valla birinin lafıyla dolmuyalar mı şu erkekler öldüresim geliyor....
ben de durdukça bebeğin kilosu aklıma geliyor. kaynanam melek, görümcem de iyi ama çocuk zayıf doğarsa suçlusu benmişim , alamadığım kilolarmış gibi kocamın aklına girdi görümcem....
normalde kocam asla başkasının lafını dinlemez, görümcemle annesinin asla etkisi altında kalmaz. ama olay kendi çocuğu olunca adamcağızında da sanki ben yemediğimden bebek zayıf doğacakmış gibi bi düşünce beyninde oluştu. heryerde benden şikayetçi, 3 kilo aldı milletin yanında söyleyip duruyor. yakında ben de doğurmadan önce bi cinnet geçirebilirim.
hosbuldum canım daha iyi gibi sankı gerci burnu hala tıkalı ama .....
ben dört çocuk istiyorum........alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Ah ah herkezin derdi bir başka bende bu kadar çok kilo aldığım için tosun doğurmamı bekliyorlar halbuki gelişimi normal ,annesi heryerde bebek burağa benzerse tosun olacak yok şööle olacak bööle olacak , çıldırmamak için zor tutuyorum sanki burak çocuğu tek başına yaptı , annenin hiç alakası yok ... Ayrıca annenin aldığı kiloya bakmaz , arkadaşımın annesi ona hamileyken toplam 2 kilo almış , ama onu 3800 grm doğurmuş ...
Kızlar şööle bir geçmişe baktım , merak etmişsiniz beni sağolun valla son zamanlar olunca ne yalan söyleyeyim bende girmeyen olunca merak ediyorum acaba diyorum hastaneye mi gitti falan die... işler çok yoğundu tam konsantre olmama lazımdı ....
Bircancım anladığım kadarıyla annenlerde kalıyorsun diye , eşinin ailesi oraya gitmenizi istemiş şimdi ne desem boş ,eşini tanımıyorum ama erkekler bazen çok anlayışsız olabiliyorlar , senin yapabileceğin hiç bir şey yoksa eğer ikna etmek gibi , git ama elini bir bardağa bile değdirme hiç bir iş yapma hatta yatağını bile yapmadan git işe , görsünler günlerini ...
annem konuşturma beni. hız kesmedin ki 4 değil 44 te yaparsın tabi. biz nasıl yapıldığını umutmamışsak ikinciyi deneriz artık :roflol:
Bizimkide kalmıyordu bişiyler oldu adama annesiyle zaten anlaşamaz yan yana oturamazlar bile kavga ederlerdi ama ne olduysa anlamadım
annem konuşturma beni. hız kesmedin ki 4 değil 44 te yaparsın tabi. biz nasıl yapıldığını umutmamışsak ikinciyi deneriz artık :roflol:
istesek te yanaşamıyoz gülüm. şöööle doya doya sarılamıyorum bilem adama...Bahar allah seni iyi etsin emi , kuzum zaten bu göbekler ben kessen yanaşmam kocişe ...
hayır haksızsam haksızsın de gülcan.heheheehhe:roflol::roflol::roflol::roflol:
yasemin az önce dalacaktım arkadaşa seni bekledim canım. 3 deyince dalıyoruz kendisine...he baharcım biz unutmadık şekerim, tabi araları uzadı ama sonuna kadar devam....:lepi:
istesek te yanaşamıyoz gülüm. şöööle doya doya sarılamıyorum bilem adama...
hayır haksızsam haksızsın de gülcan.
bircancım şu durumda yapabılıcegın tek şeyy gülüm hasta numarası agrım var sızım deeee nasılsa ınanırlar 8 aylık hamılesın azcık ofla tısla yanlarındaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?