Yemeğe iniyorum kızlar
fatoşçum dr unla görüş bence nst bi bağlasın seni için rahat eder en azından her bunu yaşadığında doğuruyormuyum diye düşünmezsin
yok canım uyandıgımdan berii bişey hissetmedim?
dogruu canım zaten bu hafta kontrolum var. ama tekrarlarsa acil olarak giderim tabii?
Sırtüstü yatıpta dene bakalım cnm. Eğer olmuyorsa sorun yoktur zaten.
özge can eşin gelmş gözlerin aydın olsun....sen neler yapıon bakemmmmm?
fatoşcum buarada gecen evlilik yıldönümündü ve eşin yoktu naaptın gece ve ertesi gün doğum günündü eşin ne aldı bakemm...buarda yeni yaşın kutlu olsun...
hosbuldum tulaycım nasılsın ? . . . . . . . . . . .ayfercim erdal efe çok guzel bir isim olmus adıyla yasasın insallah :)
Saol cnm tşk ederim. Bi yatıyom bi kalkıyom. Yatmaktan bacaklarım acıyor. Kalkınca kız rahat vermiyor. Sıkıldım evin içinde. Dışarısı sıcak. sendeki ruh hali banada geçti kıs kaydirigubbakcemile3
saol canım tesekürler. valla o gece oturdum bön bön napiyimm.... ertesi günde dogumgunumdu zaten yemege götürdü beni....hediye olarakta tabi uyanık ayrı ayrı almadıı ikisini birr hallediyooo:))) hoş bi saat almıs canım....
özgecım sepetınız çok güzel olmuş canım benım yaaaa siz gösterdıkce bende gaza geldım dün netten sipariş verdim malzemelerı bakalım gelecekmı
aynen ben bugün 7 de kalktım(gerçi yatmıyomki kalkimkaydirigubbakcemile3) kahv bişilr aldım yürüdüm geldim çıkmadım bi daha sıcak kahv ettik pc nin başındayım yatamıom napimmm...kardeşşşş biz ruh ikiziyiz cnm bilmionmuuukaydirigubbakcemile3
selam kzılar nasılsınız ?
dün gece benimde kasılmalarım oldu çok fena oldum ama yalancı kasılma belli
ama çok korktum yaff
tünaydınlar herzamankı gıbı geçmişimizi okudum geldım güzel haberler var iii kötü bişey olmamış
meryem ebru bılgıler ıcın tşk.ler kızlar puanlarınız verdım haaa ebrucum maşallah şeker koca göbüşlü senı
özgecım sepetınız çok güzel olmuş canım benım yaaaa siz gösterdıkce bende gaza geldım dün netten sipariş verdim malzemelerı bakalım gelecekmı
saol cnmmmmm
saol cnmmmm cümlemzn evlatları ii günlerde kullanasın aldıklarımızı inş.
tülay canım yatagınız çok güzel renkleri iii günlerde yatsın paşamızzz
opuyorumnanaktan eee naapsın adamm 2 özel gün aynı anda....düşünmesi yeter ama...kaydirigubbakcemile5 bizimde haftaya evlilik yıldönümümüz bakalımmkaydirigubbakcemile5
kızlar omo babyden geldi bir bayan. tanıtımını yaptı. numune bıraktı. anlattığı şeylerden en çok dikkatimi çekenler; granül sabunlar 60 derecelik suda eriyebiliyormuş ve tam hijyen sağlayamıyormuş.omo baby çözünürlüğü daha fazlaymış. yani kalıntılar bebişin kıyafetleri üzerinde kalmıyormuş. yumuşatıcı için de yumoş baby olanı önerdi. ben omo baby kullanırım herhalde. bir de anladım ki ben çamaşır yıkamayı hiç bilmiyormuşum. makine 7 kiloluk diye dolduruyordum allah ne verdiyse meğer yıkama cinsine göre ayarlamak lazımmış :)))
kızlar omo babyden geldi bir bayan. tanıtımını yaptı. numune bıraktı. anlattığı şeylerden en çok dikkatimi çekenler; granül sabunlar 60 derecelik suda eriyebiliyormuş ve tam hijyen sağlayamıyormuş.omo baby çözünürlüğü daha fazlaymış. yani kalıntılar bebişin kıyafetleri üzerinde kalmıyormuş. yumuşatıcı için de yumoş baby olanı önerdi. ben omo baby kullanırım herhalde. bir de anladım ki ben çamaşır yıkamayı hiç bilmiyormuşum. makine 7 kiloluk diye dolduruyordum allah ne verdiyse meğer yıkama cinsine göre ayarlamak lazımmış :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?