tamam bekliyorum :)
Günaydınlar herkese... Ay kızlar kendinize dikkat edin ceryanda falan kalmayın. Dün ben biraz bahçede oturdum esiyodu iyi geldi sanki böyle oh oh ne güzel esti dedim. gece sabahı sabah ettim.. Bi yandan bağırsaklarım bozulmuş bi mide bulantısı öğür öğür geberdim sabaha kadar. sıcak sular falan. daha hala karnım taş gibi bağırsak hareketleri bi gaz sancısı çorap giydim valla bu sıcakta öyle geziyorum evin içinde.
Günaydınlar herkese... Ay kızlar kendinize dikkat edin ceryanda falan kalmayın. Dün ben biraz bahçede oturdum esiyodu iyi geldi sanki böyle oh oh ne güzel esti dedim. gece sabahı sabah ettim.. Bi yandan bağırsaklarım bozulmuş bi mide bulantısı öğür öğür geberdim sabaha kadar. sıcak sular falan. daha hala karnım taş gibi bağırsak hareketleri bi gaz sancısı çorap giydim valla bu sıcakta öyle geziyorum evin içinde.
cnm bu akşam denicem dr umla görüşüm bazı gebelerde ağrı olmaz bu olur normal ve çaresi yok dedi kalsiyum al dedi yatmadan önce denicezz bakalımmmm...senin ne kadar kaldı cnmcımmm
slm kızlarr dun gece bende sabahı sabah ettimm..karnım tas kesildii ama bebegim hareketliydii belimde agrıyodu bi ara doguruyomm heralde dedim:))) ama bugun iim cok sukur gecmişe bakamadımm umarım bvbiterslik yok herkes iimi?
hosgeldin canım .....uzun surelimi sertlesti karnın? bel agrısı bende de var sorma ....karındaki sertligin uzun sureli olmaması gerekiyormus canım
yaaa ben varya klimanin onunden ayrilmiyorum.evde tum camlari acip aralarina yatiyorum. bana misin demiyor :)
ama dikkat etmek lazim tabi, son zamanlarda hastalanmayalim yuzduk yuzduk kuyruguna geldik artik
slm kızlarr dun gece bende sabahı sabah ettimm..karnım tas kesildii ama bebegim hareketliydii belimde agrıyodu bi ara doguruyomm heralde dedim:))) ama bugun iim cok sukur gecmişe bakamadımm umarım bvbiterslik yok herkes iimi?
fatoscum burda bazı arkadasların da oldu oyle erken dogum riski olabiliyormus o yuzden uzun sureli mi sertlesti diye sordum doktorunu arayıp bir sor istersen canım
Fatoşcum sende üşütmüşsündür ayaklarını. Keşke bi sıcak su yapıp leğene soksaydın epey yumuşatıyo karnını bidaha aklında bulunsun canım. çok geçmiş olsun sanada
Geçmiş olsun Tuğbacım ve Fatoşcum.
Fatoşcum hala oluyomu cnm o tip kasılmaların?
saol canım....ama bu sıcakta sıcak suya hiiiiiççççç tahammulum yokk.... heralde üşüttüm cunkü üstüm acık yatıyorum yatak odamda bayaa serinn oluyoo???
hosbuldum tulaycım nasılsın ? . . . . . . . . . . .ayfercim erdal efe çok guzel bir isim olmus adıyla yasasın insallah :)
canim artik haftalari saymiyorum ama 45gunden az kaldi herhalde 25agustos 9eylul arasi diyorlardi tabi(42)haftaya kadar hesaplanmis olan tarihhhhhhh ben artik nezaman isderse ozaman gelsin diyorum cunku suan bile bebislerimiz 2kiloyu gecdi bazimizinki 3e dayandiiii:kedi: offffffffffffff saglikli sihhatli kucaklarimiza gelsinlerrrrr herseyden onemlisi ooo
gullum uykusuzluk bendede oluyor gece en az 4kere wc ziyaret ediyorum cok terliyorum dus ve sut olayini yapinca rahat uyuyorum oda sabahlari oluyor 6-10 arasi yoksaaaa artik gobbuslerle zor oluyo uyumak :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?