2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmis olsun canım ...haklısın dikkat etmek lazım ama bende engel olamıyorum ki kendime sabaha kadar cam acık aklet kilotum hep hasta olcam diye korkuyorum bir yandan :)

slm kızlarr dun gece bende sabahı sabah ettimm..karnım tas kesildii ama bebegim hareketliydii belimde agrıyodu bi ara doguruyomm heralde dedim:))) ama bugun iim cok sukur gecmişe bakamadımm umarım bvbiterslik yok herkes iimi?

geçmiş olsun canım... dikkat et kendine... kocaelinde nerde oturuyorsun canım..

cnm bu akşam denicem dr umla görüşüm bazı gebelerde ağrı olmaz bu olur normal ve çaresi yok dedi kalsiyum al dedi yatmadan önce denicezz bakalımmmm...senin ne kadar kaldı cnmcımmm

canim artik haftalari saymiyorum ama 45gunden az kaldi herhalde 25agustos 9eylul arasi diyorlardi tabi(42)haftaya kadar hesaplanmis olan tarihhhhhhh ben artik nezaman isderse ozaman gelsin diyorum cunku suan bile bebislerimiz 2kiloyu gecdi bazimizinki 3e dayandiiii:kedi: offffffffffffff saglikli sihhatli kucaklarimiza gelsinlerrrrr herseyden onemlisi ooo
gullum uykusuzluk bendede oluyor gece en az 4kere wc ziyaret ediyorum cok terliyorum dus ve sut olayini yapinca rahat uyuyorum oda sabahlari oluyor 6-10 arasi yoksaaaa artik gobbuslerle zor oluyo uyumak :CüvCüv:

slm kızlarr dun gece bende sabahı sabah ettimm..karnım tas kesildii ama bebegim hareketliydii belimde agrıyodu bi ara doguruyomm heralde dedim:))) ama bugun iim cok sukur gecmişe bakamadımm umarım bvbiterslik yok herkes iimi?

hosgeldin canım .....uzun surelimi sertlesti karnın? bel agrısı bende de var sorma ....karındaki sertligin uzun sureli olmaması gerekiyormus canım

hosgeldin canım .....uzun surelimi sertlesti karnın? bel agrısı bende de var sorma ....karındaki sertligin uzun sureli olmaması gerekiyormus canım

valla uzun sureliydi ama bebek hareketli oldugu için fazla endişelenmedimm bi sorun olabilirmikiii??

fatoscum burda bazı arkadasların da oldu oyle erken dogum riski olabiliyormus o yuzden uzun sureli mi sertlesti diye sordum doktorunu arayıp bir sor istersen canım

yaaa ben varya klimanin onunden ayrilmiyorum.evde tum camlari acip aralarina yatiyorum. bana misin demiyor :)
ama dikkat etmek lazim tabi, son zamanlarda hastalanmayalim yuzduk yuzduk kuyruguna geldik artik

Ay tatlım deme kuduruyorum sinirden... Çatlıyorum valla yaaa. kız on dakika oturdum rüzgarda eve geldim ki dağılmışım nasıl bi halsizlik kalbim küt küt dersin ki yani buzdolabında geçirdim bütün günü :)

Fatoşcum sende üşütmüşsündür ayaklarını. Keşke bi sıcak su yapıp leğene soksaydın epey yumuşatıyo karnını bidaha aklında bulunsun canım. çok geçmiş olsun sanada

fatoscum burda bazı arkadasların da oldu oyle erken dogum riski olabiliyormus o yuzden uzun sureli mi sertlesti diye sordum doktorunu arayıp bir sor istersen canım

Ya şu malum kasılmalar olabilir belki ama karnının üzerine elini koy bekle bakalım rahimin toplanıp toplanıp açılıyor mu? ama bence sende benim gibi üşütmüşsündür çünkü aynen benimkide öyleydi dün.

Fatoşcum sende üşütmüşsündür ayaklarını. Keşke bi sıcak su yapıp leğene soksaydın epey yumuşatıyo karnını bidaha aklında bulunsun canım. çok geçmiş olsun sanada

saol canım....ama bu sıcakta sıcak suya hiiiiiççççç tahammulum yokk.... heralde üşüttüm cunkü üstüm acık yatıyorum yatak odamda bayaa serinn oluyoo???

geçmiş olsun tuğba ve fatoşşş artık rahat gecelerimiz bitti sanırım...Allah ım başka dert vermesinn

saol canım....ama bu sıcakta sıcak suya hiiiiiççççç tahammulum yokk.... heralde üşüttüm cunkü üstüm acık yatıyorum yatak odamda bayaa serinn oluyoo???

Ay ben dün var ya resmen kaynar suya soktum ayağımı ama heryerimden nasıl ter atıyorum anlatamam :) eheheheh. bi atletimi değiştirdim üstümü başımı kendime geldim ohhh dedim ancak uyudum. ama eziyetti yani gerçektende. girmek istediğim su buz gibi suyken düşün yani :)

hosbuldum tulaycım nasılsın ? . . . . . . . . . . .ayfercim erdal efe çok guzel bir isim olmus adıyla yasasın insallah :)

cnm bende göbüş sıkıntısı hatta hiç bi sıkıntı yok ama uyuyamıyomm bu da kötü emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…