2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimkide kalmıyordu bişiyler oldu adama annesiyle zaten anlaşamaz yan yana oturamazlar bile kavga ederlerdi ama ne olduysa anlamadım

kızlar çok yoğunum giremedim bugün

bircan canım kıyamam ben sana ozaman ortak yolu bulun o anasında kalsın sen ananda kal nasıl olsa 2 gün dayanamaz gelir yada rahatsız numarası yap bu adamları birlik olup klava: yapmak lazım bazen eşimi tanıyamıyorum bende benim bebek doğcak hala ismi belli değil anasına gidip geliyor isim bunu mu koysak diyor sinir geliyor banada

ay yasemincim gel de anlat, bir de cahil olsalar anlayacağım ama işte...... bal gibi biliyorlar bunu da, annenin kilosu ile bebeğin kilosunun alakalı olmadığını.

Bizimkine bir haller oldu onu bırak bir yandanda babaaanesi de illa orda kalalım diye ağlıyormuş bide o dert var

bircan canım uzulme kendını uzme bebegınıde uzersın. madem oyle hemen akşam olunca hopp yataga gec sende. hiç bişey yapamazsan oglunla muzık dınleyın.

Bizimkide kalmıyordu bişiyler oldu adama annesiyle zaten anlaşamaz yan yana oturamazlar bile kavga ederlerdi ama ne olduysa anlamadım

ay ne oldu şeker ya o zaman bu adama acaba, onun dami hormonları etkilendi acaba. ben aş ermedim hamilelik süresi boyunca kocam benden fazla aş eriyor valla, benden çok kilo aldı..... bi de sürekli kendi aş erdiği şeyleri bana söyleyip alıyım mı karıcım sana, canın istiyor mu diye kendine yer yapıyor. bizimkinin de değişen huyları oldu yani....

annem konuşturma beni. hız kesmedin ki 4 değil 44 te yaparsın tabi. biz nasıl yapıldığını umutmamışsak ikinciyi deneriz artık :roflol:

he baharcım biz unutmadık şekerim, tabi araları uzadı ama sonuna kadar devam....:lepi:

Bircanım benim hazır hamilesin kimse sana bişey diyemez gitme ya , açık açık sööle gitmek istiyoprsa gitsin o hazır annen sana bakar işte ....Alla alla koca karı ne yapacakmış sizi ay sinir oluyorum ya , herkes yaşıtıyla takılsın ... Acaba senin kayınvaliden kendi kaynanasında kalmak ister mi , gitsin o kalsın onla ....

bircancım lütfen üzme kendini tatlım. inan sadece senin başında değil gülüm böyle şeyler. gördüğün üzere herkes az çok yaşıyor bunları. bak en zorlu zamanlara girdik. bırak düşünmeyen düşünmesin zamanı gelince yüzlerine vurursun. ama sen kendini ve bebeğini düşünmek zorundasın. stres çok tehlikeli hayatım. sıkma kasma kendini sakın sakın canım.

bircancım şu durumda yapabılıcegın tek şeyy gülüm hasta numarası agrım var sızım deeee nasılsa ınanırlar 8 aylık hamılesın azcık ofla tısla yanlarındaaa

Geçen gece rüyamda , bebeğimi banyodan çıkartıyordum odasına bir girdim kocam ve ailesi posur posur sigara içiyor ay deli gibi bağırmaya başladım elime terliği aldım vuruyorum hepsine , sabahında eşime anlatıcam ağzımdan aldı lafı kendi rüyasını anlatıyor neymiş , doğuma annem gelmiş ( zaten gelecek ) Ben anneme ağlıyormuşum canım annem sen olmasan ben ne yapardım diye , sürekli övüyormuşum , o da beni rüyasında kenara çekiyormuş annemin yanında yapma diyormuş .... neyse ben sinirlendim dedim o zamaan bile( lohusayken ) beni mi uyaracaksın diye , çünkü onun annesi ve kız kardeşi her ortamda birbirlerini pohpohlarlar bunları söyledim iyi dedi .. adamın korkusu annesinin o ortamda pohpohlanmaması benim derdim sigara ikimiz de aynı gece görmüşüz , ama eşim böyle söyleyince çok sinirlendim ve lohusalıkta yapmadığımı bırakmayacağım söz verdim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…