aaaaa insan kıyarmı o kıyafetlerle bir atmaya... hos bizde cok kirletmiyoruz ama bebek oo minikkk narinnn asla kıyamam... az oldugunda gerekirse elimde yıkarımmmm... ben şimdiden su oyuncak sepetleri oluyoo onlardan alıp ona ayrı bi kirli sepeti yapmayı bile düşünüyorum...
canım dun mesaj atmıs. ıyıylermıs yatıyorlarmıs. eger 15 agustosa kadar kendı gelmezse sezeryanla alacaklarmıs eymenısekerler ELAdan haber alan varmi nasil neyapmis eymen pasamiz nasilmis ozledim onuuuu yaaaaaopuyorumnanaktanher cuma gobuslerinizi koyun diye kizardi sutbeyazi sekerkizcandy elaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
meryem ben puan veremiyom bacım dünden beri deniyom başkalarını değerlendirmelisiniz diyo her defasında
aaaaa insan kıyarmı o kıyafetlerle bir atmaya... hos bizde cok kirletmiyoruz ama bebek oo minikkk narinnn asla kıyamam... az oldugunda gerekirse elimde yıkarımmmm... ben şimdiden su oyuncak sepetleri oluyoo onlardan alıp ona ayrı bi kirli sepeti yapmayı bile düşünüyorum...
bencede kesinlikle karistirmamak lazim. hem dun hemsirede soyledi kursta ciltleri cok narin, aldiginiz kiyafetlerin dikislerinin bile pamuk iplikle dikilmis olmasina ozen gosterin
canım dun mesaj atmıs. ıyıylermıs yatıyorlarmıs. eger 15 agustosa kadar kendı gelmezse sezeryanla alacaklarmıs eymenı
canım benım sağolasın yaa. gecen bende veremedım anlamıyorum bende
bencede kesinlikle karistirmamak lazim. hem dun hemsirede soyledi kursta ciltleri cok narin, aldiginiz kiyafetlerin dikislerinin bile pamuk iplikle dikilmis olmasina ozen gosterin
mAŞALLAH CANIM BENİM NAZAR DEĞMESİN NE ŞİRİN OLMUŞSUNUZ
canım dun mesaj atmıs. ıyıylermıs yatıyorlarmıs. eger 15 agustosa kadar kendı gelmezse sezeryanla alacaklarmıs eymenı
canım benım sağolasın yaa. gecen bende veremedım anlamıyorum bende
benım üst katım dogum yapmıştı dün geçmiş olsuna gıttım bebek gözüme çok küçük gözüktü ayıp olmasın dıye kılosunu sormadım bılee (çok ınce ruhluyum)sonra kendı laf arasında söledı 3300 gr dıyeee böwwwww:1shok:çok küçüktü yaaa demek bebek 4 kılo olcakkı anca ele gelsınn
benım üst katım dogum yapmıştı dün geçmiş olsuna gıttım bebek gözüme çok küçük gözüktü ayıp olmasın dıye kılosunu sormadım bılee (çok ınce ruhluyum)sonra kendı laf arasında söledı 3300 gr dıyeee böwwwww:1shok:çok küçüktü yaaa demek bebek 4 kılo olcakkı anca ele gelsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?