bu kız nerde neden yazmadı diyen de yok ama neyyyyse :dilcikar: birazdan gene çıkcam eve omo baby den gelcekler tanıtım için.
meryemcim sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim canımcım. gözün aydın.
özgeeeee şekerler sepet falan çok güzel yaaaa. pembiş pembiş.
tülaycım park yatak çok güzel tatlım gülü gülü kullan. baya da genişe benziyor.
güle güle kullanın canım inşallah.bizimkinin aynısı biliyor mususn?renkleri falan
kızlar bizim internette bakım varmış 11.30 ortadan kaybolurum haberiniz olsun öğleden sonrada annemi doktora götüreceğim bugün görüşemeyeceğiz pek
kızlar sepetimizde bitti. Içine şekerlerimizide yerleştirdikBakın bakalım beğenicekmisiniz?
Eki Görüntüle 20184
Eki Görüntüle 20185
şimdi dr umu aradım uykusuzluk için yatmadan önce kalsiyum al dedi bol bazı gebelerde olabiliyor çaresi yok dedi yaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar bİr İsİm daha bulduk batın nasıl kusura bakmayın sİzİde yoruyorum ama danıŞmak fİkİr almak gÜzel batın kaĞan
o kadar park yatak bakmıştım başta, bu kadar güzelini görmemiştim... renkler çok uyumlu ve güzel. güzel ve sağlıklı günlerde uyusun paşan.
Annem ne diyor kızlar biliyomusunuz? Sparişleri kabul ediyormuş kızlara söyle dedi kaydirigubbakcemile3
[img=http://img406.imageshack.us/img406/6350/22072009l.jpg]
oğluşumun park yatağıııı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 uyku seti falan da ldım ben turunculu odası da öle cok tatlı oldu yha.sabah yataktan yatınca hemen paşamın odasına gidiyorum elbiselerini falan seviyorum eşim gülüyo yine mi ordasın die.napayım cok tatlılarhakket mervisss zevklerimiz aynıymışşşşkaydirigubbakcemile3
ANNECİĞİNE SELAM SÖYLE NEDEN OLMASIN:sm_cool: SÜPER OLUR
herkese selammmm opuyorumnanaktan bu omo baby den nasıl geliyorlar anlamadım siz mi cagırıyorsunuz nasıl oluyorkafamçokkarıştı
amin canım amin ya.ay kıyamam ona ama miniciktir o bebek ya ayy içim gitti allah analaı babalı büyütsün bizede zamanında doğumlar nasip etsin
küvözde değilmiş eve getirmişler canım.doğumdan sonra 210 gr kaybetmiş o da su imiş.bütün yenidoğanlarda oluyormuş.ama iyi olacak inşallah.Yok tatlım boşlar mıyım hiç sık sık girmeye çalışırım ben ne yapıcam bütün gün evde.
Ahh canım benim yaaa kuvezde falan kalmış mı acaba? Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeye nasip etsin inşallah. Ne yapsın annesi de haklı allah kimsenin başına vermesin.
şekerler harikaaaa.maşallahhhh.Kızlar sepetimizde bitti. İçine şekerlerimizide yerleştirdikBakın bakalım beğenicekmisiniz?
Eki Görüntüle 20184
Eki Görüntüle 20185
Kızlar bİr İsİm daha bulduk batın nasıl kusura bakmayın sİzİde yoruyorum ama danıŞmak fİkİr almak gÜzel batın kaĞan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?