2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bencede kesinlikle karistirmamak lazim. hem dun hemsirede soyledi kursta ciltleri cok narin, aldiginiz kiyafetlerin dikislerinin bile pamuk iplikle dikilmis olmasina ozen gosterin

kızlarr benim işlerim var biraz ortalıgı silip süpüreyimm boşladım eviiiii sizeeee doyummm olmazzzzz kopamıyo insan bitürlüü beeee...... öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzz

sekerler ELAdan haber alan varmi nasil neyapmis eymen pasamiz nasilmis ozledim onuuuu yaaaaaopuyorumnanaktanher cuma gobuslerinizi koyun diye kizardi sutbeyazi sekerkizcandy elaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım dun mesaj atmıs. ıyıylermıs yatıyorlarmıs. eger 15 agustosa kadar kendı gelmezse sezeryanla alacaklarmıs eymenı

meryem ben puan veremiyom bacım dünden beri deniyom başkalarını değerlendirmelisiniz diyo her defasında

canım benım sağolasın yaa. gecen bende veremedım anlamıyorum bende

evet bende ona ayrı bir kirli sepeti yapcam geçen gün aradım ondan bulamadım bakalım bulurum elbet

bencede kesinlikle karistirmamak lazim. hem dun hemsirede soyledi kursta ciltleri cok narin, aldiginiz kiyafetlerin dikislerinin bile pamuk iplikle dikilmis olmasina ozen gosterin

insanlar bukadar ince düşünmüyorlar canım baksana kendi kıyafetleriylee yıkıcakmış....böyle umursuz anneler gördükceee cok sinirleniyorum.... hele bebek dediigin herdakka üstü bası temiz olmalıı misss gibii kokmalııı

sağol ebrucum ya:) ılk uye oldugum zamanlar tesekkur et olayı vardı. o çok hoşuma gıderdı:)

ben hep aziz bebe ve idil bebeden aldım kıyafetlerini chicco danda atletlerini aldım o konuda içim rahat naylon karışımı yok hepsi pamuklu :icecream:

canım dun mesaj atmıs. ıyıylermıs yatıyorlarmıs. eger 15 agustosa kadar kendı gelmezse sezeryanla alacaklarmıs eymenı

canım benım sağolasın yaa. gecen bende veremedım anlamıyorum bende

allahim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin eymen pasamizi:Saruboceq::Saruboceq: zaten hersey yolunda eymen pasamizda 2.500gecmis olur o zamana kadar allah ikisinede saglikli kurtuluslar nasip etsin.birdahaki konusmanda veya smslesmende bol selam soyle dualarimiz onlar ile:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benım üst katım dogum yapmıştı dün geçmiş olsuna gıttım bebek gözüme çok küçük gözüktü ayıp olmasın dıye kılosunu sormadım bılee (çok ınce ruhluyum)sonra kendı laf arasında söledı 3300 gr dıyeee böwwwww:1shok:çok küçüktü yaaa demek bebek 4 kılo olcakkı anca ele gelsınn

ya kzılar bu arada bebeklerinizi aşı için özel hastaneye yada özel dr a falan kesinlikle götürmeyin ben okulda staj yaparken polio aşısı kampanyası vardı tüm bebeklere ev ev gezip aşı yapıyorduk ağıza damlatılanlardan bir evde sakat bir çocuk gördük kadın çok zengin bir tipdi bebeğini özel dr a götürmüş bu polio aşısı için ama aşı bozuk olduğu için bebek sakat kalmış
ALLAH ESıRGESıN

bebeklerinizi aşı mutlaka sağlık ocağına yada bebek hastanelerine götürün yada çocuk hasta sirkülasyonu yoğun olan bir üniversite hastanesi olabilir aşıların genelde açıldığı gün tüketilmesi gerekir bu yüzden en güvenli yerler buralar özellerde aşıları atmıyorlar çok pahalı diye ben hatırlıyorum aşı kampanyasında yanımdaki hemşire akşama kalan aşıları döktürüyordu bize

dogdugunda 3300 se bır suyre sonra 3000 e kadar dusuyormus. şişleri cekılınce

kız 3300 de kötü deel ki normal sınırlar içerisinde ama tabi yeni doğmuşlar bize ufacık geliyor

canım bnm arkadaş 4 kilo doğurdu. İnan oda küçük yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…