masallah allah nazardan korusun ikinizideeeeeee
maşallah Fatoşcum göbüşünede bebişinede. Maviler çok yakışmış tatlım. Allah nazardan saklasın sizi
fatoşmaşallah canım...
walla ben de aynı fikirdeyim gülcancım ama bebekler için daha hassas olan deterjan kullanmak bana pek abartı gibi gelmiyor canım. sonuçta ciltleri çok hassas ve ona göre özen göstermiş olcam.benımde nacizane fıkrım olayı fazla abartmamak tamam körü körüne cahılce iş yapmayalım ama çok abartmayada gerek yok sakınan göze çöp batar
yok bacım iki sokak falan arkada hemen. kaydirigubbakcemile3maaşallah cnmcımmmmm kıyafette süpeerrrrr
üstkaattamı oturuyon kıssss:roflol::roflol:
benımde nacizane fıkrım olayı fazla abartmamak tamam körü körüne cahılce iş yapmayalım ama çok abartmayada gerek yok sakınan göze çöp batar
valla bizim bir arkadaşta diyordu bendeööle yapcam diye hatta kendi kıyafetleriyle atcakmış ama ben cesaret edemem nasıl alıştırırsan ööle gider diyolarevt cnm 2.bebğine hamile arkadaşım da omo bayb kullanmış sonra 1 yaşında normal deterjana dönmüş alerji olmuş çocuk şimdi direk bizim deterjanlarla yıkıcam dio bende öle yapmayı düşünüyorum ama...........ne dersiniz???
kayınvalidem sandım seni bian... canım ..kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile2
saol canım...fatoş maşallah şeker göbüşeee
fatoşcum maşallah gülüm göbüşe. elbise de süper salsacılar halt etsin annem yanında.
maaşallah :)) yesinler senin göbüşünü allah sağlıkla doğmasını nasip etsin inşaallah
valla bizim bir arkadaşta diyordu bendeööle yapcam diye hatta kendi kıyafetleriyle atcakmış ama ben cesaret edemem nasıl alıştırırsan ööle gider diyolar
hehehehe ama hayatım bazen kayınvalidelerde doğru sööleyebiliyor biz kabul etmesektesırnaşık şey
valla bizim bir arkadaşta diyordu bendeööle yapcam diye hatta kendi kıyafetleriyle atcakmış ama ben cesaret edemem nasıl alıştırırsan ööle gider diyolar
hehehehe ama hayatım bazen kayınvalidelerde doğru sööleyebiliyor biz kabul etmesektesırnaşık şey
tabikide doğru inkar etmiyoruz ama teknolojidende faydalanmak lazımm ...:dance:
canım o arkadaşın ne diyor yaa bizim pis kirlilerle onun nacizane kıyafetlerini bir arada yıkamakmıı..delikafadulden kafayı yemiş yaa... nasıl alışırsa öyle gider olurmu..1 makinada bebeğimiz için çalışsın çokmu...hihoyyyt
kızlar şimdi bizim bir arkadaşla konuşuyordum da kızı var 6 aylık dün birden fenalaşmış hastaneye götürmüşler soğuk algınlığı deyip ilaç dayamışlar bebeye ama daha kötü olmuş onlarda üniversite hastanesine götürmüşler meğer idrar yollarında iltahap varmış bide ishalmiş zati diğer ilaçların çok alakasız olduğunu söölemiş dr. aslında şimdiden iyi bir çocuk doktoru ayarlamak lazım gerçekten çok önemli... büyük hastanelerde delik deşik ediyorlar bebekleri
tabikide doğru inkar etmiyoruz ama teknolojidende faydalanmak lazımm ...:dance:
canım o arkadaşın ne diyor yaa bizim pis kirlilerle onun nacizane kıyafetlerini bir arada yıkamakmıı..delikafadulden kafayı yemiş yaa... nasıl alışırsa öyle gider olurmu..1 makinada bebeğimiz için çalışsın çokmu...hihoyyyt
kızlar şimdi bizim bir arkadaşla konuşuyordum da kızı var 6 aylık dün birden fenalaşmış hastaneye götürmüşler soğuk algınlığı deyip ilaç dayamışlar bebeye ama daha kötü olmuş onlarda üniversite hastanesine götürmüşler meğer idrar yollarında iltahap varmış bide ishalmiş zati diğer ilaçların çok alakasız olduğunu söölemiş dr. aslında şimdiden iyi bir çocuk doktoru ayarlamak lazım gerçekten çok önemli... büyük hastanelerde delik deşik ediyorlar bebekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?