2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dur bakalımm seninkii napcekkk? ya evlilik yıldönümümüz 20 si dogum gunum 21 onun dogum gunu 30 u allahtan oglanı bu ay dogurmuyommkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ikinciyi artık aynı zamana denk getirirsin:)) bu arada geçmiş doğumgünün kutlu olsuna.s.

hehehe sende bendensin yani. Ne varsa sokuşturup yıkıyorum valla kaydirigubbakcemile3

ooo baharcım saol bilgiler için evin yakın demi senin işyerine ....

ben sabun tozuyla yıkadım bılmıyom artık ne kadar saglıklı....baharcım cınsıne göre ayırmak dedıgı tek tek ayırcak degılsın zaten beyaz iç çamaşırıyla beyaz bı saten gömlegı aynı ısıda yıkarmısın yıkanmazsın dımı:uhm:

valla ben makinayı öylee tıka basa doldurmuyom.. içime sinmiyoo sanki iyi yıkanmıyoo. zaten 2 kişiyizz cok biriktirmiyomm... ya sabun tozunun erimedigini bende duydumm dalininn sıvı sabunu var onu denicemmmmmmm

aman kızlar yaa eskiden deterjanlamı yıkanıyomuş sankim annemler bizim elbiseleri hacışakirle yıkıyodur kesin aslında en mantıklısı beyaz kalıp sabunla yıkamak

ya canım bilmiyorum granüllü sabun bana daha masum geliyor
canım granüllü sabunlar da soğuk suda çözünmüyormuş. her defasında 60 derecede yıkmaya gerek olmayacak bebişin eşyalarını. hem anti alerjikmiş te ne bilem ben onu kullancam.
negüzel başka neler anlattı canım.. bende dolduruyorummm.. çamaşır kalmasın diye... bende sabun tozu kullanırım diyodumm ama....baksana.. çözülmüyormuşş..
işte sağlık bakanlığı onayı varmış. anti alerjikmiş. leke çözme özelliği varmış falan canım. ya çözülme olayı bana da çok mantıklı geldi sonuçta bebiş heryerini ağzına sokmaya meğilli olcak dimi allah korusun köpürmesin çocuk sonra :)

aman kızlar yaa eskiden deterjanlamı yıkanıyomuş sankim annemler bizim elbiseleri hacışakirle yıkıyodur kesin aslında en mantıklısı beyaz kalıp sabunla yıkamak

evt cnm 2.bebğine hamile arkadaşım da omo bayb kullanmış sonra 1 yaşında normal deterjana dönmüş alerji olmuş çocuk şimdi direk bizim deterjanlarla yıkıcam dio bende öle yapmayı düşünüyorum ama...........ne dersiniz???

kayınvalidem sandım seni bian... canım ..kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile2

benımde nacizane fıkrım olayı fazla abartmamak tamam körü körüne cahılce iş yapmayalım ama çok abartmayada gerek yok sakınan göze çöp batar

walla ben de eşim konuşuyormuş gibi hissettim bir an. canım o zaman bak benim babanem külle beyazlatırmış çamaşırları eskiden sen de kullan istersen kaydirigubbakcemile3

maşallah Fatoşcum göbüşünede bebişinede. Maviler çok yakışmış tatlım. Allah nazardan saklasın sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…