2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım....kaydirigubbakcemile5 nasılsınn prensesin napıyo...

hosbuldum tatlım :)) keyifsizligi hala suruyo canım...burunları tıkalı bugun sabahtan oksurukte basladı hafiten....ilaclarını verdim dinleniyo simdi ..sen nasılsın canım oğlusun nasıl

hayirli ugurlu olsun ayfercim isminiz ben begendim. insallah ogluna da ismi tum hayati boyunca ugur getirir.

özge annen bastan soyleseydı ya su seker işini:)

Siz beğenince gaza geldi annem kaydirigubbakcemile3

Adıyla yaşasın büyüsün tatlım oğluşun :nazar

emelcim bizde iyyiz... oğlum maç yapıyo içerde... ama geceleri hep uyuyo inşlh doğuncada öyle olur...

cnm bu akşam denicem dr umla görüşüm bazı gebelerde ağrı olmaz bu olur normal ve çaresi yok dedi kalsiyum al dedi yatmadan önce denicezz bakalımmmm...senin ne kadar kaldı cnmcımmm

ayfercim ozgecim cok saolun kizlar.
yalniz kreasyon nasil terlikler yakiyo di mi
biktim bu magara kadini terliklerinden ama dun bi ayakkabi giyeyim dedim mahvoldu ayaklarim yine terlige devam

hayirli ugurlu olsun ayfercim isminiz ben begendim. insallah ogluna da ismi tum hayati boyunca ugur getirir.
canım çok sağolasın hepimizinkine inşallahhhhh.
Siz beğenince gaza geldi annem kaydirigubbakcemile3

Adıyla yaşasın büyüsün tatlım oğluşun :nazar
canımcım çok sağolasınnn.
cnm bu akşam denicem dr umla görüşüm bazı gebelerde ağrı olmaz bu olur normal ve çaresi yok dedi kalsiyum al dedi yatmadan önce denicezz bakalımmmm...senin ne kadar kaldı cnmcımmm

calsimax mı ne veriyorlardı ama normal besinlerden almak daha yararlı imiş bilgin olsun canım.

emelcim bizde iyyiz... oğlum maç yapıyo içerde... ama geceleri hep uyuyo inşlh doğuncada öyle olur...

o maçlar bizde de oluyo canım zemuszemus ama geceleri uyumuyo benimki çok sık saga sola donuyorum o yuzden zor dalıyorum valla uykuya ..sıcakta bi yandan.......

biktim bu magara kadini terliklerinden ama dun bi ayakkabi giyeyim dedim mahvoldu ayaklarim yine terlige devam

Yaww gözünüseveyim bırak ayakkabıyı falan. Hala akıllanmadınmı sen hatun . Giy terliklerini rahatça ohhh

Tülaycım çok güzelmiş yatağnız. Paşamız içinde sağlıkla uyusun büyüsün inşallah.

amin canım amin ya.
küvözde değilmiş eve getirmişler canım.doğumdan sonra 210 gr kaybetmiş o da su imiş.bütün yenidoğanlarda oluyormuş.ama iyi olacak inşallah..

Maşallah bak sen yavruya ne güzel küvezde de kalmamış... Tabi olacak o kadar zaten dediğin gibi yeni doğan tüm bebekler kilo kaybediyor.

Çok güzelmiş canım adıyla birlikte uzun mutlu bir yaşamı olsun inşallah.

hosbuldum tatlım :)) keyifsizligi hala suruyo canım...burunları tıkalı bugun sabahtan oksurukte basladı hafiten....ilaclarını verdim dinleniyo simdi ..sen nasılsın canım oğlusun nasıl

Geçmiş olsun canım prensesine ...

yok yaa valla çok dikkat çekiyorlar çok güsel terlikler maşallah şeker sen rahatına bak.
ayfercim çok sağol.. bebeğinde ismiyle yaşasın ınsallahh

amin canım cümlemizinki inşallah hayırlısı ile.

hosbuldum tulaycım nasılsın ? . . . . . . . . . . .ayfercim erdal efe çok guzel bir isim olmus adıyla yasasın insallah :)

Günaydınlar herkese... Ay kızlar kendinize dikkat edin ceryanda falan kalmayın. Dün ben biraz bahçede oturdum esiyodu iyi geldi sanki böyle oh oh ne güzel esti dedim. gece sabahı sabah ettim.. Bi yandan bağırsaklarım bozulmuş bi mide bulantısı öğür öğür geberdim sabaha kadar. sıcak sular falan. daha hala karnım taş gibi bağırsak hareketleri bi gaz sancısı çorap giydim valla bu sıcakta öyle geziyorum evin içinde.

yaaa ben varya klimanin onunden ayrilmiyorum.evde tum camlari acip aralarina yatiyorum. bana misin demiyor :)
ama dikkat etmek lazim tabi, son zamanlarda hastalanmayalim yuzduk yuzduk kuyruguna geldik artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…