2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benımde nacizane fıkrım olayı fazla abartmamak tamam körü körüne cahılce iş yapmayalım ama çok abartmayada gerek yok sakınan göze çöp batar
walla ben de aynı fikirdeyim gülcancım ama bebekler için daha hassas olan deterjan kullanmak bana pek abartı gibi gelmiyor canım. sonuçta ciltleri çok hassas ve ona göre özen göstermiş olcam.
maaşallah cnmcımmmmm kıyafette süpeerrrrr
üstkaattamı oturuyon kıssss:roflol::roflol:
yok bacım iki sokak falan arkada hemen. kaydirigubbakcemile3

benımde nacizane fıkrım olayı fazla abartmamak tamam körü körüne cahılce iş yapmayalım ama çok abartmayada gerek yok sakınan göze çöp batar

valla öle cnm bnm eşimde her zaman çok bilmek ii değildir der...

ya gamze nerde aradım tel.i de kapalıııı

valla bizim bir arkadaşta diyordu bendeööle yapcam diye hatta kendi kıyafetleriyle atcakmış ama ben cesaret edemem nasıl alıştırırsan ööle gider diyolar

kayınvalidem sandım seni bian... canım ..kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile2

hehehehe ama hayatım bazen kayınvalidelerde doğru sööleyebiliyor biz kabul etmesektesırnaşık şey

tabikide doğru inkar etmiyoruz ama teknolojidende faydalanmak lazımm ...:dance:

canım o arkadaşın ne diyor yaa bizim pis kirlilerle onun nacizane kıyafetlerini bir arada yıkamakmıı..delikafadulden kafayı yemiş yaa... nasıl alışırsa öyle gider olurmu..1 makinada bebeğimiz için çalışsın çokmu...hihoyyyt

kızlar şimdi bizim bir arkadaşla konuşuyordum da kızı var 6 aylık dün birden fenalaşmış hastaneye götürmüşler soğuk algınlığı deyip ilaç dayamışlar bebeye ama daha kötü olmuş onlarda üniversite hastanesine götürmüşler meğer idrar yollarında iltahap varmış bide ishalmiş zati diğer ilaçların çok alakasız olduğunu söölemiş dr. aslında şimdiden iyi bir çocuk doktoru ayarlamak lazım gerçekten çok önemli... büyük hastanelerde delik deşik ediyorlar bebekleri

ya evet bence de hadi deterjan neysede bizim çamaşırlarımızlada yıkanmaz artık yuhh yaniii

gecmiş olsun canım öncelikle biz biraz sanslıyız o konuda eşimin eniştesi doktor ii bi cocuk doktoru. en önemlisi istedigimiz an ulasabilirizzzz.......

valla o zaten hamileliğinde de hiç umursamayan bir tip olduğu için onu kriter olarak alamıyorum bugün yarın doğurur bende merak ediyorum nasıl bişiy doğurcak diye umarım sağlıklı olur da

ay evet kesinlikle düzgün 1 dr bulup sürekli ona gitmeli ki çocuğun dilinden anlasınnn ,geçmiş olsun arkadaşının bebişine cnm

sekerler ELAdan haber alan varmi nasil neyapmis eymen pasamiz nasilmis ozledim onuuuu yaaaaaopuyorumnanaktanher cuma gobuslerinizi koyun diye kizardi sutbeyazi sekerkizcandy elaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aaaaa insan kıyarmı o kıyafetlerle bir atmaya... hos bizde cok kirletmiyoruz ama bebek oo minikkk narinnn asla kıyamam... az oldugunda gerekirse elimde yıkarımmmm... ben şimdiden su oyuncak sepetleri oluyoo onlardan alıp ona ayrı bi kirli sepeti yapmayı bile düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…