dur bakalımm seninkii napcekkk? ya evlilik yıldönümümüz 20 si dogum gunum 21 onun dogum gunu 30 u allahtan oglanı bu ay dogurmuyommkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar omo babyden geldi bir bayan. tanıtımını yaptı. numune bıraktı. anlattığı şeylerden en çok dikkatimi çekenler; granül sabunlar 60 derecelik suda eriyebiliyormuş ve tam hijyen sağlayamıyormuş.omo baby çözünürlüğü daha fazlaymış. yani kalıntılar bebişin kıyafetleri üzerinde kalmıyormuş. yumuşatıcı için de yumoş baby olanı önerdi. ben omo baby kullanırım herhalde. bir de anladım ki ben çamaşır yıkamayı hiç bilmiyormuşum. makine 7 kiloluk diye dolduruyordum allah ne verdiyse meğer yıkama cinsine göre ayarlamak lazımmış :)))
ikinciyi artık aynı zamana denk getirirsin:)) bu arada geçmiş doğumgünün kutlu olsuna.s.
kızlar omo babyden geldi bir bayan. tanıtımını yaptı. numune bıraktı. anlattığı şeylerden en çok dikkatimi çekenler; granül sabunlar 60 derecelik suda eriyebiliyormuş ve tam hijyen sağlayamıyormuş.omo baby çözünürlüğü daha fazlaymış. yani kalıntılar bebişin kıyafetleri üzerinde kalmıyormuş. yumuşatıcı için de yumoş baby olanı önerdi. ben omo baby kullanırım herhalde. bir de anladım ki ben çamaşır yıkamayı hiç bilmiyormuşum. makine 7 kiloluk diye dolduruyordum allah ne verdiyse meğer yıkama cinsine göre ayarlamak lazımmış :)))
canım granüllü sabunlar da soğuk suda çözünmüyormuş. her defasında 60 derecede yıkmaya gerek olmayacak bebişin eşyalarını. hem anti alerjikmiş te ne bilem ben onu kullancam.ya canım bilmiyorum granüllü sabun bana daha masum geliyor
işte sağlık bakanlığı onayı varmış. anti alerjikmiş. leke çözme özelliği varmış falan canım. ya çözülme olayı bana da çok mantıklı geldi sonuçta bebiş heryerini ağzına sokmaya meğilli olcak dimi allah korusun köpürmesin çocuk sonra :)negüzel başka neler anlattı canım.. bende dolduruyorummm.. çamaşır kalmasın diye... bende sabun tozu kullanırım diyodumm ama....baksana.. çözülmüyormuşş..
aman kızlar yaa eskiden deterjanlamı yıkanıyomuş sankim annemler bizim elbiseleri hacışakirle yıkıyodur kesin aslında en mantıklısı beyaz kalıp sabunla yıkamak
aman kızlar yaa eskiden deterjanlamı yıkanıyomuş sankim annemler bizim elbiseleri hacışakirle yıkıyodur kesin aslında en mantıklısı beyaz kalıp sabunla yıkamak
Yaw Yasemin nerelerde hakkaten? Biyeremi gitcekti o bugün? Ayrıca Emsalde yok
wallahi öle bazen aman boş kalmasın deyip temizleri de atıyorum :)hehehe sende bendensin yani. Ne varsa sokuşturup yıkıyorum valla kaydirigubbakcemile3
evet canım 3-5 dakika hemen.ooo baharcım saol bilgiler için evin yakın demi senin işyerine ....
evt cnm 2.bebğine hamile arkadaşım da omo bayb kullanmış sonra 1 yaşında normal deterjana dönmüş alerji olmuş çocuk şimdi direk bizim deterjanlarla yıkıcam dio bende öle yapmayı düşünüyorum ama...........ne dersiniz???
wallahi öle bazen aman boş kalmasın deyip temizleri de atıyorum :)
evet canım 3-5 dakika hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?