2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tülay park yatağın çok güzel turncuya bayılırımmm.. güzelgüzel uyusun oğluşun...

Tülaycım sağlıklı günlerde yatsın inş. oğluşun yatağında çok güselmişş

güle güle kullanın canım inşallah.bizimkinin aynısı biliyor mususn?renkleri falan

saolun canlarım bizim odamız yok şimdlikmafoldumben yatak odamıza koyduk duvarına raf felan düşünüyom eşim halletcek bi ara

hakket mervisss zevklerimiz aynıymışşşşkaydirigubbakcemile3

Kızlar bır ısım daha bulduk batın nasıl kusura bakmayın sızıde yoruyorum ama danıŞmak fıkır almak gÜzel batın kaĞan

baharcım ben anladım yoğun olduğunu, çünkü aşağıda görünüyosun ama yazmayınca kesin yine yoğun dedim bahar.....

Kızlar bİr İsİm daha bulduk batın nasıl kusura bakmayın sİzİde yoruyorum ama danıŞmak fİkİr almak gÜzel batın kaĞan

canım valla ne diyim, ben beğenmedim aşıkcası, hani gerçek düşüncem bu. çünkü aklıma hemen batmak fiili geldi,

bence mustafa kağan güzel.

o kadar park yatak bakmıştım başta, bu kadar güzelini görmemiştim... renkler çok uyumlu ve güzel. güzel ve sağlıklı günlerde uyusun paşan.

bende ısrarla düz renk istememiştim ayak ucunda alt açma aparatı da var bakalım oğlum sağlıklı günlerde yatar inş. cnm

herkese selammmm opuyorumnanaktan bu omo baby den nasıl geliyorlar anlamadım siz mi cagırıyorsunuz nasıl oluyorkafamçokkarıştı

hakket mervisss zevklerimiz aynıymışşşşkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 uyku seti falan da ldım ben turunculu odası da öle cok tatlı oldu yha.sabah yataktan yatınca hemen paşamın odasına gidiyorum elbiselerini falan seviyorum eşim gülüyo yine mi ordasın die.napayım cok tatlılar
hani o müzikli oyuncagı var yha ben onu dinletiyorum ogluma hemen tepki veriyor.sonra ışıgını da gece göbüşe tutmustum hemen tekme attı.kapatıyorum tekrar acıyorum yıne tekme atıyor.çok hosuma gidiyor yha:asigim:

bahar bircan sağolun kızlar. valla bende ççook mutluyum..

tulaycım çok guzel yatak gule gule kullanın

özge annen bastan soyleseydı ya su seker işini:)

ay kıyamam ona ama miniciktir o bebek ya ayy içim gitti allah analaı babalı büyütsün bizede zamanında doğumlar nasip etsin
amin canım amin ya.

küvözde değilmiş eve getirmişler canım.doğumdan sonra 210 gr kaybetmiş o da su imiş.bütün yenidoğanlarda oluyormuş.ama iyi olacak inşallah.
Kızlar sepetimizde bitti. İçine şekerlerimizide yerleştirdik Bakın bakalım beğenicekmisiniz?

Eki Görüntüle 20184

Eki Görüntüle 20185
şekerler harikaaaa.maşallahhhh.

Tülaycım yatak çok güzel maşallah sağlıkla büyüsün inşallah.
meryemcim sonuçların iyi çıkmasına sevindim hadi maşallah.
Kızlar bİr İsİm daha bulduk batın nasıl kusura bakmayın sİzİde yoruyorum ama danıŞmak fİkİr almak gÜzel batın kaĞan

kız o ne batın falan? yok çıkın koy tübe tübe.

selam kizlar nasilsiniz
bebisler nasil
ben iyi olmaya calisiyorum terapist,dietisyen offfffffff surunuyorum yaniiiiii neyse arkadaslar uykusuzluk baslamis galiba en iyi cozum ilik birdus ve sutttttttt hemmen uykuya daliyorsunuzzzzzzzzopuyorumnanaktan

bu arada ismimize en sonunda karar verebildik şükür.en baştan beri zaten kayınpederimin simini koyacaktık ama alp,efe,reis arasında gidip geldik.oylama sonucu hemde eşim izmir aşığı Erdal Efe koyduk ismini.hepimizn bebişi ismiyle yaşasın uzun,sağlıkla,mutlulukla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…