2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

fatoşçum dr unla görüş bence nst bi bağlasın seni için rahat eder en azından her bunu yaşadığında doğuruyormuyum diye düşünmezsin

dogruu canım zaten bu hafta kontrolum var. ama tekrarlarsa acil olarak giderim tabii?

gerçi ben gibi olursa yarım saat bağlı kaldım nst ye 1 kez kasılmadım yaafffff normalde oluyo mesela ama doğum şeklinde olsa dr um mutlaka ayırt edersin demişti için rahat olsun bunlar alıştırma kasılmalar

fatoşcum buarada gecen evlilik yıldönümündü ve eşin yoktu naaptın gece ve ertesi gün doğum günündü eşin ne aldı bakemm...buarda yeni yaşın kutlu olsun...

özge can eşin gelmş gözlerin aydın olsun....sen neler yapıon bakemmmmm?

Saol cnm tşk ederim. Bi yatıyom bi kalkıyom. Yatmaktan bacaklarım acıyor. Kalkınca kız rahat vermiyor. Sıkıldım evin içinde. Dışarısı sıcak. sendeki ruh hali banada geçti kıs kaydirigubbakcemile3

fatoşcum buarada gecen evlilik yıldönümündü ve eşin yoktu naaptın gece ve ertesi gün doğum günündü eşin ne aldı bakemm...buarda yeni yaşın kutlu olsun...

saol canım tesekürler. valla o gece oturdum bön bön napiyimm.... ertesi günde dogumgunumdu zaten yemege götürdü beni....hediye olarakta tabi uyanık ayrı ayrı almadıı ikisini birr hallediyooo:))) hoş bi saat almıs canım....

hosbuldum tulaycım nasılsın ? . . . . . . . . . . .ayfercim erdal efe çok guzel bir isim olmus adıyla yasasın insallah :)

canım çok sağolasın hepimizinki inşallah adıyla yaşasın uzun sağlıklı mutlu ömürle.

bu arada fatoşcum bu kasılmalar olurmuş ama dikkati elden bırakma doktoruna sor.
rüzgara falan dikkat edin(ben diyom etmiyom çünkü terden bi halim) hemen etkilenen arkidişler için diyom geçmiş olsun.

selam kzılar nasılsınız ?
dün gece benimde kasılmalarım oldu çok fena oldum ama yalancı kasılma belli
ama çok korktum yaff

tünaydınlar herzamankı gıbı geçmişimizi okudum geldım güzel haberler var iii kötü bişey olmamış

meryem ebru bılgıler ıcın tşk.ler kızlar puanlarınız verdım haaa ebrucum maşallah şeker koca göbüşlü senı

özgecım sepetınız çok güzel olmuş canım benım yaaaa siz gösterdıkce bende gaza geldım dün netten sipariş verdim malzemelerı bakalım gelecekmı

tülay canım yatagınız çok güzel renkleri iii günlerde yatsın paşamızzz

aynen ben bugün 7 de kalktım(gerçi yatmıyomki kalkimkaydirigubbakcemile3) kahv bişilr aldım yürüdüm geldim çıkmadım bi daha sıcak kahv ettik pc nin başındayım yatamıom napimmm...kardeşşşş biz ruh ikiziyiz cnm bilmionmuuukaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan eee naapsın adamm 2 özel gün aynı anda....düşünmesi yeter ama...kaydirigubbakcemile5 bizimde haftaya evlilik yıldönümümüz bakalımmkaydirigubbakcemile5

kızlar omo babyden geldi bir bayan. tanıtımını yaptı. numune bıraktı. anlattığı şeylerden en çok dikkatimi çekenler; granül sabunlar 60 derecelik suda eriyebiliyormuş ve tam hijyen sağlayamıyormuş.omo baby çözünürlüğü daha fazlaymış. yani kalıntılar bebişin kıyafetleri üzerinde kalmıyormuş. yumuşatıcı için de yumoş baby olanı önerdi. ben omo baby kullanırım herhalde. bir de anladım ki ben çamaşır yıkamayı hiç bilmiyormuşum. makine 7 kiloluk diye dolduruyordum allah ne verdiyse meğer yıkama cinsine göre ayarlamak lazımmış :)))

özgecım sepetınız çok güzel olmuş canım benım yaaaa siz gösterdıkce bende gaza geldım dün netten sipariş verdim malzemelerı bakalım gelecekmı

Saol tatlım. Sende hemen gelince yapta bakalım.

kaydirigubbakcemile3 valla doğru diyon bacım. Sabah işyerinden arkadaşım aradı. Dedim geleyim yardıma size. Tabi cnm hemen gel dedi :))) Valla izin verseler gidicem. Azıcık iyi oldum ya ..kunu çıkarmam lazım kaydirigubbakcemile3

selam kzılar nasılsınız ?
dün gece benimde kasılmalarım oldu çok fena oldum ama yalancı kasılma belli
ama çok korktum yaff

hoşgeldn cnm korkma alışırsın...nelere alışmadıkki

opuyorumnanaktan eee naapsın adamm 2 özel gün aynı anda....düşünmesi yeter ama...kaydirigubbakcemile5 bizimde haftaya evlilik yıldönümümüz bakalımmkaydirigubbakcemile5

dur bakalımm seninkii napcekkk? ya evlilik yıldönümümüz 20 si dogum gunum 21 onun dogum gunu 30 u allahtan oglanı bu ay dogurmuyommkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya canım bilmiyorum granüllü sabun bana daha masum geliyor

negüzel başka neler anlattı canım.. bende dolduruyorummm.. çamaşır kalmasın diye... bende sabun tozu kullanırım diyodumm ama....baksana.. çözülmüyormuşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…